54

Анонимен

преди 4 години

100 милиарда дефицит да има ти пожелавам мутро! И тоя път с камъни да те гонят до границата с Турция и да не се връщаш никога повече.

53

АНТИ

преди 4 години

Казвате, че нямате пари.Ами вие го докарахте този безпаричен капитализъм, като скачахте по площадите.Разбихте старата държава, а сега пищите, че няма държава.Проблема е, че и много по-лошо ще става !

52

Гина

преди 4 години

Бойко нещо разочарован ми се сруваш от братския САЩ. И фрау Меркел и тя ти каза: не ме занимавай. Купихме им самолетите, а сега като трябва помощ какво получи. Сега на инат им казал Бойко, че ще си ушием предпазните средства сами и няма да изнасяме. Щото и друите не ни дават. Дано си научиш урока.

51

Анонимен

преди 4 години

Бойко, кои плащания към бюджета са спрени мой човек?! За една седмица карантина ( няма и толкова) през която частните фирми си работят (без ресторантите естествено). Как така станахме на 3,5 милиарда дефицит?! Да не си спазарил още някой безобразно скъп самолет или Величка в Барселона? ;)))

50

Анонимен

преди 4 години

Ееее отиде 30-те милиона за стадиона на ромите...

49

Доко

преди 4 години

Хора, не се връзвайте на апокалипсиса ,дето ни го набиват в главите чрез всички възможни медии. Ако имаше реална заплаха, тия на снимката вече щяха да са се укрепили в някой бункер, заобиколени от лакеите си. Става ясно като бял ден, че се канят да ни заробят чрез бизнес, банки и пр. А народа вече е толкова наплашен, че утре ако кажат ще ви слагаме чипове в главите ще се извият опашки от желаещи.

48

Борисов си призна

преди 4 години

Дефоицит значи пред фалит. Най-застрашени са НОИ и пенсиите и бюджетните заплати.

47

Анонимен

преди 4 години

Явно *** мрънка, че му спрели заплатката, иска мангизи от държавата, ама жули бира и кърти панелки с бормашината.

46

Анонимен

преди 4 години

Аха...а кога да очакваме оставката на Горанов?

45

Анонимен

преди 4 години

Добрите години ГЕРБ и ОП крадяха като за световно и сега държавата ще фалира. Намаление на заплатите на Борисов, Габриел и др. дупетати до 800 лева е една от антикризисните мерки.

44

АНТИ

преди 4 години

До Waffen SSЗа евреи като Борисов, лъжата е начин на живот.

43

Анонимен

преди 4 години

Вие ако след има няма седмица вече сте 3 млрда вътре... ми то направо да закриваме държавата, а?

42

До всички!

преди 4 години

Хора, апелирам към съпричастност и уважение един към друг! Нека всеки, който прави ремонти и бръмчи с бормашина да си спомни, че децата ни са по домовете си! Учат онлайн, което означава, че всеки звук от ремонтите е пречка. Не може да твърдите, че нямате пари и да искате да ви обещетяват, когато очевидно имате пари за ремонти и майстори. Моля правителствотода забрани домашните ремонти, защото това е тормоз, който кара хората да излизат отдомовете си, пречи на обучението на децата, тормози малкит

41

Анонимен

преди 4 години

Абе шилетата и кокошките в кошарата усещат че нещо се променя, нещо става, нещо не е нормално, птиченцата цвъркат по-различно...но какво точно става не е ясно, газ ли пускат в кошарата, заметресение ли става, слънчево затъмнение ли е, не се знае. Ами питайте вожда казала една овца, но никоя от другите не говорела езика....

40

Анонимен

преди 4 години

Как за има няма 5 дена от карантината 3 работни и 2 почивни влезнахме на дефицит. Да не би за бойко по различен начин да тече времето. А парите от Европа ? Нещо не разбирам, ако има някой запознат да обясни моля.

39

Waffen SS

преди 4 години

Ако е вярна поговорката,че на лъжата краката са къси,то тогава Борисов трябва да се влачи по ...части от анатомията под личното му достойнство

38

Скептик

преди 4 години

Да обединим нацията като поканим 200 000 калинки от Герп на трудовия фронт.

37

АНТИ

преди 4 години

Много прости хора има в БГ.По-лошо от простият, е простият с пари.Точно тези правят големите проблеми.

36

Аз

преди 4 години

Много рано ги гепахте ... то още не е станало страшното ... след 2 седмици като дойде масовата карантина по лесно щяхте да ги гепате с по-малко медии щото ще се пише само за трупове...

35

Анонимен

преди 4 години

Ало Гешев ето работа за теб- няколко милиарда дефицит казва ББ - направен за нула време. Как стана това ? Световен рекорд по крадене или какво ... ?