11

Анонимен

преди 8 години

До :)))Няма какво да му мисли Путин.Ракетите са готови и силозите са с отворени люкове!!Както каза преди няколко дни един руски генерал, Истанбул за 10 минути го правим на разтопено желязо..какво има да му мисли, Путин?!Ти му мисли че утре може да нямаш 5 УевЪ за УеП!

10

Анонимен

преди 8 години

В Турция има недоволство и Ердоган започна да трепе неудобните. Вчера генерала, днес известен кюрдски адвокат, които открито го атакуваше по международните медии за репресиите и зверствата в Диарбекир. Не му трябва много на Ердоган да падне, но те хората са го казали - който иска да седи на два стола, рано или късно пада

9

Западноевропеец

преди 8 години

Офф тоя вече прекалява!!! Даже Церсей Ланистър от Game of Thrones не е толкова ***, ограничена и отмъстителна, колкото тоя двуличен политикан. Той веднъж беше казал, че харесвал Церсей, тъй че явно доста си приличат тия двама олигарси. КРЕМЛЬ КЕ ПАДНЕ

8

Анонимен

преди 8 години

Вие Ердоган не го мислете. Вчера Турция се договори с кюрдите от Северен Ирак, които са готови да доставят газ на турците през следващите 50 години. С две думи казано от цялата работа единственият губещ е Путин, който е на път да загуби втората държава, която купува най-много газ от Русия. Първата е Германия.

7

Анонимен

преди 8 години

Тази "новина е отпреди 2 дни е НЕ Е НИКАКВА новина!!!Като няма какво да кажеш ......... ЗАМЪЛЧИ, ***!!!

6

Руский

преди 8 години

Къде сти веееее? Петата икономика в света? Кой ши ви купува локума веее камилари?

5

Анонимен

преди 8 години

Турция шантажираше немското бабе, но Путин му показа, че не всички са доверчиви дърти комсомолки

4

Анонимен

преди 8 години

instiktivno deystvat horata v beda ne o4akvah tova ot velikiq rusofilski car

3

Анонимен

преди 8 години

Днес най-хубавият коментар, който прочетох беше френски . Човекът каза: :"Колкото повече се изолира Турция,и турците си стоят в страната, толкова по малко ще се разширява Даеш"

2

Анонимен

преди 8 години

Ердокан си вкара АВТОГОЛ !!!сега много може да говори, но 5 мил.руски туристи ще почиват другаде!

1

Анонимен

преди 8 години

Ердоган: Ако Путин докаже, че Турция купува петрол от ИД, на момента ще си подам оставката, но ако не го докаже той ще си я подаде ли? Путин: Не е моя работа да коментирам дали Ердоган ще си подаде оставката.Има си народ, който решава това. ПУТИН ОВЪРТА, ОСУКВА И НАКРАЯ TAKA И НЕ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА, ДАЛИ Е ГОТОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА АКО НЕ ДОКАЖЕ ОБВИНЕНИЯТА СИ СРЕЩУ ЕРДОГАН. С ДВЕ ДУМИ КАЗАНО: ДОКАЗА, ЧЕ Е КЛЕВЕТНИК.