7

Дори

преди 8 години

1000 лв е нормално за стартова заплата, да излезе на квартира и да може да се обслужва сам/сама. И дотам !! За кола по натам. Ако фирмата р добра и вдига заплатите ако не Европа майна !!! Чао

6

Анонимен

преди 8 години

Това не е вярно. Аз искам сто и пийсе евра, останалите до хиляда ги давам на дскомунизомилиционеркият ми шеф, че и той е човек. Любовница има,рушвети плаща, колата му 4,4 бензин гори много,на Малдивите скъпо,градинарят му, му е изсушил магнолиите, пурите скъпи,тъга ви казвам.Трудно му е. Затуй аз му помагам.

5

Няма лошо но,

преди 8 години

все пак младите трябва да имат и някакви умения,а не след университета Ние работодателите да се грижим за тях да им заработим желанията

4

Анонимен

преди 8 години

Правилно! Робовладелците докато незапочнат да плащат, нищо няма да върви в тази държава. Докато има хора да се задоволяват на минимална заплата + 24 часа работа 7 дни в седмицата, нещата няма да се оправят хора.

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Чорбаджиите изедници дават мизерна заплата и ти взимат здравето!

2

МСП

преди 8 години

И ефектът от тази статия е? ? ? ? ? Само си ги говорим тези ФАКТИ! И си знаем ,КОИ (не само КОЙ) обират България всеки боди жен и пак си ги говорим/пишем нещата. И такааа докато едно обедняват, други забогатяват. Глобален роблем, който ще се засилва ;) Да му мислят децата или внуците ни!

1

Анонимен

преди 8 години

Не бих казал, че това е висока заплата и е напълно реалистично да се очаква 1000лв за старт. просто пазарната логика го налага. В ЕС сме и трябва да си много *** да се хванеш за 500лв и да мизерстваш вместо да се преместиш 2000км на запад и да работиш за 4-5 пъти повече.Нашия бизнес трябва да знае, че ЕС не е само да се лапат пари от еврофондове ами и конкуренция на пазара на работна ръка.