29

Анонимен

преди 9 години

ИСКАМ ДЕН БЕЗ ББ В МЕДИИТЕ !!!

28

калинко

преди 9 години

Най голямата калинка от герб се оказа самия борисов,пълен профан по дипломация,икономическа неграмотен,неподготвен като управленец,не може да говори смислено,но за сметка на това е агресивен пред наведените журналистки,подготвен добре от службите да манипулира и то по начин прехвърляйки своите грешки на противника,умножени на квадрат,изобщо безспорно най-неподходящата фигура на политическия небосклон на бедната ни държава.

27

АНТИ

преди 9 години

До оооАко знаеш колко мноого пари са откраднали - няма да се чудиш как ще купуват гласове на всички избори!

26

Анонимен

преди 9 години

Боко, а теб когато народа те изрита от властта, що не призна грешките си??? Тиква.

25

Анонимен

преди 9 години

23 и 26 - Най- веселият коментар :))))

24

ооо

преди 9 години

Не гласувайте, като няма партийни квоти от 12 лв. на глас, да видим как ще плащат на ***. Ние сме ПУБЛИКАТА в цирка, не се лъжете, че гласувайки ставаме УЧАСТНИЦИ.

23

Бай Григор

преди 9 години

Де го Дянков бе ?....

22

Анонимен

преди 9 години

бойко не е нито интелигентен, нито държавник. факт! амбициите му стигнаха от банкя да стане кмет на софия и там си и остана, дори и като премиер. факт е също, и че е един от малкото, които имат реално желание за промяна, но точно поради липсата на образование, такт и реален досег с живота, се обгради с бандити като цветанов, дянков, фидосова или некадърниците като здравните министърки от околовръстното и разни калинки малинки.

21

Анонимен

преди 9 години

Този 13 години си плаща за да му пишат глупостите в медиите !!!МОЛЯ ВИ ЖУРНАЛИСТИ, СПРЕТЕ ТАЗИ СВОЯ ЗАВИСИМОСТ !

20

23 е голям :))))))

преди 9 години

"КОМУНИСТИТЕ ПЛЮЯТ БОЙКО, ИНТЕЛЕКТА ГИ ДРАЗНИ"Капацитет :))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 9 години

Борисов не е разбирач, но има малко повече морал и доблест от сегашните управляващи. По-добре е той да управлява, а иначе аз ще гласувам за РБ заради Радан Кънев, а не е изключено да е за АБВ. Нека има повече партии в парламента, а не всички да се наговарят.

18

Анонимен

преди 9 години

Шест червени кутевчета наливат ли, наливат... Хора, никой, АМА НИКОЙ не ви вярва, разберете. С какви очи гледате хората около вас, с какви очи се поглеждате в огледалото? Вие, които посрамихте семействата си, продавайки родината за шепа рубли!

17

Orda

преди 9 години

Герберастите са егати тъпите и нагли ***.. ДОН Буда вместо да се прави на остроумен да вземе и да се гръмне.

16

ххх

преди 9 години

Орешарски, че е срам, срам е, ама от пожарникаря по-тъпо и самонадеяно същество е трудно да се намери. Както е казал класикът; " Всичките са маскари"!

15

dgsdfg

преди 9 години

Бокане ,Бокане,сега се сети за държавния резерв и да защитаваш хората.Българският народ вижда и помни!

14

АНТИМУТРА

преди 9 години

А БОРИСОВ ПРИЗНА ЛИ ПЪЛНИЯ СИ ПРОВАЛ, ЧЕ Е ИЗХАРЧИЛ 9 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕРВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!ВСИЧКИ ПРЕДИ НЕГО САМО СА ТГРУПАЛИ!!!3.5 МИЛИАРДА Е ПРОФУКАЛ ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ2.5 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА!!!4 МИЛИАРДА Е ВЗЕЛ НОВИ ЗАЕМИ!!!пЛЮС ТОВА Е ПРЕСУШИЛ НЕК И ЕДИН КУП ДРУГИ ПРЕДПРИЯТИЯ!!!ВЪПРОСА Е САМО ЗАЩО БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** Е ОЩЕ ЖИВ!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

"Пази Боже, сляпо да прогледа !"

12

Мимоза

преди 9 години

"Орешарски е срам за всички времена"!!!А мен ме е срам, че този човек, с това поведение и изказ, ни беше Премиер!P.S Не съм от БСП и не гласувам за тях!

11

L.

преди 9 години

Простьооооооооууууууу, на Орешарски и на малкия пръст не можеш да се опънеш. Икономист и в червата! Ама ти, куха кратуно, де си тръгнал пак премиер да ставаш? С няколко милиарда заем и баба знае, давай с наличните пари и орязани фондове от Европа, да те видим!

10

до 7

преди 9 години

Бойко и интелигентност... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА