36

Анонимен

преди 6 години

Камък ми падна от сърцето щом Боко разпореди, а НАП и КФН ще проверяват. Добре, че вярвам на политици и институции, че иначе щях да заподозря, че има някаква далавера.

35

Анонимен

преди 6 години

А стига вече с това театро , дори аз знам какъв ще е резултата от всички тези уж проверки. - Резултат : "Няма открити нередност и пречки лицето Х да стане собственик на ЧЕЗ" КОГО БАЛАМОСВАТЕ ПИТАМ АЗ ????

34

ни са знай

преди 6 години

Глупашка театрална сценка, дали има кой да му повярва!

33

Анонимен

преди 6 години

Енергийната министърка си е взела комисионната вече !

32

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании"Баце, тогава Петкова защо си подаде оставката, а ти защо и я прие?

31

Анонимен

преди 6 години

Остнаха ли още балъци, които да се връзват на селските номера на тоя ?!?

30

изобретател

преди 6 години

Време е да изкараме някой лев като сменим всички касови апарати.После ще задължим всички да си купят джапанки,за да не им смърдят краката в транспорто...И.т.н.Идеи-бол!

29

кукумицин

преди 6 години

заспал народ - лесно се дои !

28

Анонимен

преди 6 години

Той горкият пак нищо не знае.Пак е паднал от Луната.Сигурно Орешарски е продал ЧЕЗ на Гинка.

27

шматка

преди 6 години

Ама той Баце е изпипзл всичко , Бориславова дава комунистическите пароци през овшорка !бат Бойко и компания ни лук е ял ни лук е мерисал !

26

Анонимен

преди 6 години

След месец всичко ще е забравено, нито проверки ще има, нито резултати.Всичко е отработено много пъти за хвърляне на прах в очите на слепите.

25

Анонимен

преди 6 години

Даде им 3 дни преднина да си заметат следите и да си оправят документацията, а сега театрално проверка ще им прави.

24

хахаха

преди 6 години

тъкмо сега като проверат, всичко ще е чисто като момина сълза . . .. :)

23

Анонимен

преди 6 години

Допреди няколко години не съм и мислил, че е възможно такива откровени престъпници да управляват държава!Пък било дори "държава" като нашата.

22

Мнение

преди 6 години

На това му се вика номера от селски вечеринки...

21

КРЕТЕН

преди 6 години

ЦИРКАДЖИЯ ! Горкия той! Пак нищо не знае и останал изненадан! А защо обикаля банковите центрове на Европа специално той?Люксембург с овшорките,Германия с най-големи възможности за кредетиране на крупни сделки и така на татък. Случайно ли в Чехия хвърчат оставки? Горкото бушонче Теменушка. Най-добре е да извика Баце Пеевски и да се разберат кой от двамата ще кредитира сделката. Даже и след остовките им ще имат възможности да доят яко народа! А ние БУДАЛИТЕ..... ще им душим макарите!

20

ами

преди 6 години

Еднолична и авторитарна власт...кралят-слънце

19

Василев

преди 6 години

Буда за мен е истински предател, предава най-моралните и кадърни специалисти, а повярвайте ми в държавата те са кът!!!Хората не са прости и глупави, те имат усет и чувстват кои са истинските политици и министри и кои миришат на корупция и пошлост от километри!!!Буда сега трябва да се извини на Теменужка , а тази жена има чест и достойнство и никога няма да влезе пак в министерството!!Ще го питам къде ще намери читав и неподкупен специалист за министерството, където се въртят милиарди!!!ЦРУ!

18

Корумпираното блато

преди 6 години

Я им изпрати по един СМС да разследвати после още един СМС, в който да им кажеш какъв резултат от разследването да обявят.

17

ЧЕТЕТЕ ,ЛИ..ХА,ХА,ХА

преди 6 години

ЧЕТЕТЕ И СЛУШАЙТЕ , КАК ВИЕ НА УМРЕЛО ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ОТ МОСКОВСКИ ИБРИЦИ И МОШЕНИЦИ!!АЙДЕ СЕГА ...ВСИЧИ НА БОРСАТААААААААААА..ХА,ХА,ХААААААААААААААА...