140

Някой

преди 2 години

Всеки път трябва да им се напомня на щатните драскачи, че ГЕРБ все още има най-много гласоподаватели в България, а като се махнат гласовете от чужбина, и прехвърлените гласове на Доган към ИТН, си остава най-голямата политическа партия! Много надценявате Радев! Самият Божков го нарече умалително "Фигурант", а вие му възлагате някакви надежди!

139

Анонимен

преди 2 години

Сричащият депутат от Симитли влиза в НС, колко ли е платил баща му?

138

Анонимен

преди 2 години

Преди се сравнявахме с Румъния, но сега румънците са в пъти по-добре. Всички ключови инвеститори отидоха там и заобикалят България като прокълната територия. Защо, бе Борисов ?!? И да знаете - откраднатите пари няма да ви донесат щастие.

137

Анонимен

преди 2 години

След 7-8 месеца не знам, но след 7-8 години в новите учебници по история за децата със сигурност ще пише за култа към личността на Бойко Борисов!!! Така както пише за подобен култ към Вълко Червенков, Антон Югов или Йосиф Сталин!

136

noname

преди 2 години

Сега гербрастите комунисти калинки са коленичили пред FB бият чела в земята и реват с пълана сила " Показа се, Тивун простий от най простите,а той им рече - Аз ви говоря глупости вие ми ръкопляскате ".

135

отец Дионисй

преди 2 години

И новия патриарх на БПЦ ще бъда Аз.

134

Анонимен

преди 2 години

Цацка Цачева ще е кандидатурата на ГЕРБ за вицепрезидент. Що че кажете?

133

АнонимеН

преди 2 години

ИЗГУБИ ЛИ ГЕРБ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТАЗИ ГОДИНА ЗА ТЯХ ТОВА Е КРАЯ В УПРАВЛЕНИЕТО !

132

Анонимен

преди 2 години

Този няма ли да се научи, че се казва седем и осем, а не седъм, осъм, осъмдъсе и т.н.

131

Анонимен

преди 2 години

предпочитам да го го видя близо до сретен йосич или божков, а не при бай ставри. Те тия двамат знаят най-добре как да го обгрижат!

130

Анонимен

преди 2 години

Айде на коментарето, тая статия ще събере най-много коментаре, а.

129

-

преди 2 години

Ако сме народ, а не население "срама на челото" за 12 годищния позор на този ще изтрием само с въдворяването му! Легитимация на герберастията като опозиция НЕ ТРЯБВА да се допуска! Всички герберасти трябва да извървят пътя на срама от подкрепата на този и да изкупят вината си и покаят искренно! Медиите трябва да не сквернят страниците си с изцепките на това нещо! Ние не трябва да го коментираме - защото знаете за рядкото ла...о! Бъдете здрави и УМНИ!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Ало мут ро, що не беше в народното събрание да видиш твоите калинки как се разбягаха? Рашков те заби в земята като отговори на твоите протежета. Монолозите на една мут ра, това си ти главатаря на партията ГЕРБ. Всичко се записва, защото поколенията трябва да знаят кои обраха държавата за 12 години.

127

Цървул

преди 2 години

Баце е врял и кипял в такива ситуации,знае какво може да последва.Вълненията са излишни, защото хитреците от ДПС и БСП ще направят старата врътка при гласуването на новия кабинет.Просто няма да се регистрират няколко депутати и кворума ще падне от 121 на 112 гласа, колкото са ИТН, ДБ и Мутрите. Така и агнетата от Статуквото - сити,и демократичния вълк - невинен :-))

126

Някой

преди 2 години

До 133 Ами минималната е по висока, но в Сърбия и Македония не са управлявали Позитански болшевики! Само да напомня...6$ пенсия ,и 10$ заплата, а Жан Виденов и сега се кани да влиза в политиката!

125

Анонимен

преди 2 години

Често носи жълто, отива му, а и за зодия Близнаци жълтото е препоръчителен цвят.

124

US Immigrant

преди 2 години

Бойко греши в месеците! Няма да са 6-7, а само 3-4 и това кукуолиационно правителство ще отиде по дяволите. Нито някой ще им даде пари, нито ще ги бръсне за слива. Прочетете в пресата и вижте снимки какво стана с посещението на Болен Сидеров, когато отиде на среща в Брюксел без някой да го е поканвал. Смях и веселие, тапи от шампанско, замеряния на стюардеси с кюфтаци и... тишина...

123

Анонимен

преди 2 години

minimalnata bg zaplata pak borisov ste vdigne...kato organizira obstonarodna bezsrochna stachka do pobedata za praznika na vsi svetii...a rradev da diga bg zaplatata do razmera na nemskite zaplati stom e mnogo potenten iztochnoevropeec s faust;)

122

Анонимен

преди 2 години

Пияници, ама Бойко го има сниман, как спинка до дамаджана Роял Салют, а чекмеджето пълно със злата и ераци.

121

Койчо

преди 2 години

На боко тиквата диагнозата му е пълна откачалка