19

Един от Северозапада

преди 6 години

Не съдете за човека, по дефект във физиономията.Същия дефект може да се получи след прекаратн инсулт. Съдете за човека по делата му, или бездейстнвията му, в моменти, когато трябва да действа.

18

ссс

преди 6 години

Само да попитам,някой знае ли какви са доказателствата,че той е убиеца?Никого не защитавам.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Бас държа, че този не е убиеца !Да, лежал е в затвора, но за блудство. Такива изнасилвачи обикновено са много страхливи, а в затвора ги правят булки и стават още по-плашливи. Абсурд е такъв престъпник да извърши такова масово убийствоОще повече, че в затвора престъпниците прежалват жените и много рядко излизайки навън те извършват престъпление заради жена.Това е работа на професионален убиец !Или полицията е на грешна следа, или умишлено пускат партенки и са по петите на истинските убийци.

16

www

преди 6 години

Не се хващайте на всичко, което пуснат властите по медиите. Спомнете си случая с Мирослава от Перник и "самоубилия" се Чочо. С Яна от Борисовата градина в столицата и невинния арестант месеци наред. Спомнете си случая с англичанката и самоубилия се "изнасилвач". Днес МВР и държавата ни се управлява от същите хора и техните протежета.

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя веднага ще го вземат в Холивуд за ролята на злодея.

14

Анонимен

преди 6 години

Мъжът е търсен във връзка с шесторното убийство ! Ако го убият или го самоубият как ще се разбере дали наистина е той . И ако е той той няма ли да е интересно , има ли поръчител или не :)

13

Дръжте го!

преди 6 години

Не прилича на човек, който може да си наеме добър адвокат.Пък и щом като е бивш пандизчия, посягал и на непълнолетна, народът лесно ще се настрои и ще викне "Той е!"И ще престане да се пита колко ли са били парите, спестени чрез шашми с ДДС и дали си е струвало за такава сума да се прибегне до убийство?

12

българска работа

преди 6 години

Няма ли да правите протести срещу ромската престъпност ?!

11

Смуки

преди 6 години

Намазаха му ските и на тоя, пак има напредък, че не е някой луд :)))

10

До 7

преди 6 години

И на волен му е така веждата

9

Полиспорно

преди 6 години

Може да го дири, но не той е убиецът. Първо набедиха Кети, че е убила ...дъщеря си и майка си. После се разбра, че Кети лежи на дъното на кладенец с куршум м слепоочието. Намери я полицейското куче, което единствено прави разследвания в този случай. Полицията само констатира. ..Питам, за какво плащаме на полиция, която само констатира? Ние можем, ако сме еднклетъчни, също да констатираме. Сега обвиняват бившия мъж на Кети, че е убил саморъчно 6 човека и куче на различни места.Полиспорно!

8

Анонимен

преди 6 години

Да, този ако го сгащят някъде полицаите, направо да го отстрелват при опит за бягство или съпротива или нещо да измислят там... Няма смисъл от съд и присъда, пък и да го храниме доживотно в затвора.

7

Анонимен

преди 6 години

Едното му око е леко затворено. По това се познавали откачените

6

nina

преди 6 години

Пълен психопат.Дано умре по най-гадния възможен начин този човешки ***.

5

Анонимен

преди 6 години

Да видим като го хванат колко години ще му даде цацаратурата.

4

Тарантино

преди 6 години

Къде го намериха тоя :)))))))))))))))))))) Само по снимка 10г. пандела :))))))))))))))))))))))

3

Пич

преди 6 години

15 години без право на обжалване само заради физиономията!!! От там може да се добавят допълнително години за престъпленията, които е извършил този у-род.

2

Анонимен

преди 6 години

На този по лицето му личи, че е тотален психопат.

1

Анонимен

преди 6 години

Мале, мале тоя как е на свобода бе?