13

Спонги

преди 11 години

До WhenYоuХа ха ха ха ха . Снощи на протеста в София бяха между 50 и 60 хиляди души. Гаранция. Бях там. В същото време пред НДК се събраха стотина червени бастуна.Ха ха ха ха ха. Искрено ме разсмя.

12

Анонимен

преди 11 години

по-гадно от комунист НЕМА!

11

Анонимен

преди 11 години

абе вие нормални ли сте?! това да не са ви платените червени мижитурки от протестите в началото на годината - тук има и нормални хораНИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!!

10

Родолюбец

преди 11 години

Тройната коалиция от национални предатели - времето ви изтече! Махайте се от България!

9

Анонимен

преди 11 години

По-добре Орешарски да ми е премиер,отколкото Борисов-Млад МеринджеиШегата настрани....обаче съм доволен от постигнатите резултати на сегашното правителство,като изключим Пеевското назначение и делата на другаря шизофреник Волен сидеров.

8

ЕДИН/ЕН НАРОД

преди 11 години

Ето пак се почна София срещу провинция. Платените драскачи изглежда така са инструктирани. Защото така ни управляват вече 23 години. Беше сини/червени; мутри/обикновени хора; пушачи/непушачи; за/притив АЕЦ. Опити за млади/пенсионери. После за българи/роми. Следва най-тежкото християни/мюсюлмани! САМО така могат да ни държат под контрол докато ни крадат - като ни насъскват един срещу друг! ЕДНА БЪЛГАРИЯ! ЕДИН НАРОД!Нека сме ЕДИННИ, тогава ще сме силни и политиците ще се съобразяват.

7

Социалист

преди 11 години

Хората прииждат с автобуси от Благоевград но за чия сметка никой не знае! :DПарите на ГЕРБ намаляха - протестиращите се разбягаха!

6

Сенди

преди 11 години

Айде продажниците с фесове да мълчат.

5

Анонимен

преди 11 години

Хайде на маслините!За ПРО/СТИТУИ/ТЕСТИ/РАЩИТЕ ЕнтИлИГентни родители с дете-100 лв!Ако детето е на количка 200 лв.! Халал да ви са!Дано се задавите с тях!

4

БГ

преди 11 години

Новата скрита тройна коалиция на СерГей, Доган (Местан) и новообрязания *** гьотферен сидер ага си имат достатъчен брой гласове. Защо толкова скимтят за ГЕРБ? Искаха властта - имат я. За месец и малко назначенията им на "експерти" са тотален провал. Олигарски не поснава министрите, назначават хора за една вечер или няколко час и ги махат. Други им отказват уж назначени - пълна излагация!ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Не искаме социална политика за циганитеи заеми, които ние да плащам

3

ВВВ

преди 11 години

ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРИ ИЗЛИЗАТ ОЗЪБЕНИ ЗА ВЛАСТ НО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ВРЪЩАНЕТО НА МУТРАТА БУДА ШЕФА НА ИПОН МИНАВА САМО ПРЕЗ-ВОЙНА!!!!!

2

писна ми

преди 11 години

Ааааа, терористите вилнеят ха ха ха! Хаиде баста!

1

Ами ОСТАВКА

преди 11 години

Да оставим настрана пристрастията. Фактите са:- рано или късно ще има предсрочни избори- ще се наливат пари в електората и ще се озаконяват ромските постройки- ще се наливат пари в обръчите (напр. промените в енергийния закон улесняват износа на евтин ток и повишават печалбите от износ - а кой изнася?)- ясно е, че никое правителство не прави реформи последната година преди избори и не върши работа. Т.е. всички реформи отсега ще са със скрити интереси.Ами ОСТАВКАБОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ