36

p.djuf

преди 10 години

Господин данев да върви да прави бизнес в сомалия или в Бангладеш, като не му харесват законите в ЕВропа!

35

бекапеее

преди 10 години

Комунистическо мислене!При държавните служители е така!Там,където няма работа,хората се размотават!Ако дойде във фирмата ще избяга след 1 час!Айде,лек ден на всички!

34

jane

преди 10 години

А тия дето не пушим какво правим през 15 минути, че не разбрах? Работодателите така и не разбаха, че трудовите условия се създават, а трудовите навици се възпитават и налагат. Ама не може хем да даваш жълти стотинки, хем да не цениш ефективността, нито образованието, нито опита, защото ти излизат по-скъпо, хем да изискваш всичко това от работниците си за без пари. Русо, женско, 18 годишно, с 10год. стаж, 3 езика и 2 висши, без ангажименти и желаещо да работи по 12 часа - еми няма таков създание

33

Стефан

преди 10 години

В България тия които крадат вече 25 години са богати. Народът е с най-ниските заплати в ЕС, но Данев не казва това и нищо не е направил, освен да говори, че парите му са малко и да натиска народа, този който го прави богат. Освен това българският народ е най-бедният в ЕС, с най-ниски заплати и най-високи цени на ток, парно, дърва, храна. Зеленчуци не се отглеждат в България, а зареждаме пазара от съседните страни. Проф. Греков итой не знае защо е министър. Трябва да се произвежда тук.

32

Анонимен

преди 10 години

За 250 евро да не би да искат нещо да свърша, ходя за присъствие и да закачам колежките. И все пак шева да е благодарен че му стъпвам във вмирисания офис.

31

СТАЧКА!

преди 10 години

Айде бе Тренчев, покажи че си мъж! Обявете национална стачка и всички ще я подкрепим! Явно не им стигат парите на управляващите за социалните помощи на мързеливите и неграмотни ***! Колко още ризи искат да свалят от гърба на работещите!? Сега уж че бизнеса предлагал? Знаем го ние тоя "бизнес" кой е! Същия дето иска да се пуши в ресторантите! НЕКАДЪРНИЦИ! НАГЛЕЦИ! ОСТАВКА!!!

30

макето

преди 10 години

На ремето един чорбаджия ми предлагаше работа кат програмист на цпу машини заплата 300 лв а я му викам става бре само че сека заран требе да ми носиш кило виски луканка и да не ме тражиш за нищо оня се опъва и те така станах овчарин за 3 бона заплатка хи хи хи и никой не ми вика кръкаш през работно време

29

Анонимен

преди 10 години

Всичко е въпрос на гледна точка.Ако си работодател естествено ,че ще искаш максимално да свиеш разходите от заплати и тНе че ги оправдавам, но ако имате бизнес и вие ще размишлявате така

28

Темерут

преди 10 години

Ние пък искаме да можем с имейл да уволним народното събрание!!!

27

българина

преди 10 години

Българските предприемачи са основно агенти,комсомолци и първенюта с макс средно образование.Те поставят етикет-мързеливци,пушачи,безделници на хората който им изкарват парите за да си купуват скъпите коли и вили!Всяко стадо си има *** и респективно като мислещимениджъри те трбява да отсяват брашното от триците,а не да се оплакват като ощипани госпожици!А те създават ли условия един човек да се развива освен в IТ сектора?Плащат ли осигуровки,данъци?Кога ще въведат ЧАСОВА СТАВКА?

26

обективен

преди 10 години

Тоя "бизнесмен" Данев е много алчен, бе ! За 1 евро на час иска да работим като машини , не става!!

25

123

преди 10 години

Много добре Ви дойде товa тaкa повтaряно клише,че бългaринът е мързелив!Не Ви е срaм!Aз лично крaй себе си не съм видял мързеливи,a убити от рaботa зa жълти стотинки нещaстни хорицa!Безсрaмник!

24

Темерут

преди 10 години

Денев, гръмни се!

23

Koko

преди 10 години

Ако българинът не работи, как тогава вие сте богати!? Откъде крадете?

По този случай в българската действителност има 2 поговорки:"Они ми плащат колкото да не умрем, па я работим колкото да не заспим""Шефът ме лъже, че ми плаща, пък аз го лъжа, че работя"И двете отговарят 1:1 на родната действителност.

21

123

преди 10 години

Само като лекичък коментар: знае ли някой във форума, как изглежда офиса на БСК във Русе?Един стар дядо, който си отива всеки следобед към 1-2 часа за лека дрямка, или когато му се налага, и една стара леля, която е толкова стресирана да не загуби работата си - та чак комична!!! Стоят на студено при -15 C, марки се лепят с наплюнчване и т.н.... Върнах се преди 30 г и не знам дали да се смея или да плача...!!! Данев, Данев - скрии се някъде, че от теб полза - никаква! Говори за развити икономики

20

исдии

преди 10 години

БСК и те да си гледат работата,освен да ходят по света друго не виждат и не знаятр та за народа ли ще милеят.

19

аз съм българче

преди 10 години

"пари се дават за умения, производителност и резултати, отговори Данев."Мхм, то затова специалистите ни, младите и перспективните бягат в чужбина. Затова имаме и 2,5 милиона зад граница.

18

Анонимен

преди 10 години

Данев е прва, комунезите и *** не работят, само крадат и лъжат, в това е прав ченгето Данев.

17

Анонимен

преди 10 години

Депутатите си отпуснаха 162 000 лева за безплатни кафета, вода, ядки и бонбони само за 2014 г. Парите са от бюджета на Народното събрание.