65

Абе има един ХИПНОТИЗИРАН, дето се е главил за български президент с обещанието да отменя санкциите към трета държава ... За този кремълски парашутист България се измерва с Бузлуджа, Шипка, яз.Копринка и Паметника на съвеЦката армия, а задълженията и отговорностите му с четене на комюникета спуснати му от Офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" ... !!!

64

БГ реалност

преди 4 години

Радев, сложете грешни ударения, дръжте се като мутра, псувайте, обиждайте, заплашвайте, крадете, всявайте страх, злоупотребявайте, не говорете езици, излагайте ни навсякъде по света, заплашвайте медии, пускайте скандали. ТАКА СЕ ПЕЧЕЛИ В БЪЛГАРИЯ!

63

гост

преди 4 години

А вашите мерки какви са? Не сме чули предложение от президенството, само критики. Дори на празниците, не може да се стърпи тази институция да не нападнне правителството. Защо Путин за 9 май не говори за политика! те да не би да са по-добре от нас? Отправиха ли се критики към ведомствата? Не. Само се чистити празника.

62

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПирогов се напълни с корона болни. Оставки !

61

Анонимен

преди 4 години

Много познати гласуваха за тоя, щото трябвало алтернатива. Сега видяха каква е алтернативата, и се радват че не спечели Мая Манолова в София. Това е. Баце не е супер, но на фона на останалите става, допреди корона-та, нямаше безработица, криво ляво вървяха разни проекти, мол-овете, заведенията бяха пълни, всеки си беше накупувал телефони, телевизори дрешки. Та може да си плюеме Баце, но другите избори пак ще го изберат щото се видя алтернативата, експериментите приключиха. Чао г-н президент

60

Шофера

преди 4 години

Тоа убавец като го гледам къф президент е се радвам, че е станал пилот на военен, а не на граждански аероплан. Щеше само стюардесата да ни вози.

59

Анонимен

преди 4 години

До .......Неприятно ти стана от тва колко са очевидни ходовете им ли? Ами, вземете си по-умни, дето не првят толкова очевидни.

58

Смешко

преди 4 години

ЛАЛУГЕРА ПАК ИЗЛЕЗЕ ОТ ДУПКАТА !!!!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Радеф ти си Употребена кърпичка - Край ! - Предателството ти ще се помни Вечно !кажи на куриии и Олигарсите ви да си търсят друга Пионка !

56

Анонимен

преди 4 години

Не пуфти, не псува, не краде, не се държи като старшинка или гадна мутра. Няма да го разберат...

55

Анонимен

преди 4 години

много е прав, ГЕРП унищожиха икономиката

54

До 47

преди 4 години

Да "прав си" , плазмодия Плевнелиев от ГРОБ, никой не може да го стигне, освен да ни създава врагове и да говори за хибридни войни, друго не направи. ГЕРБ тогава приеха този закон за хазарта и 700 милиона са не внесени данъци. ГРОБ промениха всеки закон, за да има вратички и да се краде на спокойствие.

53

симо

преди 4 години

Единственият разумен държавник.

52

Анонимен

преди 4 години

А нещо като повдигане на обвинения на комплексирания плешар с мундирчето няма ли да има ?Всяването на страх и паника се преследват от закона, ама ГешеФТ спи.А и шефът му тлъстия *** вече трети ден не се показва от мишата си дупка.

51

teo

преди 4 години

До Батман ПО-СКОРО ТОЗИ ВРАГ НА БЪЛГАРИТЕ РУМЕН РАДЕВ ,ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ДОНДУКОВ 2 И ДА СЕ ОТПРАВИ КЪМ ЗЛАТНИТЕ РЕШЕТКИ. КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА И ДА МУ ПОМОГНЕ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА???? БЪЛГАРИНО ????

50

.......

преди 4 години

До BБТакива като тебе още спят - повтаряте като навити пружинки едни и същи глупости. Хайде сега кажи нещо и за "***" и за "зелените човечета" да си си казал репликите.

49

Смешко

преди 4 години

Я НИЩО НЕ ПРАВА АМА МАНУ ДА НАМИРАМ НАИ МЕ БИВА !!!!!!!!!!!!!!!

48

Зозо

преди 4 години

Радев, каза че ще ме взема в запаса на опозицията...Ще подмивам паламарки... Много съм щастлив... И мама и тате се радват...

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39А тоя т.нар ЩАБ са едни мили и прекрасни хора. Я бегайте да се скриете някъде платени....

46

Анонимен

преди 4 години

Единственият разумен държавник.