40

Българин

преди 4 години

До ТонкатаНе знаех, че Левски се е казвал Абу, а Ботев - Хасан!Всичките ми прадядовци са носили български имена, а твоите изглежда са били с турско-арабски!

39

Анонимен

преди 4 години

ЕТО НЕНИЕТО НА РУСНАЦИТЕ ЗА НАС, ЦИТИРАМ ТРОЛЪТ 30:"можете само да лаете безсилно тука:):):)вие сте нация, определена за заличаване, дори не осъзнавате какво ви се случва:):):)руснаците имат род и родина, не живеят като американци дето цоцат ресурси от половината свят, но вашата духовна нищета е много по-страшна от материалната и ви води директно в гроба:):):)"ЕТО КОЛКО НИ ОБИЧАТ! ДАЖЕ НЕ СЕ КРИЯТ!

38

Анонимен

преди 4 години

ТУКА РУБЛОФИЛИТЕ ПРИВЕТСТВАТ НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ, КОГАТО БЕЗ ОБЯВЕНА ВОЙНА НАХХЛУ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ТУК И НИ ЕА МАЙКАТА 45 Г., ОЩЕ СМЕ 100Г. СЛЕДМАЙМУНИТЕ!ЧЕ ГИ И ПОЗДРАВЯВАТ, РОДООТСТЪПНИЦИТЕ!

37

Анонимен

преди 4 години

Такива паради нямат бъдеще. През лятото 1941, вермахта и червената армия се готвят за нападение. Немската армия изпреварва съветската и започва дълга и кръвопролитна война. Обаче това е случайност, можеше да е обратното.

36

Анонимен

преди 4 години

Има папад, има Путин, няма парад, няма Путин.

35

Тонката

преди 4 години

ако не беше Русия, съседът ви щеше да се казва Абу Айман и щеше да *** жена ви и дъщеря ви, когато си иска, и вие ще траете, защото иначе ще ви резне гърлото:):):)тези мамунки дето заляха Европа са благодарение на УСА, чийто аHал продължавате да лижете, безумци:):):)

34

Анонимен

преди 4 години

Ами браво!Поздравявам ги с празника и толкова.А на нашия смачкан народ пожелавам да смени управляващите още тази година с най-после нормални мислещи хора - експерти, които да управляват в негова полза - те такова не сме виждали от много години на територията.

33

фактите

преди 4 години

Германия ни върна Южна ДобруджаСъветския съюз ни открадна злато и ценности, изби умните и кадърни хора и сложиха да ни управляват хора без образование, зависими от алкохолаСамо предатели на отечеството може да се радват на този панаир от натруфени бандити

32

Анонимен

преди 4 години

До 28Не се чуди, комунистическия вирус го има и в други държави - "на всеки километър" !

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен.......Нашето прецедентче пак се покри.......А защо трябва да ходи? Да приветства 50-годишната окупация на България или сръбските победоносни войски докато дефилират на парада?

30

Парааад

преди 4 години

Българската дружба с Русия е обречена.Защото минава през дружба със Сърбия което е невъзможно.

29

Между два стола

преди 4 години

Така сяда Вовата всеки път, когато опита хем да злоупотребява и да се пише наследник на победите и постиженията на отдавна изчезналия СССР, хем да го оплюе злобно, че тогава нямало нищо, за да внуши на руснаците "Само под моята власт живеете добре". Символ на това е срамежливо закритият и тази година мавзолей на Ленин, от чиято трибуна Сталин е приемал първия Парад на победата преди 75 години. Безпомощно лицемерие.

28

Тонката

преди 4 години

можете само да лаете безсилно тука:):):)вие сте нация, определена за заличаване, дори не осъзнавате какво ви се случва:):):)руснаците имат род и родина, не живеят като американци дето цоцат ресурси от половината свят, но вашата духовна нищета е много по-страшна от материалната и ви води директно в гроба:):):)

27

Анонимен

преди 4 години

Окупатора на источна Европа отново дрънка оръжие.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

26

наскоро

преди 4 години

До Анонимен 22Чудя се защо германците са направили наскоро паметник на сифилистика Ленин.В Гелзенкирхен,ако ви интересува.И то,когато се рушат паметници навсякъде.

25

Анонимен

преди 4 години

Червената армия разграби заможното Българско Царство. Ако не бяха тези диви орди, сега щяхме да произвеждаме коли и самолети. Няма истински българи които да гледат с възхищение, тези чужди на цивилизацията изтъпления в Москва по време на които зомбирани човечета набиват крак и улиците са пълни с танкове и ракети

24

баба мара

преди 4 години

поздравляваме руския народ с победата искаме мир дружба и разбирателствоникога повече фашизъм и воини

23

с уважение

преди 4 години

ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИЧИЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО НА РУСКИЯТ НАРОД

22

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 9Алоу, ЗКПЧ-то, това че Рассия била гарант за МИР, цоциалистите ми го втълпяваха от 2-ри клас!Виж, първата част, в която споменаваш БОГ, е нещо ново, защото по времето на най-справедливия строй, Бог се отричаше! Да няма някое ново издание на наръчник на агитатора?П. С. Пиши на български, на руски можеш да пишеш във форумите на ***!

21

Анонимен

преди 4 години

Площада пред Кремъл е гробище на сифилистика Ленин и служи само за паради и погребения !