24

4321

преди 11 години

Станишев, бъркаш се другарю! Днес докато си вървях по улиците чух доста хора от различни възрасти открито да ви мразят. Не си мисли, че в провинцията е по-различно! Всички нормални и образовани българи искаме едно - да си ходите незабавно! Обаче вие сте нагли комунисти и се правите, че нищо не се случва - даже се каните да управлявате дълго, напук на исканията на народа. Още максимум 1 седмица ви давам и след това си събирайте цирка и се омитайте!

23

един от провинцията

преди 11 години

гн станишев престанете да говорите от мое име наглоста ви е безгранична

22

bariera_61

преди 11 години

В цялата си стогодишна история БКП-БСП е залагала на лъжи, компроматите, насилие и дори убийства без съд и присъда! Тази партия винаги е работила за интересите на Русия и никога за интересите на България! Това е антибългарска и продажническа партия, която съществува все още заради простотията на българския народ! След като беше ограбен до шушка от комунистите, които станаха червени капиталисти и мултимилионери за сметка на тоталното обедняване на народа ни, той пак гласува за душманите си и техните *** от ДПС и Атака!

21

Анонимен

преди 11 години

Искат искрена прошка и продължават да лъжат.

20

Цецо

преди 11 години

Че то останаха ли хора в провинцията? За 23 години властващите почти успяха да обезлюдят страната, който не избяга в чужбина, дойде в София...и надежда да се промени тенденцията на обезлюдяване от нийде се не види, ако мога да перефразирам дядо Вазов!!!

19

Анонимен

преди 11 години

Хората в провинцията, в по-малките градчета ги е страх. Това е , но и вие това искате гадове такива. Ако пък в наякое село те искат , ходи там за йкмет и ни се махай от погледа

18

Анонимен

преди 11 години

Тенджера под налягани - бомба - ал кайда - ДПС - БСП.

17

K

преди 11 години

Толкова тихо, че в Благоеград, Варна , Пловдив, Пазарджик, Стара Загора , навссякаде протести срещу червените турци , и този наглец казва тихо било, ами тия хора протестират срещу вас, не са там за да вдигат само шум като вас. За затвора е този + другите лидери, няма ли кой да ги осъди тия коп*лета, дано някаква сила да ги изпепели !

16

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се напъвате тука отидете довечера на протеста!!!!!!! СТИГА ДУМИ, ТРЯБВАТ ДЕЛА!!!!

15

ХАС

преди 11 години

По голям лъжец и демагог не съм виждал.В интервю със Сашо Диков твърдеше ,че не е гей,но сега съм убеден че е.Тоя не вижда ли ,че цяла България го майтапи барбар с Волен Сидеров.Такава нечистоплътност направо отврат!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Тя провинцията в момента спокойно си точи ножовете...

13

лъвица

преди 11 години

И в провинцията ненавиждаме тройната ламя...БСП, ДПС и Атака......вървете си с мир.....ако не щете мира, ще ви дадем секира.....

12

Димитров

преди 11 години

Станишев за пръв път признава,че назначаването на Пеевски е ако не негово,то с негово съгласие!Търсил "решителен човек",ами да назначат тогава Трактора или някой от"Наглите",които ще действат не само силно ,но и силово!А действията на БСП в момента нямат нищо общо с демократичността,както твърди лидера й,смятащ се за безпогрешен месия!,смятащ се за безпогрешен месия!

11

Journey

преди 11 години

Разбирайте:Всичко, което се направи в ущърб на БСП и ДПС е безотговорно.Разбрахме те добре Серго.Дебелокож наглец!

10

bariera_61

преди 11 години

Изобщо не прилича на хамстер, нито на п...л!

9

qur4u

преди 11 години

Мам*ито ти комунистическо! Сега ще разделяш България на София и провинция ли??? Аз съм от провинцията. И тука хората те мразят!

8

Анонимен

преди 11 години

.. Цяло поколение долни комунисти трябва да избием/умрат, за да започнем да се оправяме. Наглото мазно к*пеле продължава да говори простотии... А направо ми е жал за глупавите хора, които му се връзват... жал ми е защото е ясно, че ако имат толкова малко акъл, че да му се връзват няма да стигнат до никъде, ако ще и в швейцария да живеят. В провинцията било тихо? Големи градове като Варна,Пловдив, Бургас и т.н. има протести. В селата ли очаква 3те живи бабички там да протестират?

7

Анонимен

преди 11 години

*** Голем си ти Станишев.В най-скоро време ще гризнеш много здраво дръвцето,запознавайки се с народната любов съвсем от близо.И не само ти..

6

ОСТАВКА

преди 11 години

Започнаха да делят хората на "бедни" и "богати" и "елегантно" да го противопоставят. И все по-малко "елегантно " ще става. Готови са да предизвикат братоубийствено противопоставяне само и само да не сдадат заграбената с манипулации и превратаджийски методи власт. НАГЛЕЦИ! Прозрачните сте за интилигентните хора и това ви кара да изпадате във все по-голяма паника...

5

Аз

преди 11 години

Тоя е най-мазния кавал, когото някога съм виждал....