72

Анонимен

преди 4 години

За последното денонощие са направени 60 теста - картината на заразяване е кристално ясна.

71

Анонимен

преди 4 години

До 73Тестото? МуахахахаРадЕВ иска, но няма КоЙ, повтарям няма КоЙ...

70

Зозо

преди 4 години

Като пробват някой *** с бърз тест днес. Каква му е гаранцията, че утре няма да го тресне короната?

69

Георги

преди 4 години

Тоя да вземе да се скрие. Скоро рейтинга му ще стане с отрицателен знак

68

Анонимен

преди 4 години

До 66Няма да се точим,защото вируса като няма гостоприемник , не може да се размножава и умира. Ама няма да стане ,защото сме недисциплинирани. Ей, сега по Великден ще почнат едни софри, като за последно.

67

Избирател

преди 4 години

И като каза това, каза ли той колко теста смята да дари?

66

Анонимен

преди 4 години

Само най-залюханите фенове продължават като коне с капаци да твърдят колко е велик Радев. На един кантар са с Плевенчолиев.

65

Анонимен

преди 4 години

Истинските българи и интелектуалци са Боко и Мутафа!!!!Няма да умрете от глад, ще се храните с гледката на черната униформа по битивито. Научете децата си да говорят с правоговора на Боко!Леле колко ще сте гладни.

64

Анонимен

преди 4 години

Пичове, колко ще издържите по къщята? Моята лесна, двор 3 декара , ама в 60 квадрата панелка не знам. Това е най-правилната в момента реакция. Тествай , за да знаеш какво става. По 5000 човека от всеки областен град - позитивни, антитела. Хора от магазините, от общините, с голямо текучество народ, карали грип тази зима и ще има ясна картина и ще се знае как да се процедира. и 10% да се окаже , че вече са го карали е много различна работата

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Вече даде 2 заплати за Видин. Още ли искате?ББ даде ли?

62

Анонимен

преди 4 години

Радев да си дари заплатата като Ердоган. Добър или лош Бойко си върши работата. Не съм фен на тиквата.

61

Василев

преди 4 години

Мисля , че пика ще ни връхлети след един месец и ако се тестват масово хората, ще стане ясно, че има десетки хиляди заразени и десетки хиляди които са го прекарали досега, и да се изолират старите хора и тези които в момента карат вируса!!!Българското правителство никога няма да похарчи стотици милиони за масови тестове, но за нови милиарди заеми да взима може!!!Този вирус циркулира най-малко от януари месец в страната, даже някой го нарекоха втора грипна вълна!Селяни вие сте валат!Стиви!ЦРУ

60

Анонимен

преди 4 години

Паметни намеси на Гусн пРезидента в борбата срещу Корона вируса1) всенароден сбор на Шипка по време на избухване на заразата2) Вето на законодателство целящо да спре спекула по време на кризаБлагодарим ви от сърце!

59

Германия

преди 4 години

До изнервен-какъв мор в Германия,бе м.ишок! В България за 350 заразени направиха извънредно положение и глоби по 5000 лв,държат ви като арестанти,без работа и с неясна перспектива за в бъдеще,А тук на фона на 30000 засегнати никой Не всява страх и паника! А вашия сс женерал с гробовен глас брои заразените и дори маски не подсигури само глоби измислят и в подчинение държат всички !Ай си.ктир,загрижени били

58

Анонимен

преди 4 години

В момента най-голямото оръжие срещу вируса е тестването.

57

Анонимен

преди 4 години

Ердоган инициира кампания за солидарност, дари 7 заплати. Вие колко дарихте, другарю Кремъски зелен чорап? За един приятел на Шипка питам

56

Охлюв

преди 4 години

Ама сърдитият си ти бе, ***. И много от парите досега са отишли по предназначение, а не са потънали ВСИЧКИТЕ?!, както казваш.

55

до Лозев

преди 4 години

Пич , прав си , ама трудно ти се чете с тази латиница. Не е особено трудно да си инсталираш една кирилска клавиатура.

54

Българин

преди 4 години

Другарю пРезидент, немедленно стартирайте кампания за събирането на 90 милиона копейки, необходими за плащане гаранцията на Костя Копейкин!Може и Вие някой лев да дарите за съмишленика си, с доход от 11 000 лева на месец сте, не се стискайте като комунист!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Ако караме с бавни тестове ще има да се точим хиляди години.