60

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

КомКопелдаци , разбираме , обичате Русия , но гледам , масово учите Инглиш ? !Че и масово на Запад бягате , да учите , работите , да живеете дори !Граждани на проклетия Запад ставате без да ви мигне окото , без да трепне сърДцето !Що тъй ? :)

59

Анонимен

преди 10 години

Да припомня: на 17.02.2008 г. парламентът на Косово, като част от временните институции за самоуправление на провинцията, прие декларация за независимост на Косово от Сърбия. Косово се самопровъзгласи (и до днес не е приета в ООН). Тогава с правителствено решение от 20.03.2008 г. България официално призна независимостта на Косово от премиера Сергей Станишев и външ. министър Ивайло Калфин. Сега този завявява, че няма да признаем резултатите от референдума в Крим. Демонстрация на безпринципност!

58

Omnia Mea

преди 10 години

До СПАС 62В момента битката е между хасиди и ашкенази/ционисти. Нещото на снимката е ционе.

57

Анонимен

преди 10 години

Европидалите и най-вече тези в управлението са изключително вредни за България.Сигурно не е далеч деня, в който Русия пак ще окупира България, току виж им пуснали в главата по 1 куршум.

56

тцЪ

преди 10 години

Ако едно време лафът е бил "Който не става за друго, става полицай", сега е "Който не става за нищо, става политик"... Без значение от боята.

55

СПАС

преди 10 години

Не го обвинявайте, че е евреин!!! Израел подкрепи Русия в ООН!!! Той е просто ***!!

54

Анонимен

преди 10 години

РОБСТВОТО НА ЕС ВЗЕ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО

53

КОРЕКТЕН

преди 10 години

Браво господин министър. Като десен гласоподавател съм шашнат . На временно пребиваващите чужди граждани и други със не ясен произход искам да и кажа че БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА НАТО И ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ. Повече не желая да обяснявам.

52

Анти-U$A

преди 10 години

Незабавна оставка на този ***!Без значение кой е на власт, управляващите в България и в цяла Европа, с малки изключения са марионетки в ръцете на ционистите.

51

Анонимен

преди 10 години

"защото "нямаме друга алтернатива освен дипломацията", подчертава министър Вигенин. По думите му всичко друго означава военна конфронтация, а едва ли някой е готов на такава стъпка.""Проблемите все още могат да се решат на полето на дипломацията, като се отчетат притесненията и интересите и на руската страна, убеден е министърът"Ами обади се тогава на Путин и му го кажи, като дипломацията е единственното решение и ти си най-големият дипломат на Земята.

50

Анонимен

преди 10 години

Къде сте бе русофили платени? Виждате ли вашата партия като и набият канчето, как кляка на всеки??? Айде знаете там какво да правите под вода

49

Анонимен

преди 10 години

Мръсен кариерист, всичките продажни душици се подмазвате на Брюксел вече, един патриот не остана. До края на годината си търси нова работа ***. И вас ще ви бутнат лятото и после да не казваш, че са платени, а до края на годината се надявам и ЕС да се разпадне.

48

Анонимен

преди 10 години

Bulgarskata pozicia? PRAVILNA!

47

Анонимен

преди 10 години

Сбогом БСП.

46

Анонимен

преди 10 години

Da ti kavem ,ministyre! Saka da ia lapne!

45

333

преди 10 години

Жалко за хилядолетната ни история пълна със славни мъже. Ей раради такива хомота като тва нещо на снимката ни е смачкано самочувствието по цял свят. Българин стана нарицателно за нещо долно, подло, податливо на дребен тарикатлък.

44

акълмайстор

преди 10 години

Очаквам макетата да обявят Крим за стара Македонска територия!

43

СПАС

преди 10 години

*** не признава Крим, но ще признае, когато цяла Украйна се присъедини към РФ!!! Другият вариант е вместо У крайна, да и викаме Уболотия!!

42

prokurora

преди 10 години

Само тъпите седесари и пенсии си мислят, че БСП е про руска партия. БСП си е про американска и про европейска. Вигенин е ***

41

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам народа ще го подкрепи като цяло, като изключим най *** тиквеници, така че тия явно говорят от името на някой друг на не народа...