40

м,да

преди 3 години

Малко протестиращи, и много дежурни в сайта герберски ***! Страх тресе Боко!

39

Анонимен

преди 3 години

Довечера...довечера...ще им запари под зад...те на гербаджийската мафия.И пак ще се опитат да вкарат провокаторите на гешев и мутрата.

38

Чичо

преди 3 години

Този протест е изцяло платен и е крайно време да бъде прекратен! Щото, за да безделничиш по цял ден на него, всеки ден, то възниква един съществен въпрос - хубуу де, а пари от къде?! Щото...протеста си е протест, но съществуването извън него все още струва не малко пари. След като едни и същи хора продължават да са там всеки ден, значи им плащат доволно добре.

37

Калеко Алеко

преди 3 години

Важното е че русофилите от партия "Възраждане" са на първа линия и са от така наречената ударна група на Румбата ... тук са и от Войнските съюзи "Шипка" и "Левски", на които само имената са на български светини, а иначе са паравоенни организации побратимени с "Вълците на путин" ... Това е кохортата на Кремълския парашутист, известен още като Беквокалист на Импексова и фигурант на Черепа ... !!!

36

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Като сте толкова велики, защо държава банана републик?

35

Гошо Облото

преди 3 години

От утре Боец,ще се казва Наглец

34

Див Петел

преди 3 години

Божков измисли слогана "мутри вън", като е имал предвид буквалния превод на словосъчетанието и се опита да изкара по улиците всички мутри на първото "велико народно въстание", а оня изтребител не се усети какво е имал предви Черепа и лапна въдицата, като завряска тоя слоган и даже преторианците си облече с тениски, призоваващи мутрите да излязат по улиците. Резултата бяха много ранени полицаи.Сега ще видим каква глупост ще сътворят тая оредяла шайка.

33

Активист на БСП

преди 3 години

До карачанаковОт утре си без препитание ,ГЕРБ падна !!!

32

Анонимен

преди 3 години

До 23 що на тебебкой ти плаща да ходиш на протеста стига с вашите простотий които ги казвате вярвати се само тези който сте на протеста пък искате комунстите начело със лъжкинята Нинова да бъде премиер и да ограби България както ограби по време на приватизацията.

31

Аз

преди 3 години

Не разбрахте ли че Костадин Костадинов е човек на Бойко?! Всичко е цирк да се сплотят около него най-радикализираните и да ги следят по-лесно!Той затова псотоянно се смее, плащат му яко, ама народа е много изпростял и ще го мачкат вечено ;)

30

Радеф

преди 3 години

Безделници.

29

Чочко от Забавачка

преди 3 години

Малко ,защото чичковците от Ипон и Делта гард са блокирали София с КПП още от Драгичево, Ихтиман и на 20 км около столицата !!! Чичковците от Делта гард удряха шамари на тате ,лоши са !!!

28

Реално

преди 3 години

Президентът не си ли дава сметка, че в сегашното Народно събрание има реални 162 гласа, с които да му бъде спретнат един напълно реален импийчмънт?Има подкрепа само от депутатите на БСП, а те са с двама по-малко

27

Див Петел

преди 3 години

Хахахахахахахахахахахахаха, "велико народно въстание" с 64 души от които 28 журналисти. Хахахахахахахахахахаха. Тия клошари направо убиха рибата. По-страшното е че си вярват и че държавата ангажира огромна бройка полицаи да ги пази тия професионални пиячи и безделници.

26

Анонимен

преди 3 години

До БСП пълен *** си нямаш срама чове със нисък коефициент на интелигентност

25

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Явно са намалели парите. Няколко наркомани от БожоЛевски, 3-*** квартални крадци, 10-на продавачи на ганджа и 100-на психично болни содомити

24

Анонимен

преди 3 години

До Предречено от ПаганеИ вторият опит за комунистически преврат е обречен на неуспех.Най-добре изобщо да не си губят времето, ами да свършат нещо свястно.да хващат по една метла и да почват да чистят свинщините си.

23

Нина

преди 3 години

Пълна простотия от страна на протестиращите

22

БСП

преди 3 години

Също така Бойко пие детска кръв за да е млад!!И се храни с човешко месо!!

21

Бай Никой

преди 3 години

Ако Божков плаща на агитките да протестират срещу Бойко, искам да попитам колко плаща Тиквуний на провокаторите?Време е тиквата да си ходи. Който и да дойде, ако ще селянина от Долно ***, по-добре ще управлява държавата от Кофпомпаджията, който през целия си живот не е работил. Първо си е клатил краката като пожарникар, после охранител а сега грабител.