108

Чиновник

преди 4 години

Тези, които сега плюят по еврото, навремето много искаха да станем 16-та република на СССР. И бяха много разочаровани, че тази глупост не стана. За такива *** само тояга и после бесило.

107

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

106

Анонимен

преди 4 години

Значи според Бомбонко, Дания и Швеция са будали

105

Mopcku_

преди 4 години

то и тези без евро са по-добре. Всъщност какво значение има валутата, като винаги сме последни във всички класации?

104

Ха ха

преди 4 години

Значи си признаваш,че сме зле.Ами кой кара 10 г джипката и открива всеки сантиметър магаристрала

103

Иво

преди 4 години

Все повече ще ни натискат от "либералната евро атлантическа централа" да ни казват как ще сме по добре. 30г ни бяха малко

102

Анонимен

преди 4 години

Боко ке падне в трапа, а не от поста.

101

gf hf mf :>

преди 4 години

След такива изказвания се опасявам, че протестът утре от 12 часа може да се радикализира, и познайте какво ще се лее? Половината скандинавски държави не са го въвели, а Норвегия дори не и трябва ЕС и е вън от него. Великобритания е аут и тя. Швейцария евро?И въпреки това дали държавите са вън или вътре в ЕС, дали използват еврото или не са обогати и живеят добре.КОГА ще ги настигнем? 30 години си избираме е такива да ни управляват. Заслужаваме си съдбата... :)

100

Анонимен

преди 4 години

щот няма такава държава като нашата

99

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е как се казват парите.Проблема е как се казват тези които ги управляват.

98

иконата

преди 4 години

Явно признат грях полувин грях ама не боя настана май и един изгонен два пъти от народа да седи и казва колко добре живееме особено бизнеса е в нокаут и остават три секунди да се изправим НО с този изалчнял папопогалец ще вдигнат ръката на ЕС и ще бъде погален и от корумпаторите.Тупка сърце ми вече.

97

Сократис

преди 4 години

Единственият начин да се повиши благосъстоянието и жизнения стандарт на народа, е да се приеме еврото като основна валута и Централната Европейска Банка (ЦЕБ) във Франкфурт, да поеме и ръководи финансовия ресурс на България.Това ще сложи край на сивия сектор, на ощетените български работници, които ги осигуряват на минимална заплата а им плащат разликата "на ръка", обричайки ги на бедна старост. Еврото не е изгодно за бизнеса поради което се пускат неверни слухове и се плашат хората

96

Мисир

преди 4 години

Каква ще е ползата,като с евро или без евро,пак ще сме най-зле?!Па нали и с гърците ни плашеше по едно време!

95

пецата

преди 4 години

"До пецатаНяма нищо по гнусно от руски ***! Нали, Пеца?" вие калинките всички сте проекция на вашия вожд , про.ти, злобни, алъчни и крадливи с.ляни

94

Анонимен

преди 4 години

Борисов, в момента в ЕС има 27 държави, от тях 19 ползват Евро. Освен нас има още седем държави, които не ползват еврото. Ние сме най-зле от всички осем извън еврозоната. Пак говориш глупости, пак са големи.

93

Jack

преди 4 години

Всички платени *** плюващи ББ знаят , че в помията която изливат няма нищо вярно. Знаят много добре също , че българската държава е зависима , а не независима. МП и управляващите фигури не зависят от волята на българите а от вън. Големите началници одобряват управляващите и гласът на народа няма никакво значение. Ако някой не е разбрал.

92

това е

преди 4 години

Дано да не се огънете под натиска на комунистите.Щом сме поели тоя път трябва да вървим до края, иначе оставаме в средата плющени и от пред и от зад и от мадар Раша и от големото брато зад океана !

91

BGN

преди 4 години

Тва е някакъв майтап. Премиера да обяснява колко сме зле и евроро Ша ни оправи. Вчера пък не му пречеше лева и каза, че сме най -добрите в Европа по разтаж... шизофре Ния пълна.... Пък уж в речта на президента една истина нямало...Ере намесете и рублата пак, че цяла сутрин е опорка !!!

90

Гларуса

преди 4 години

До ПижоТакаааа... Норвегия не е членка в ЕС. До колкото не ме бърка паметта Исландия също. Полша не е приела еврото.

89

питане

преди 4 години

Крайно време е да питат народа иска или не иска еврото! Във всяка една западна демокрация правят референдуми, а у нас не. Толкова ни е и демокрацията - демокрация! Не ни питаха за НАТО и ЕС, да ни питат поне искаме ли евро или не. Една от страните с най-висок стандарт Швейцария при референдум отхвърлят еврото! Ако някой не иска референдум, мисли недемократично. Франция, Германия и др. страни са ги питали. Франция напуска НАТО по времето на Дегол, а после с питане влиза.