164

Анонимен

преди 2 години

"Той сподели, че не може да си обясни защо страната ни е на последно място по ваксинирани при условие, че медицината предостави възможност това да се избегне, а бизнесът даде лесен достъп до ваксини за всички:" Може. Една дума го обяснява много добре: ***.

163

Do dada

преди 2 години

А производителите на ваксините които си си сложил до сега носят ли отговорност? Много кухи *** има в БГ

162

Анонимен

преди 2 години

Като не се ваксинират хората,политиците имат коз в ръката да затварят държавите.А това е точно защото ни разделят и ни владеят по-лесно.Ако всички се ваксинират няма да имат повод и ще трябва да вдигнат отменят извънредното положение,иначе целият народ ще скочи.Ако целият народ се ваксинира после ще трябва да млъкнат за този Ковид веднъж завинаги!

161

Беновска пипа71698

преди 2 години

До dada: Защото ваксините са създадени по спешност за много кратко време. Не са задължителни. Те са единствения засега отговор на вируса, доколкото науката е възможно да даде такъв за толкова кратък период. Каква наказателна отговорност искате? Що за болни мозъци сте?

160

Шиваров

преди 2 години

И ти явно ще учиш по трудния начин.Горкото ти дете, не е случило на баща.Глух ли си, сляп ли си..хората нон стоп обясняват защо не искат да се ваксинират,той видиш ли нямал обяснение.Смятал, вярвал, аман от титуловани ***, чиито изказвания не са подплътени с нищонаучно.И Шиваров, да си част от общество, не значи да следваш всяка тъпотия която се пръкнеобличайки я в "достижение на цивилизацията". Щеше да е достижение, ако лекуваха рака например.Критичното мислене е особенно ценно!

159

Анонимен

преди 2 години

"Колкото по-късно дойде новата вълна, толкова по-добре, посочи доц. Велизар Шиваров"....................................Дай си дипломата да ти я скъсам. Колкото по-рано дойде новата вълна, толкова по-добре. През топлия сезон човешкият имунитет е най-силен.

158

чалга стадо

преди 2 години

агенция "последен път" дава отстъпка на антиваксърите, въведи твоя код - вземи кремация с 30% отстъпка и безплатен букет!

157

dada

преди 2 години

Този доцент преди да ми дава акъл да ми обясни логично защо производителите на ваксини не носят наказателна отговорност! Ако всичко им е наред на псевдоваксините, защо се пазят от съд???

156

Простака

преди 2 години

Къде да се евтанизирам, в МОЛ-а или в някоя поликлиника? Ще се изплющя, защото някакъв ром в предните коментари се страхувал, че ще го затварят. Господин ром, ти да не си животно, че да те затварят? А може би си?

155

До 105

преди 2 години

като лаик ще ти подхвърля една идея с няколко възможности за обмисляне. И тя е: въпрос на имунна система и ответна реакция към точно този вирус. Защото колкото и да сме еднакви, всъщност сме много различни. Добрата страна е, че при голяма част от хората имунната система сработва по правилния начин и мнозина дори и не разбират, че са боледували. Лошото е, че в този процес споменът е извадков и при всеки последващ контакт с нов вирус/мутация, отново участваме в лотарията с късата клечка...

154

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН Може и да си прав, донякъде. Ако си на 98 и се разболееш с Ковид, колко ти остава? Само Господ знае, както и при ваксинираните. Никой не знае в какво състояние е сърдечно-съдовата му система, нито каква ще е реакцията му на болестта и ваксината. Имаше пилешки грип, свински грип. Колко хора умори. Тогава нямаше мащабно тестване, само рестрикции по границите, а и забравих, избиха животните на дребните производители, което хич не е малко.

153

Анонимен

преди 2 години

Мога да ви кажа следващата стъпка ,след задължителната ваксинация ,ще се въведе закон всички да станат .Но доктор Иванов по-долу няма да се тревожи ,защото си такъв по рождение ,при него интересното ,че цялата му фамилия са такива до девето коляно.Той е последната издънка за късмет и кръвната линия прекъсва.

152

Антиваксър

преди 2 години

Огромно постижение на човешката цивилизация е да си нахакаш експериментален бъркоч, съдържащ човешки аборти, вирус от шимпанзе и други отровни бъркочи, които никой човек не би изял.А още по-гигантското постижение е че производителят на бъркочът не носи отговорност от последствията

151

Анонимен

преди 2 години

Според лекаря колкото по-късно, толкова по-добре - става въпрос за новата вълна. Абсолютни глупости. Новата вълна е по-добре да дойде сега през лятото, когато прекарваме на открито свободното си време, а лекият вечерен ветрец отвява пръските от устите ни почти веднага около нас и дори над нас в обеми от десетки кубически километри въздух. Разбира се, ако Фандъкова не ни глобява по 5000 лева за разходки на Витоша.

150

До Анонимен 160

преди 2 години

"Няма друго бе!Ако имаше лекарство ОК,ама няма!Е какво сега да се задушавам ли?!!!!Най-добрата ваксина е сложената вксина!Точка по въпроса!" - Че на теб кой ти пречи да си слагаш каквото си искаш? Въпросителна на въпроса.

149

Анонимен

преди 2 години

Плашат гаргите пак кординирано

148

Анонимен

преди 2 години

Мачкай антиваксърите!

147

Анонимен

преди 2 години

Няма друго бе!Ако имаше лекарство ОК,ама няма!Е какво сега да се задушавам ли?!!!!Най-добрата ваксина е сложената вксина!Точка по въпроса!

146

Д-р Иванов

преди 2 години

Учените от Свободния Университет в Карнобат са установили, че 90% от антиваксърите са гейове. Те отказват да бъдат боцкани в ръката!

145

Анонимен

преди 2 години

Досега дори и бавноразвиваща май.му.на с лоботомия щеше да е разбрала значението на думата "не", само Шиваров и разни ваксъри още не са загрели реотаните.