19

Анонимен

преди 6 години

Някои ще кажат,що не изобретиха един телевизор или бор машина,или велосипед, .... Отговор: Защото по телевизията им е само пропаганда а за другото не са достатъчно трезви.

18

Анонимен

преди 6 години

Цяла Русия произведе самолет ;)При американците всяка отделна компания прави изтребители.И сега цената на Бояришника ще се вдигне с 47%, за да се наваксат разходите...Да му мисли руския народ щото той плаща тия самальоти.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия е всичко друго, но не и православна а още повече християнска държава. Да избиваш едноверците си съседи както направиха в Грузия и както продължават да правят я Украйна изобщо не е християнско. А да се съюзил с мюсюлманските Иран, Сирия, Хамас и Хизбула и да водиш война срещу християнските ЕС и САЩ е антихристиянско и престъпление срещу християнството.

16

до 7

преди 6 години

Американците най-големите им приходи са от оръжия.Всяка европейска държава с гордост продава оръжия и не и се слуша морал за това кои къде ги ползва.Даже миролюбиви държави като Швейцария имат своите оръжеини заводи.

15

Анонимен

преди 6 години

Лада, Курск, Уаз, Армата ...Су-57.Това е руската техника и технология- само бараки :)

14

до 7 ким сун

преди 6 години

Няма нужда да изобретяват бор машина или телевизор, Китайците са за това. Те продават на Руснаците телевиьори , бор машини а Руснаците им продават самолети и оръжие. А ти какво си изобретил освен драскане тука ?

13

напушен шорошоид

преди 6 години

Може руснаците да правят най добрите изтребители,оръжия и космически кораби,ама щом не могат да правят кафеварки и в Москва да си спретват гей паради значи са (изостанали)

12

Анонимен

преди 6 години

Крали са от F-22

11

Момо

преди 6 години

Не знам какво превъзхожда, но САЩ имат вече няколкостотин F-22 и не знам си колко бройки F-35.А руснаците след две години ще имат 12 броя... Срамота!

10

Анонимен

преди 6 години

Някои са гледали кадрите на новия Су-57, леко позеленели...

9

Анонимен

преди 6 години

Да сте мели толкова глуупаво и помооззно заглавие за американски самолети ?!Или за европейски ?!Кой да завижда, кое им е най-доброто на тези руски самолети ?Само на хартия са добри.Като направят стаж като Ф-16, толкова полети и истински битки ... тогава може да се сравнява.Иначе все едно пиян русофил е гледал поредното лъжливо руско клипче в тубата ;)

8

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са с 22 век на авиацията. Докато американците са още при братя Райт, в зората на авиацията.Ако Фу-35 изпълни само една фигура, като Су-57,ще се разпадне във въздуха. Кофти, ама факт!

7

до 2 , 3

преди 6 години

Защо сте се дрогирали преди да драскате тук ?

6

ким сун

преди 6 години

Браво на руснаците.Някои ще кажат,що не изобретиха един телевизор или бор машина,или велосипед,които всички иската да имат.Някои ще кажат,да пак машини за убийства,окупация и войни.Но няма нужда да ги съдим,това могат хората това правят.Повече самолети,повече бомби,повече войни,повече смърт.Света има нужда от Империята на Злото,за да има баланс.

5

Анонимен

преди 6 години

А някъде вече е свършила тоалетната хартия и памперсите...

4

Анонимен

преди 6 години

СПАСЕНИЕТО НА БЯЛАТА ХРИСТИЯНСКА РАСА И НАЙ ВЕЧЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ Е В ВЕЛИКАТА ОГРОМНА ПРАВОСЛАВНА ИМПЕРИЯ-РУСИЯ .

3

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че шо рошоидите в Дневник нвърдят, че руснаците не могат мелничка за черен пипер да си произведат сами.

2

Ха- ха- ха

преди 6 години

Сега всички русофилчета ще се размечтаят и ще боядисат памперсите в жълто!

1

Анонимен

преди 6 години

Браво!