67

кой ще следи ?

преди 10 години

А кой ще следи, дали Сащ ще изпълнят задълженията си от Женева? Дали ще разоръжат бандюгите от "Правый сектор"? Кой и какви санкции срещу Сащ ще наложи, ако те не си изпълнят задълженията?

66

арест

преди 10 години

Ало," опорните точки", стига с това Хибини ,от 1час само за него драскаш и тролиш ! Ако ДАНС си е на мястото трябва отдавна да те е арестувал за вражеска пропаганда , руски шпионин и *** продажен !!!

65

Акъл море до60аноним

преди 10 години

Казах ти,че България отдавна я няма! Това,което ти мислиш,че е България,не е! Глупаво е да живееш с илюзии!

64

Анонимен

преди 10 години

Мачкай американеца.

63

НАТО на Х...

преди 10 години

ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЪЩО

62

456

преди 10 години

До АнонименТъпак ще викаш на баща си,щото е пропуснал да те възпита! Тава че не е бил български го знам ,но до 1472г, е бил византийска столица,първата държава която приема християнството за държавна религия е Византия! Ние сме повече наследници на Константинопол,защото сме православни християти от сегашните самонастанили се с минаретата!!!

61

1

преди 10 години

патриот, по-скоро ти си национален предател щом ги хвалиш тия. България ще излезе от на(ф)то.

60

Анонимен

преди 10 години

В последните дни е регистрирано покачване на нивото на Черно море, вследсвие постоянното напикаване на американските моряци от кораба ДОНАЛД КУК, предизвикано от ниското прелитане на руските СУ-та.

59

Анонимен

преди 10 години

Специалистите по РЕБ твърдят, че Хибини-У може да изчисли местоположението на радиоелектронните средства на противника, да повреди всякаква вражеска апаратура, да ослепи чуждите радари, да задръсти ефира с радиосмущения и на направи невъзможна работата на противниковите системи за управление на огъня.

58

Анонимен

преди 10 години

"Не шефът на Пентагона го казва. Само че нарича полетът на самолета "безотговорен акт" А така също и че психолози ще оказват помощ на шашнатите морячета в Румъния."действията наистина са безотговорни,защото няма обявена война но това дивака не може да го разбере, а относно психолозите те в америка и с причина и без причина ходят, но това също дивака не го знае.да ва яба в специалистите по войни :)

57

Анонимен

преди 10 години

орти за уволнение с мотив, че не искат да рискуват живота си, коментират в sdelanounas.ru.Според официална информация уникалният комплекс от нов клас за РЕБ Хибини-У е предназначен за самолетите от фронтовата авиация на руските ВВС и защитата им от управляеми ракети. Той е разработка на Калужкия научно-изследователски радиотехнически институт (КНИРТИ) от концерна Радиоелектронни технологии. Проектът е финансиран с 1.5 милиарда рубли от министерството на отбраната на Русия.

56

Анонимен

преди 10 години

Кремъл е в Цугцванг !...и всяко мърдане прави кеф на противника.

55

Анонимен

преди 10 години

Едва когато силуетът на самолета се губи към руските брегове, радарите на американския кораб оживяват и показват чисто, пусто и синьо априлско небе. Така завършва поредната проверката на ефективността на системата за РЕБ Хибини. А след нея, разбирайки собственото си безсилие, 27 военни моряци от многострадалния есминец USS Donald Cook, подават рапорти за уволнение с мотив, че не искат да рискуват живота си, коментират в sdelanounas.ru.

54

патриот

преди 10 години

Чудя се какво още правите в България екзалтираните путинофили/русофили , защо още не сте се изнесли в Русия, какво пишете в български сайт щом се чувствате повече руски граждани . България е в НАТО и американците са нашите съюзници , който е против е национален предател и трябва да бъде съден ??? !!!

53

ДРУГАРЮ ПУТИН

преди 10 години

Крепко здраве и още по-големи успехи на Американския фронт!

52

Анонимен

преди 10 години

На 12 април, в Деня на космонавтиката и три дни преди празника на войските за РЕБ, излита невъоръжен СУ-24, но с прикачена под крилото Хибини. Есминецът отдалеч засича самолета с прехвалената система Иджис и вдига екипажа на учебна тревога. Нещата вървят като по книга: радарите фиксират курса на сближение с целта, Иджис управлява системите за насочване. И изведнъж всички екрани угасват, вижда се някаква мътилка. Иджис спира работа, ПВО комплексът Фаланг не може да получи целеуказване.

51

Анонимен

преди 10 години

Нищо не може да деморализира така военен човек, както собственото му безсилие, обясняват те необикновения ефект от използването на тази система. И припомнят хронологията на събитията.На 10 април 2014 г. есминецът Доналд Кук навлиза в неутрални води на Черно море, за да изпални акция по демонстрация на сила във връзка с непреклонната позиция на Русия за Украйна. На поредното дрънкане на оръжие Русия отговаря сдържано, но убийствено.Прочети цялата статия тук: cross.bg/more-cherno-sy--1406564.html#ixzz2zGzTEYk9

50

Анонимен

преди 10 години

""Всичко,което е останало от мойта България е в Русия! ""........................................................................................единственото утешение е, че скоро заедно с теб ще си отиде и последното от ТВОЯТА България защото, другарю, ... твоята България НЕ Е моята България !

49

Анонимен

преди 10 години

Специалисти и експерти, които обменят мнения и коментари за високотехнологични постижения в sdelanounas.ru твърдят, че това, което е стресирало американците не е някакво ново супероръжие, а модерната система за радиоелектронна борба (РЕБ)с кодовото наименование Хибини (планински масив в Колския полуостров). Тя вече била използвана от СУ-24 на учения в Бурятия.Нищо не може да деморализира така военен човек, както собственото му безсилие, обясняват те необикновения ефект от използването на т

48

456

преди 10 години

До БГ51Ердоган: Затварям Босфора за руски кораби!Путин към българите: Искате ли си Цариград!