70

Анонимен

преди 4 години

Борисов управлява от криза в криза, от ремонт в ремонт и от кражба в кражба, но него "независимата прокуратура" не го проверява.

69

Зозо

преди 4 години

До ТракийскиТи функционално неграмотен ли си? Да :)))))))))))))))))) В статията пише при СРС срещу ген. Ц. Ст. излиза на яве какви ги е вършел ***.

68

Мда

преди 4 години

Хиените от ГЕРБ се опитват да изядат лъва Радев!Време е да изберем на чия страна да застанем!На мерзките създания или на гордите!

67

Анонимен

преди 4 години

Браво на Гешев, но да не забравя и завряния зет

66

Мале мила

преди 4 години

И какво излезе сега, че запитването е пуснато само и само за да последва това съобщение на прокуратурата. Ами то от него става ясно, че няма съмнение за предателство и държавна измяна, но пък въпроса към КС е отправен, неясно защо обвързан с това разследване. Производството междувременно е прекратено, което явно доказва, че няма съмнение за държавна измяна. Тогава какъв е смисъла на запитването към КС?

65

Анонимен

преди 4 години

Защо търси под вола теле...

64

Анонимен

преди 4 години

Що да не се разследва един престъпник , да не е свещена крава.

63

Анонимен

преди 4 години

До РусофилДела на Русия във влияние в България е много по-голям от този на САЩ. Аз избирам малкия дял.

62

Анонимен

преди 4 години

Гешефта всячески се опитва да отклони вниманието от банкянксия *** и герберастията, ама перник скоро ще са на *** и без вода.Тогава ни гешефт ни милицията ще опази тиквата.

61

Анонимен

преди 4 години

Радев разваля спокойствите на Борисов и затова го погнаха с едната му бухалка.

60

petur ra¡ko

преди 4 години

Nema na sveta takuv dokazan kapacitet, kato Andrechko Radev

59

Тинтири Минтири

преди 4 години

До 123 (7)Притеснително е, че властта е затънала в престъпления, а "проверките" все "започват" именно от тези, които търсят справедливост и... дотам. Справка - Иванчева.Така, че не се прави на ударен.

58

вински черва

преди 4 години

Гологлавий,уреди и мен с апартаментче 83 кв.м за 40 бона в лева и ще се разберем.Да живей Ваклин,отмъстителят на Иванчева.

57

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се свали президента и се назначи послушен такъв за едно софийско послство. Предлагам всеки да се замисли до какъв батак ще доведе това и как ще се отрази на всеки обикновен българин. Дали сегашната ни бедност, корупция и герберщина няма да ни се сторят като рай.

56

Лелееее..

преди 4 години

Гумен, имал стари сметки за уреждане....

55

Тракийски

преди 4 години

Така , така, така . "чл. 103, ал. 4 от КРБ - Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбудено наказателно преследване. "Аз ли се бъркам или току-що Специализираната прокурата уведоми българския народ, че в нарушение на конституцията е следила Държавния глава и Върховен главнокомандващ на Република България с цел възбуждане на наказателно преследване? Ъъъ това по-принцип ми се струва като държавен преврат ?

54

Зозо

преди 4 години

Руският послушко *** ще бъде позорно разобличен от Гешев. Абе утре от колко часа е вотът на недоверие по ТВ? Да видите как руските партийки Атака+Воля крепят Боко в парламента:)))))))))))))))))))))))))))

53

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е че това не е единственото му престъпление, разровете и когато е бил шеф на ВВС.

52

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че Д П (мамин шишко) би трябвало да е отдавна с доживотна присъда????

51

Анонимен

преди 4 години

Радев стана неудобен на шайката разбойници и сега се опитват всячески са намерят нещо. Да проверят дали като е бил в първи клас си е написал домашното, иначе в предател на народа и следва импичмент. А тези с терасите и къщите за тъщи всичко е нормално.Държавата цирк