59

sport

преди 5 години

Тая тетка защо се обажда? Политическа развалина! ПР акции на гърба на папата. Сега ги привеждаме в действие!

58

питам

преди 5 години

А къде беше по време на посещението Цветан Цветанът? Отговор - НА ЧЕВЕРМЕ С ПОТУРИ И КАЛПАК И С ПИЩОВ НА ПОЯСА.

57

Анонимен

преди 5 години

Друго си е да дойде КГБ попа да удря по масата на президента, а нашия да го гледа като насраано дете майка си.

56

Анонимен

преди 5 години

С колко къщи за гости ти платиха от Рим за да хулиш БПЦ ?

55

Анонимен

преди 5 години

ДС ченгето Неофит е позор за майка България

54

vlady

преди 5 години

Първо папата да се приведе във вид, достоен за епископ - да пусне брада, да сложи було и черно расо. Арменските и православните свещеници са винаги със стилни униформени облекла и хубави бради.

53

Анонимен

преди 5 години

На тази и викаха МВР Шматка.Българският народ е гостоприемен, но православен. Приемаме с уважение папата, но нищо повече, не е нужно да му целуваме ръцете и краката.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45според мен реалните православни християни са 10-15%останалата част само се водят такива, което е и нормално, все пак живеем в 21 век

51

брутална глупост

преди 5 години

П а т и ц о,скрий се. От кога взе да ръзбираш от църковните дела? Такова герберско лицемерие е дразнещо,вие няма ли да подадете оставка заради геноцида над бг народ и наглите кражби? Няма по-противно,нагло, и просто от гербера с червено минало като тази калинка бъгава.

50

Анонимен

преди 5 години

Тази да я разследват за проповядване на католически фундаментализъм и насаждане на омраза срещу БПЦ и православните миряни.

49

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Права е жената, Един е Той и Цв. Цв. е неговата дясна ръка, Той е и парите, и ?-фондовете и властта , ББ може да сбъдне мечтите ти (срещу необходимия процент) , тези от църквата само могат да гледат и да цъкат , като "Ролекс" на попска ръчица.

48

Анонимен

преди 5 години

Когато КГБ попа от Москва им нареди тогава БПЦ ще се оправи. Нали са се клели във вярност нашите ченгета от Държавна сигурност начело с жалкия ни патриарх.

47

Анонимен

преди 5 години

Мумизираните дъртафелници от Държавна сигурност се оказаха по-католици от Папата, също като тяхните ментори от Московската Орда - Путин и Гудяев !...направо да повърне човек на лицемерието им !

46

запознат

преди 5 години

До 46 нали той им плаща заплатите нормално!

45

Анонимен

преди 5 години

Тая ку ку мявка още малко и ще иска Патриархът да се извини на Тиквата, че е сапзавал каноните на Православието и не е участвал в предизборната му кампания с папата.Отврат.Толкова долни може да са само герберите.

44

Анонимен

преди 5 години

На кои граждани *** Бачварова ?Официалната религия в България е Православието и 90% от гражданите я изповядат.Или ти си за тези граждани, които носят особените шапчици ?Долни продажници !АНАТЕМА за вас !

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Напротив, канона русите са го приели от нашата църква, приели са християнството по-късно от нас! Ама ти няма как да го знаеш това, четене трябва!

42

Анонимен

преди 5 години

И кво сега, гробарите за 30 сребърника и вярата ни ли ще продадат ?Наистина няма такава държава ...

41

Анонимен

преди 5 години

Значи все пак стана ясно кой е подшушнал на Тиквата да покани папата за да си направи малко предизборен ПР. Същата, която му пише и от профила. И която се сно шава с един гол ***, известен като Костинбродския печатар.

40

До 34

преди 5 години

"Ръкопис, известен като Йоакимовска летопис (Иоакимовская летопись), предава, че покръстителят на Киевска Рус княз Владимир приема християнството от българите. В ръкописа се разказва, че българският цар Симеон Велики изпратил в Киевска Рус учени йереи (свещеници) и книги. Вероятно тази мисия е осъществена или по времето на великия киевски княз Олег, с когото се предполага, че цар Симеон сключил някакъв военнополитически съюз, или при наследилия го негов син Игор I." Уикипедия