79

писна ми

преди 10 години

САЩ и ЕС са подстрекателите на случващото се в Украйна, а не Русия, както се стараят да й го препишат! Агресорите са т.н. киевски управляващи, самонастанили се с кръв и жертви по сегашните си места, подпомагани от американците и европейските им , уж демократи! Това ли искахте? Това ли целяхте! Да въвлечете украинците в капана си под предтекст за член в ЕС, да им натикате милиардите заеми, които хората ще плащат до гроб, а насреща - кървища и жертви! Долу САЩ и ЕС! Долу т.н. десни в Европа

78

Анонимен

преди 10 години

Българите в България. Каква работа имат в Украйна?

77

Анонимен

преди 10 години

I v grad Plovdiv fashistite ot Ataka poiskaha sashtoto kato iskaha da zapalqt djamiyata

76

до споко

преди 10 години

Проблема ми в момента е, че си на повече от разстоянието на прав изстрел от мен.

75

Анонимен

преди 10 години

Днес паролата е "38 пушени колорадски бръмбара по одески моля" :) ИТАР-ТАСС лъже както винаги. Побоищата започнали след като сепаратистите откриха стрелба по агитката на Черноморец Одеса, а те им отвърнали с павета. Колорадските бръмбъри се изпокрили в Профсъюзния дом и явно окрилени от манията си за величие започнали да крещят на хората от вън "Вие от нова русия живи няма да си тръгнете". В отговор последвали молотовки по москалите. Не случайно *** мрази интернет. Няма как да лъже наволя.

74

Анонимен

преди 10 години

БАНДЕРОВЦИТЕ СЕ ЗАКАНВАТ ДА КОЛЯТ И БЪЛГАРИ. В УКРАЙНА ИМА 400 000 БЪЛГАРИ

73

-- Ястреб --

преди 10 години

Де пипнат кървавите ръчички на САЩ/НАТО/ЕС, почва да се лее братска кръв! Още в края на 2008 година бях чел интервю на руски политически аналист, който твърдеше, че ако Барак Обама спечели втори мандат, той ще започне трета световна война ... от Крим! Направо не мога да повярвям на ставащото.

72

АНГЕЛ

преди 10 години

НЯКОЙ СИ ПРИЗОВАВА " ПРЕЗИДЕНТА " НА УКРАЙНА ДА ПРАВИ ЕДИ КАКВО СИ ! НЯМА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ / ТАКИВА УБИЙЦИ ИМА САМО В РЕЖИМИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ САЩ , СЛЕД МАСОВИ УБИЙСТВА НА ЦЕЛИ НАРОДИ / ! ЗАТОВА ,ТУРЧИНОВЦИ И ДРУГИ ИЗМИСЛЕНИ *** -КРЪВОПИЙЦИ ,ДА БЯГАТ В ПОЛША ,ЧЕ ИМ Е ПО-БЛИЗКО !

71

Анонимен

преди 10 години

Това с паленето на сгради тръгна от Киев и Мейдана. Сепаратистите" ги окупират и се барикадират!Сега ми е интересняо какво ще скалъпят Западните медии.А това е ужасно, брат да убива брата. Бог да ги прости! Мир на праха им.

70

ЛЕНИН

преди 10 години

ПУТИН ЩЕ ПРЕДИЗВИКА СВЕТОВНА ВОЙНА С ТИЯ СВОИ ДЕЙСТВИЯ. АЛЧНОСТТА МУ ВЛАСТ , И ТАЗИ НА МЕДВЕДЕВ Е БЕЗГРАНИЧНА.

69

Анонимен

преди 10 години

Абе тоя Турчин - офф и *** около него ще излязат по-големи *** отколкото ги мислех! Да не си мислят случайно че руската армия до границата им е там за да се разходи сред природата?!?Естествено цивилното население трябва да бъде защитено от УБИЙЦИТЕ в Киев!

68

Анонимен

преди 10 години

Аллоууу, световни прехвалени лидери. ***, носител на Нобел за мир, постарайте се да спрете тази грозна картина.Хилят се като пачи от екрана, а по бели и красиви хора от тях се трепят.

67

Анонимен

преди 10 години

Атака е единствената партия която каза истината за Украйна. Колкото и да е тъжно,но е факт.

66

Анонимен

преди 10 години

Това руснака е откачено по природа. Казвам го в добрия смисъл на думата. Не му пука от нищо. Гледал съм какво се правят когато се сблъскат двама руснака- тръгват от колите си един срещу друг с бухалки с ножове, млатят се яко, а трети който минава край тях спира и той се включва в боя на страната на някой. С други думи казано- руснака има манталитет на див звяр, а особено ако удари 3-4 водки става ужас за тоя който е насреща му. Затова и никога няма да бъде поробен този народ.

65

споко, бе!

преди 10 години

Малеееее,Руските *** тука полудяха!Споко бе, пичове! Дори Богът ви - другаря Путин, го дава по-кротко! Вика Съвета за сигурност и т.н. Не крещи като вас истерично.На вас какво ви стана? Вие вече не се усещате изобщо! Бийте по една чек.я; нарежете си едно доматче, да не пиете на голо и давайте по-разумно!А нещастните украинци, Бог да ги пази! И мир на праха на загиналите! Дано да завали дъжд и да спре всичкото безумие час по-скоро!

64

Анонимен

преди 10 години

Това беше... Русия влиза...

63

Анонимен

преди 10 години

Та къде по света Запада не е разпалил конфликти и войни.Всеки ден в Египет, Либия и Ирак - атентати, включително и днес, с повече загинали, отколкото в Славянск.Тяхната черджица докато не пламне, мир няма да има.Хитлер ги пална и половин век пазиха мир, сетне когато няма вече СССР пак се разпищолиха.

62

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАтака - загуба! Дори не я споменават тази партия в соц. проучванията, а ти мечтаеш за 22 %. Вие атакисстите плачете за бой ама ще ви се размине. Примирете се със загубата на Атака и спрете да плачете.

61

Анонимен

преди 10 години

Това трябва да бъде осъдено от ЦЕЛИЯ СВЯТ!

60

Анонимен

преди 10 години

НЕ НА САЩ И ТУРЦИЯ! НЕ НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК - ПАРТИЯТА НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ