130

Анонимен

преди 4 години

то това е Мидената ферма бе,лошото е че картофите са пържени в гранясало олио и качеството е под всякаква критика на цялата храна

129

пияница мистик

преди 4 години

ХАхахаха, 150 ГРАМА калмари - 20 лева. Чакайте после туристи. *** решил 1 да му влезе на ден, за да изкара после годината

128

Анонимен

преди 4 години

пак ще напиша и повторя понеже ходя на фитнес и спазвам някакъв режим на хранене горе долу какво правя на плажа много се кефя на това.в кутийки за еднократна ако седя повече на плажа си нося също и вода и като извадя металната лъжица и кат загреба варения ориз с пилешко.ама наточно сядам до префърцунените барчета да ги дразна;) и си лежа под чадъра миналото лято на бургаския беше 1.50лв тази година незнам

127

Анонимен

преди 4 години

И "Октопод на скара, 150 гр.- 30.00 лв."150 ГРАМА!!!Джейми Оливър ли го е приготвил този октопод, че 150 гр. ще струва 30.00 лв в някакво капанче???

126

Анонимен

преди 4 години

"Аз съм на Карибите за цените на смешното малякоморие."Щеше да е интересно ако беше в България. Ама не си! Тогава? Тогава кво ми се пърчиш къде си? Става дума, че в Гърция е много по-оферта отколкото при надутите сeляндури от Черноморието.

125

БабоЕб

преди 4 години

Суша ми е тая година, без вносни баби търсещи ласки на Слънчака . Ще пробвам с някакви румънски бабишкери в Констанца

124

Патил

преди 4 години

Аз ходя само в България и чужбина,освен Гърция и Турция.Миналия август маляките ме одраха за 4 звезди хотелче 150 евро на вечер.Един път пробвах и повече няма да повторя!А цените не са по-малки от Италия,Испания,Португалия.

123

До 130

преди 4 години

Мисли мисли, с какво ще раниш чаветатааа ;) парното не ми го мисли ! Ххаха няма да те хеаня тази година сме в Гърция. Ти наблегни на федерите, че глад те чака ;)

122

Анонимен

преди 4 години

ЗА ТОВА СА ГОЛЕМИТЕ ОПАШКИ ЗА ГЪРЦИЯ И ЗА ТОВА БЕШЕ ГЛУПАВО ДА СЕ НАМАЛЯВА ДДС.ТАКИВА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ КОМПРОМЕТИРАТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ТУРИЗЪМ.ЗА ТАКИВА ЗАВЕДЕНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДАНЪК ОТ 30 %.

121

Ванката

преди 4 години

А бе това е на Дълбока ;) Там винаги режат глави от петите ;) Има много по - читави места, където цените са по - нормални, но човек трябва да провери! Дълбока е било и винаги ще бъде така!

120

В едно изречение

преди 4 години

В туризма гръка е търговец-тЕрикат а българина е шушмига-селяяк.

119

до 86

преди 4 години

коя България храниш от София, бе дрипльо хахаха не можеш да си платиш парното във *** софийска панелка, но иначе България хранел...хахахахахахаха мърльоооо.. ***

118

Анонимен

преди 4 години

Айде руснаците и румънците им е близо ама англичаните не ги разбирам как идват.Верно май са заухави

117

Анонимен

преди 4 години

Всъщност и на Мавриций срещнах българи. На Малдиви още не съм ходил, но като знам, че нашите плеймейтки ходят там... И това ме отказва да ходя там.

116

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ къде е пи тази бира в таверната, може и да е толкова2,50-3EUR е А има далеч по-добри бира от Короната в ГъцияНещо си се минал

115

Анонимен

преди 4 години

"Гърция без два острова е за българи,румънци и сърби.Хората с пари ходят другаде!"Първо... Това не е вярно. Българи и румънци и сърби точно пък има само на 3-4-5 места в Гърция. А Гърция изобилства от острови. Второ... И на плажовете и в Сицилия и в Италия и в Северна Афика и в Египет и в Мароко и в Западна Сахара и в Португалия съм срещал българи. В Испания дори срещнах познати българи. Олеле, в Испания пък е пълно с българи, ама наистина!!!

114

Анонимен

преди 4 години

Това е защото нашенци изобщо не проумяват пазара. Мислят си, че като сложат една цена, вече са готови с печалбата. А това изобщо не е така. Аз мога да искам да си продам старата кола за 10 хил., но ми дават само 3. Значи толкова струва. А когато живота и бизнеса ти зависи от това, едно е да продаваш 5 порции по 8, или 100 порции по 5. Вчера минах край 3 плажа м/у 11 и 12 часа - по един два чадъра заети.

113

Анонимен

преди 4 години

Аз всяка година ходя на море в чужбина, предимно в Испания и Италия. Още от 1999 година мутрите ме отказаха от българското море.Цените не са толкова важни, както непрекъснато се опитват да ни внушат. Важното е качеството на почивката.

112

Анонимен

преди 4 години

Ще се сетите, че на Българското черноморие не се хапва и почива :) Всичко е нарочно направено, такава е политиката за съжаление - да изгонят и малкото объркали се БГ туристи. Аз затова и не почивам тук, само евентуално някаква разходка и до там. Намалиха им уж ДДС-то на бранша, ама да сте виждали и цените да са паднали пропоционално. Нощувките са мръднали, но не надолу. Целта не е да облекчат туриста :) да се останете с грешно впечатление. Останалите засегнати сектори да го ...

111

Анонимен

преди 4 години

В България ходя на туризъм зиме и лято.В Гърция зимата обикалят само бежанци и кучета!