21

БГ

преди 10 години

Правителството на Олигарски е вредно за България! Тези ще сринат пенсионната система. Ще актуализират бюджета, без значение, че по данни на БНБ той се изпълнява. Е откъде пари за ***- е така ще станат повече от нас - важно е Герб да ги няма във властта! Това е обединяващото за тези "експерти"! Нищо, че още не са назначили всички зам. министри. Нищо че СерГей го хайдакат от ДПС и Юруш, А Гея, Бея и новообрязания *** гьотферен сидер ага хайдакат куклата на конци Олигарски.Вива БГ!

20

БУДA

преди 10 години

Само Борисов!!! Вън червените ла*на!

19

Анонимен

преди 10 години

До БУДААз смятам че точно ти не си платен човек, ти си просто у*опобъркан, к*тен, пси*опат, т*пак и н*щастник. Това си ти. Промит комунистически мозък. Болен човечец.

18

само да кажа

преди 10 години

всеки да наблюдава в големите градове по пазарите и особено в софия по пазарите,дали му прави впечатление дали го има доскорошното нагло предлагане с виковете ЦИГАРИ ЦИГАРИ,само за 2.50 прдлагани от наглите ***,и да си отговори защо са тези платени протести и знаят ли всъщност какво искат протестиращите,и да си отговори продаващите *** контрабандни цигари парфюми всъщност на коя партия са електорат

17

Революционер

преди 10 години

До БУДАБоря се против всички стари мутри на прехода и си слагам снимка на Волен с турското знаме, за да отвращава хора като теб !!!

16

Анонимен

преди 10 години

Да гладуват колкото искат тъкмо ще има храна за другите. И без това са охранени достатъчно.

15

Анонимен

преди 10 години

Решението: терминал 2 (по заръка на президентО) или терминал 1 (за по-бедните)

14

Революционер

преди 10 години

Сами сте си виновни-първо, че вкарахте старите мутри, и второ, че вярвате на луди хора като Сидеров, които ще ви бръкнат в джоба, вместо да ви напълнят джоба. Чакайте 1000 лв минимална заплата, няма да сте живи до тогава, а България няма да съществува-тази държава отива към фалит и ще обяви съвсем скоро несъстоятелност. Ще дойде и друг лъжец на мястото на Сидеров, който ще ви обещае същото и пак така ще останете излъгани. Истината е, че не трябва да се вярва на лъжи, като на Кобурга и Сайдера.

13

slav

преди 10 години

БГ гражданин дори това звучи много гадно за друго да не говорим съсипахте си страната ейййй никой няма да ви го прости това дори ония горе.

12

НАРОДА-ПРОВИНЦИЯ-БГ

преди 10 години

НАРОДЕ!ПОМНИ 9 ЮНИ 1923 ГОДИНА КОГАТО ДЯДОВЦИТЕ НА БОРИСОВ-ПАШАТА СВАЛИХА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ ЛИДЕР АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИИЙСКИ И ГО ЗАКЛАХА БЕЗ ГРАМ ЕМОЦИЯ КАТО ЯРЕ В КЪЩАТА МУ И ТАКА ЛИШИХА НАРОДА ОТ ИЗБРАНИЯ ЗАКОННО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ!ПАЗИ ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО КОЙТО Е НАИВЕН И МИСЛИ ЧЕ ШАЙКАТА ДЖАГАЛИ НА БОРИСОВ НЕТОЧАТ СЕГА НОЖОВЕ ЗА ФАШИСТКИ ПУЧ ИЛИ Е С ДОБРО СЪРЦЕ КОЕТО ВЯРВА В ДРУГИТЕ ТАКИВА СЪРЦА....ИЛИ СИ Е ОБИКНОВЕН ***!НАРОДЕН ФРОНТ СРЕЩУ МАФИЯТА

11

681

преди 10 години

До chachДа но е част от България *** платен,не се връзвай на номерата на някои *** които искат да разделят тази нация.1300 години сме били заедно няма да успеят една шепа червени ла*на да го направят,дори и с такива като тебе.София е столица на България в която има много други големи и хубави градове и села и това образува нашата Държава.

10

НАРОДА-ПРОВИНЦИЯ-БГ

преди 10 години

СЪЗДАДЕ СЕ НАРОДЕН ФРОНТ ОТ РАЗЛИЧНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ИДЕОЛОГИИ В ЗАЩИТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА КАКТО ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ - СЕЛЯНИТЕ ОТ МУТРИТЕ-БИЗНЕСМЕНИ ГЕРБ НАЧЕЛО СБОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВЦВЕТАН ГЕНЧЕВ ЦВЕТАНОВРОСЕН АСЕНОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ........както и ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДНИ=ПАШАТА-МАДЖО-МИТКО КАРАТИСТА-МАЙМУНЕКА(2)ДА ЗАЩИТИМ СТРАНАТА И СЕМЕЙСТВАТА СИ ОТ ФАШИСТИТЕ-МАФИОТИ!ОБЕДИНЕНИ В ОБЩА НАЦИОНАЛНА КАУЗА-НАРОДА ТАКА Е СИЛЕН И ЩЕ ВКАРА ПО ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ОТ МЕН В ЗАТВОРА

9

Анонимен

преди 10 години

Допълнителни възнаграждения в размер на 90 000 лева за 2012 година е получила Емилия Фачева. Тя на протест ли е? Ако е там ще я разберем.

8

chach

преди 10 години

sofia ne e balgaria

7

Pashata

преди 10 години

Pobeda

6

Ариана

преди 10 години

По данни на експерти вчера сме били 30-40 хиляди и все пак вчера нямаше толкова хора колкото обикновено.

5

Спонги

преди 10 години

Добре, че националните телевизии показват протестите. Видно е, че тези които искат оставката на човека на Мафията са хиляди пъти повече от червените бастуни, докуцали до НДК. Разбирам, комунистите не могат да повярват, че никой не ги желае. И запомнете, подкрепящит6е протеста срещу Орешарски са в пъти повече. Не всички можем да сме там винаги.

4

Пиша от телефон

преди 10 години

На площада сме 375 души.Аз си взех кинтите по рано.Който не си е вземал парите да отиде до Раковска там има будка и от Герб дават.Днес кинтите са 25 лева.Оставка-Оставка-Оставка.Тук сме ентелигенцията на БГ.Който не е с нас е лу*пен и луд като Сидеров.Разбрахте ли гадни комОнисти.

3

petter.bojinov

преди 10 години

До АнонименМногопариимтплъщачите-по-добреОлигаскидасемахне.Хемипо-малкобелищенаправи.

2

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Вчера бяхме 200000. 200000 х 50 лева = 10 милиона така ли...