61

Анонимен

преди 3 години

Според Борисов тук хора няма.Има лош материал!

60

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се наблегне върху образованието и интеграцията на индобългарите. За всички ще е по-добре нашите по *** съграждани да са образовани и работещи.

59

Анонимен

преди 3 години

До 61Той тиражът е в четвъртък, ама аз утре ще пусна фиша. Ти само кажи числата.

58

БГ мама

преди 3 години

Не ми се ражда от българин! Не!Искам да ме осемени еввреин или германец. И да ме понесе в западния рай. Не искам децата ми да играят с вашите деца. Нито пък да ходя на родителски срещи с вас.Чета коментарите и ми се поовръща.

57

бонго

преди 3 години

Важното е депутатите ни да са 240, тях демографска криза не ги лови.

56

Анонимен

преди 3 години

БАН грешат! Само до 1 година ще има половин милион напуснали страната, ако БСП спечели изборите! Никой нормален човек няма да седи в чалга държава, управлявана от реваншисти неграмотници! Никой. Българките раждат по 1 дете, при това на 30 г. През 2040 г българският език ще се признае за малцинствен, а ромския и турския ще бъдат двата официални езика на държавата. Въпросът е, дали въобще тогава България ще се казва България? Така, че БАН при всички случаи греши!

55

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия защо не се стопяват. Практически и те могат да пътуват на запад. Защо не измират и не бегат на запад а мият улици и да пpocтитуират като българите?

54

до 54

преди 3 години

Утре няма тираж на тотото.Има в четвъртък.

53

до 55

преди 3 години

Няма да се превърнем в оствров на нормалността. Защо ли? Прочети коментарите в тоя сайт и ще разбереш, че нормални хора почти няма останали.

52

ИТН

преди 3 години

Споко.Той Слави Трифонов ще стане премиер и ще направи много деца.

51

Анонимен

преди 3 години

Добре, че хората се информираха и отказват на се "ваксинират" иначе щяхме да се стопим за нула време.

50

до 51

преди 3 години

Ама ние и политици ли имаме?

49

Nqkoi

преди 3 години

Ако БАН може да направят прогноза кога тях няма да ги има като институция ще е супер! Надявам се да е преди 2040г.

48

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, тези изчисления са правени с надеждата 70% от хората в Бг да се ваксинират. След като са по-малко от 10% и след като в света медицинският фашизъм настъпва с пълна сила, много българи ще се върнат и много ще оцелеят, защото не са си били токсичния разтвор на Били. Още през 70-те години има подобни писания, според които след 30 години сме щели да бъдем 5 милиона, но уви, не се е изпълнило. До няколко години Бг ще се превърне в остров на нормалността. Четете предсказанията на Сл.Севрюкова

47

Анонимен

преди 3 години

До Все още българинА случайно да знаеш числата за утрешния тираж на тотото?

46

демоГраф

преди 3 години

До АнонименЗащото някой си хареса земята българска. Завидя на българите. А повечето българи , 80%и нагоре, се разбягаха като ***. Лош материал се оказаха. Претопиха се по чужбина. Останалите са достатъчно да я има България.

45

Анонимен

преди 3 години

Еми да! Всеки втори ми обяснява как ще си прати децата в чужбина.... ама хората, които бягат не разбират , че ако си ми3ерник тук ще си ми3ерник и в чужбина! ФАКТ!

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Що нашите политици?Къде по света населението не е в столицата?Много са малки изключенията.

43

Анонимен

преди 3 години

И по-рано ще стане. До 10 години е сигурно. С тия крадливи политици и алчни работодатели - населението просто няма избор, освен да се спасява по единично.

42

Анонимен

преди 3 години

Словения винаги е била 2 милиона. При тях няма демографски упадък. Обаче от 9 милиона да паднеш на 5 милиона (междудругото през 2100 г. ще сме под 3 милиона барбар с братята римляни, които ще са 70% от тия 3 милиона), това си е не катастрофа, а апокалипсис!