39

hahah

преди 3 години

Няма ли най накрая някой журналист да пита тая мутра, защо е постоянно сърдит...

38

Анонимен

преди 3 години

Не знам за ГЕРБ но ще е патерица на БКП или ДПС или на коалицията между БКП и ДПС!Ми той си е на другарите,нищо случайно не е се е случило и неслучайно на 20 и няколко година става водещ по телевизора.

37

Анонимен

преди 3 години

Торбичките под очите показват много лошо здравословно състояние.Защо така човек, който има достатъчно пари и претендира са управлява хиляди хора, не умее да се грижи за себе си?

36

ЗА КОГО ГОВОРИМ...??

преди 3 години

ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЛИ....??!!ТОЗИ ЛИ , КОЙТО СЕ ПРАВЕШЕ НА "МУТРА"...И КОГАТО ХОРАТА ГЛАДУВАХА ПРИ ВИДЕНОВАТА ЗИМА , ПЛЮСКАШЕ С МУТРИТЕ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛ "СОФИЯ" ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ ...И ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ ГО ГЛЕДАХА ПРЕЗ ВИТРИНАТА НА РЕСТОРАНТА И ПРЕГЛЪЩАХА....ДАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕГЛЪЩАТЕ ПАК ОТ ГЛАД.......??!!!

35

Анонимен

преди 3 години

*** да не стане като Яне Янев после

34

Бърза за изборите

преди 3 години

До ВарненскиЗащото го е закъсал финансово и партийните дотаци, срещу които се обяви, ще му дойдат тамън навреме

33

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,тая персона има нужда от ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ!..но,"Както ви се харесва"..

32

Анонимен

преди 3 години

Поредната патерица на ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 3 години

Какво му е новото на Главанака бе проста рая дето ще ГО гласувате,на колко години е ЧИЧО ВИ СЛАВЧО,или няма Жипка,или не му е по-голяма охраната от на Борисов и Гадев взети заедно,СЛАВЧО ЛИ НЕ Е ДЕТЕ НА т.н.РЕЖИСИРАН ПРЕХОД??Главанака ли не е ПОЗНАВАЛ МУТРИ,колко данъци е платил в България?Умря му шоуто още преди 5 години и ***-ПО СЦЕНАРИИ НА ДРУГАРИТЕ СЛАВЧО ПАРТИЕЦ И СПАСИТЕЛ!!Застерляйте се бе,проста рая.

30

ПроСоТо

преди 3 години

Славейко са изфърли:-"След изборите фатяме да ги изриваме тия"..."ДЕЖА ВЮ"!!!...2009-та:-Боко:-"След изборите ще вкарам доган и "тройната" в панделата"....Едно не ми е ясно:..-Що за шаааарани сте,щом кълвете на ЕДНА И СЪЩА ПРАЗНА КУКИЧКА?!?!..Толкова време!Май ви харесва?..*** за "Бареков 2"?!..е,живи и здрави да сте!..."Судбина,ща да ради човьек?"..

29

Анонимен

преди 3 години

Боже пази България и българите,чалгаджии ще управляват...

28

Анонимен

преди 3 години

Този път ще гласувам, само да не е за този. Направо получавам алергия от това изчадие.

27

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Едва ли Слаффчо ще стане...премиер,дори да...спечели изборите.Естествено,че има повече...акъл от кухата самовлюбена Тиква.Най...вероятно ще търси отговорен морален интелектуалец...икономист някъде от Запад.В краен случай може да опре и до Маестрото,който е...пенкилер,от всичко разбира,та една държава няма да върти на пръста си.Дори ще напише много композиции на национални теми,може,маршове,дори нов...химн.Ще бъде весело при тях.

26

Анонимен

преди 3 години

Новите патриоти и воля. Отвартителни още от сега. Явно ще спечелят служебно защото така трябва.

25

Анонимен

преди 3 години

Тц,тц,тц а бесилките по улиите ли ще са или в задните дворове на жилкопеоперациите?Колко АКЪЛ трябва да НЯМАШ за да гласуваш за човек който ще изрива през 21 век в ЕВРОПА И ДОРИ ЕС??МНОГО СИ ВЯРВАТ НА ИЗМИСЛЕНИТЕ ИМ ПРОЦЕНТИ!Втори Бориосв няма да има,но ще има много спасителикато дедо Симо,от ден до пладне.Но племет си е такова нихилистично,анархистично И КЕЛЕПИРДЖИЙСКО,такова било а комунизЪма го осакати още десет пъти пъти по толкова.Така говорят ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ СА ПРОСТИ!

24

Анонимен

преди 3 години

Таван за глупостта - няма.

23

Dd

преди 3 години

Ех все черногледиии българи.Погреднете го така-Слави е нещо ново и различно,доста млади българи ще го предпочетът пред старата мафия!

22

Глупости

преди 3 години

УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР , ИЗОБЩО НЕ Е ЗАПЛАХА!ПОПУЛИЗМА И ПРОСТОТИЯТА ПОМАГАТ САМО НА ЧЕРВЕНИТЕ КУХАРИ ОТ "БСП-ШАРЛАТАНИМПЕКС" !С ТАЗИ РАЗЛИКА --ЧЕ СЛАВИ , САМО ЩЕ НАМАЛИ ТЯХНАТА ОБЩА БРОЙКА ПРИ ИЗБОРИТЕ , ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЕ СИ ПРАВЯТ ИЛЮЗИИ ЗА СЪЩНОСТТА НА ПАРТИЯТА НА ТРИФОНОВ!

21

Анонимен

преди 3 години

До ШефаКак да промени нещо иначе?

20

Както е казал

преди 3 години

Народа: "Музикант къща не храни!" камо ли народ!