32

Циник

преди 5 години

3000 лв. заплата? Я пак помислете... ако все пак някой задължи работодателите - да плащат такива заплати - след няма и месец - ВСИЧКИ фирми ще затворят... даже и западните.Това което ( все още ) подържа ( по думите на наша икономистка ) "инвестиционната пустиня България - са именно жалките заплати.Такава е реалността

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31на кое викаш- "офис на чужда компания" бе? Това че чистят в някоя западняшка къща като торни бръмбари ли

30

Анонимен

преди 5 години

До kАбе лош комунисте, при лошия комунизъм заплатите бяха по 160лв бе.Ти т ъп ли си?Хората тука ти говорят за 3000лв, ти комунизъм та комунизъм.Да си чул от емигрантите някой да е избягал в куба или северна корея?Ми не си чул. Няма и да чуеш.

29

Анонимен

преди 5 години

Системата пречи за сега. Истинската е тази работа извън колектива. Когато сам си продадеш продукта или услугата.И реализираш приход.Това е възможно когато и съдебната и финансовата система се промени. Производителя да и има доверие

28

Анонимен

преди 5 години

Абе какви статии пишете еейй! кой високо кфалифициран ще работи за някакви смешни 1000 лева??? Най-смотания програмист, самоук.. почва на 2к в офис на чужда компания, а бай *** иска да намери някой да му крепи бизнеса за 1000 лева. Няма как момчета и момичета. Просто няма как!

27

Анонимен

преди 5 години

Само си представете след няколко години когато някой член на семейството или вие се разболеете как ще платите лечението като дойде сметката и да не забравяме ,че от догодина щели да вдигнат пенсиите с 7 % --това си е направо социално на фона на увеличенията на всичко през текущата зима с две думи --стандарта на хората ще е още по нисък ...

26

Осмокласник

преди 5 години

3000 лв. заплата добре :)))))))))))))))))))) Може ама хляба ще е 50 лв.

25

Зозо

преди 5 години

Е тя Вики сигурно ги е вземала тези 3000, ама кел файда. Парите са само един от няколкото жизненоважни компонента на нормалния или поне поносим живот.

24

Анонимен

преди 5 години

и какво ме интересува кой заминавакой не заминава и кой колко получава

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен13Какво пряко управление бе джанъм?80% от дъртаците, само им звънкаш и ти хвърлят пари от терасата.Как ще провеждаш референдум с такъв матрял?Ти слушаш ли се кво дърдориш?

22

дедо от село

преди 5 години

Абе,хора,нали ако скочат заплатите на всички и цените ще скочат веднага.Апартаменти,коли ,данъци,абе всичко...Някой ще ни ги остави *** народа..Ще ни ги вземат-яфалит на банки,я на застрахователни дружества...

21

Анонимен

преди 5 години

И 10 000 да вземаш, просташката обстановка няма как да се промени.

20

Анонимен

преди 5 години

За да останеш, ако имаш право на избор, трябва да си от сой. Лесния живот отдаван е измислен, тука живота има друг смисъл и се добиват други качества.

19

Анонимен

преди 5 години

заплатата ми беше над 3к, но не успя да ме накара да остана.... това което може да ме накара да се върна е цялата *** от НС да се измете ..., но едва ли ще се случи

18

Анонимен

преди 5 години

и ниските пенсии плашат и гонят хората ! дори 500лв е нищо - парно 150,ток 50, вода 30 , телевизия и телефон 50, а ако се разболееш А ? - хилядарки трябват , а храна ,а дрехи ?

17

АБПФК

преди 5 години

До Анонимен6И след народния съд, затваряне на границите, конфискуване на земята, правене на ТКЗСта, заплати от 2 долара на месец и чакане на светлия комунизъм.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако заплатата стане 3000 данъците ще са към 2200

15

Анонимен

преди 5 години

7скм д видя, агенцията, която е разчиташ 1 млн. човека...

14

Shark

преди 5 години

До 10 А на кого да вЕрваме, на теб ли, който не можеш дори да пишеш правилно!

13

Анонимен

преди 5 години

Каквито и доходи да имаш, все ще си заобиколен от калинки, гламави милиционери, инегриращи се плащачи, комунисти и герберастските им метастази.