60

Анонимен

преди 3 години

Да ви е честита Бряг на черепната кост. Догодина ще посеем канабис в половината страна и всички ще търкаме билетчета.

59

Анонимен

преди 3 години

Пробваха с гербавата подписка, троловете и полицията ама не стана. Сега се тиквун се прави на самарянин. Поредният номер. То не бяха бушони, все някой друг виновен, вируси, сам донесъл негови лични милиони от европа (пък те още не пуснати заради корупцията) и какво ли не. Още не се е оправдал и с глобалното затопляне.

58

Анонимен

преди 3 години

До: номер 47Ами ако искаш да се избием давай! Какво чакаш и само пишеш тролини???Тъкмо ще се преброим!Ако вие надделеете, значи печели ГЕРБ нали?Ти ако искаш детето ти да се изучи в Оксфорд или Кембридж и да остане там - гласувай си за комунистите!Аз искам моето дете да остане в България, дори ако се изучи в чужбина, но да се върне!!!

57

-

преди 3 години

Хвърляй пешкира, стига си "разпореждал"!

56

Пешо

преди 3 години

Стар хитрец си. Тъкмо ще се успокоят и ще им го вкараш с 200.

55

Анонимен

преди 3 години

Не ги разбирам тия българи по чужбина. Дава им се право да гласуват в странство(според мен неправилно) гласуват там, не ги знам какво разсъждават и как, обаче сега ми правят демонстрации от европейските столици и негодуват срещу правителството. Хора, не че правителството е съвършено, ама си гласувайте там където сте отишли в тези държави ако ви позволява закона. Ако искате гласът ви да има тежест, елате си тука, живейте тука и си давайте мнението. Така не е честно.

54

Анонимен

преди 3 години

Остави протестърите хейтъри с пръст в устата. Джендърите - с нещо друго

53

славянин

преди 3 години

Бате Тикво явно вече е разбрал, което е малко изненадващо имайки предвид умствения му багаж, че срещу себе си има хора решени да се борят докрай и никакви полицейски репресии от негова страна няма да ги спрат!? Всяка полицейска репресия само радикализира още повече протестиращите!

52

Анонимен

преди 3 години

И сега Летчика дето е учил в САЩ и Бабикян как ще се изкарват жертва на Гешев и на полицията се чудя и ще се крият зад гърба на майките от буса Не ги ли е срам да използват майките за политическата си гротеска и тоталнато си фиаско. Голям генерал бе, на червените баби генерал.

51

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам нещо ?Защо 9 от 10 палатки са чисто нови и еднакви.Декатлонски.Това индикация и улика на спонтанен протест ли е или на спонсориран ?

50

Fenasi Kerim

преди 3 години

Според мен разтурянето на палатките е било без знанието или заповед на Борисов. Затова сега излиза и "заповядва" пред медиите за да си измие ръцете. Явно някои неща стават без негово решение и губи почва под краката си. Другия вариант е да се прави на "мъдър" както е правил винаги досега но всички знаем че е пpocт както и ние.

49

Анонимен

преди 3 години

Ако намалеят още малко, ще изчезнат сами хейтърите

48

Sic semper tyrannis

преди 3 години

Един добър удар с косата, защитници на земята и тиранинът ще отиде на кино.

47

Влака

преди 3 години

След два, три дни. Като намалеят.

46

Анонимен

преди 3 години

Мъдро решение на държавник. Хем агнето цяло, хем вълкът сит.

45

Разпоредил?

преди 3 години

Къв е тоя ,че ще разпорежда, бе. Тва да не му е бащиния ,като на мадридския комарджия.То не беше разпореждане с бюджета, на НС да изпълнява и т.н. Няма по-голямо потъпкване на Конституцията от туй неграмотното банянско, скопено ***. Милицията е там и и се плаща да пази закона , а не да изпълнява мутренски "рсзпореждания".

44

НОРМАЛНО

преди 3 години

Тия протести станаха като купчините тор по пътя, свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.

43

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще източи банковите сметки от Дубай към България. Тъкмо повече помощи за безработните хейтъри

42

stiling

преди 3 години

И ДА ГИ МАХНЕ ПРЕЗ НОЩТА ВСЕ ТАЯ! ПАК ЩЕ ДОЙДАТ НА ДРУГАТА ВЕЧЕР И ПАК ЩЕ ОПЪНАТ НЯКОЯ ПАЛАТКА! Сега ще създадат проблеми на работещите хора и ще се изнерви обстановката. Обаче на 15.09 ако още са там ще стане война вече, общественото недоволство ще надделее и ще има контра протести, ако не мога да заведа децата на училище навреме и аз съм там,за да ги махна. Може би това чака сами да се избием взаимно!

41

Ха-ха

преди 3 години

Ако се беше оттеглил преди година-две,сега щеше спокойно да си гледа внучетата я в Барселона,я на друго приятно място.А сега рискува я да му идват на свиждане в Централния софийски,я в Орландовци.Ама пусти мерак...