156

Mopcku_

преди 4 години

В живо включване човек пита директно Стоян Георгиев от Бтв - има ли свободна журналистика в България, а неговият отовор е: Не съм в позиция да отговоря...Толкова за свободната журналистика в мутроландия.

155

Хайдрих

преди 4 години

Ами нещо да каже Бокьо за автобуса помачуги от Гърмен барабар с кмета им къде уж на екскурзия отишли на ГЕРБавият протест? Еййй до там ли стигнахте бре!?

154

Анонимен

преди 4 години

А как бяха българите в началото на 1997 бе БСП ***?

153

Анонимен

преди 4 години

Българският Народ не желае да бъде управляван от азиатци като Радев.

152

Анонимен

преди 4 години

Ами изберете си друго правителство бе, кой ви пречи? Нали сега е демокрация, най-добрата система, хората са свободни да си сменят и избират правителствата, а свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека.

151

Анонимен

преди 4 години

Според юридическото определението понятието "държавна измяна" е действие за дестабилизация и сваляне на демократично избрано правителството.Лумпе-ни винаги ще има.Няма образован човек, който да участва във вакханалията на тълпата.Млади хора с бошуващи хормони и незряло социално поведение не са носители на прогреса, но...Майн-ата му на този народ!Най-мъчно ми е за полицаите, горките ниско платени, бити и ругани и защо? Защото президентът Радев се държи непрофесионално и е т-ъп.

150

Анонимен

преди 4 години

Явно от Москва припомниха на Радев защо са го избрали и че има да връща, и го накараха да играе вабанк.

149

До ф-16

преди 4 години

Гарантирано от Герб пич. Всичко е 6. Бойко храни САЩ с милиарди за стари технологии. У нас хората през зимата ще са зле , а той в Барцилона!

148

Анонимен

преди 4 години

Рългарсият Народ не желае да бъде управляван от азиатци като Радев.

147

Иван

преди 4 години

Този излезна най - глупсвия президент до сега. Радев няма място в президенството, ако има поне малко чест и достойнство да се извини на цяла България и да си подаде оставката.

146

Анонимен

преди 4 години

Смърт за герб, каскета не е никъв прокурор, плаче си направо за затвор, Радев е герой, както и всички на площада и всички които се противопоставят на герб, било дори в чата хаха

145

Бай Коко

преди 4 години

Ей много минуси сте ми сложили на моя коментар много гербаджии са се подразнили също както се дразнят разкритите сутеньори по форумите.

144

Анонимен

преди 4 години

По-некадърно и по-корумпирано правителство от това на Бойко Борисов не сме имали в България.

143

Гешев защо

преди 4 години

не разследваш Борисов как са придобити пачките му с пари? А да забравих , вие с Пеевски и Бойко в 1 гърне пър-те. ГЕШЕВ ОСТАВКА !!!!! ГЕШЕВ ОСТАВКА!!!!! ГЕШЕВ ОСТАВКА!!!!БОРИСОВ ОСТАВКА!!!! БОРИСОВ ОСТАВКА!!! ГЕРБАДЖИЙСКИ бокл-ци!

142

ф-16

преди 4 години

А какво става с модерните нови 50 годишни самолети за които предварително платихме милиарди, ще ги доставят ли, или?

141

А

преди 4 години

Бойко Борисов номер 1

140

Анонимен

преди 4 години

Да си спомним какво стана на 19 февруари.Същото! Явно безсрамието на Радев няма край.Руснаците имат поговорка - Мислехме Най-доброто,стана Както винаги...

139

Mopcku_

преди 4 години

Колко мъка има в тая страна ... мутрата със състрадателен тон на доброто ченге и едва ли не сълзи в очите по телевизията, а троловете му тук чукат центове с червени облещени очи като роби в мина в Ю.Африка. Изобщо не го съжалявам Борисов, както и шайката с него. Съжалявам, че няма нито едно познато лице политик, за който да е ясно че ще се справя по-добре от него. Харесвам Президента, но него ще го смачкат, защото тази мафия ограбва с години и има пари, с които да си го позволи.

138

Политик

преди 4 години

Отговор - може. Важното е, че при демокрацията политиците не поемат отговорност. Демнокрацията е най-добрата система, народа ти дава власт да го управляваш без договор - само с обещания. Ако не изпълниш обешанието - еми не го изпълних, изберете си друг, демокрацията е най-добрата система.

137

Анонимен

преди 4 години

Вън русофилските мутри от Президенството !