146

Анонимен

преди 11 години

197 Не само за Цветанов, но и за Борисов тези избори са много важни. От разговора му с Кокинов и Найденов, а и от онзи с Танов за Мишо Бирата лъха на корупция и търговия с влияние. Да видим обаче дали прокуратурата ще се окаже на ниво и ще кара докрай.

145

Анонимен

преди 11 години

До Василев Русия е християнска държава и те винаги ще ни бъдат близки по език и култура. А ти явно си турчин и затова те е шубе от руснаците. За твое разочарование ислямска държава няма да станем.

144

mlad6ito

преди 11 години

ne se o4udvam boiko napravi mnogo svi.ki na turcia i usa

143

Анонимен

преди 11 години

Всяка такава снимка отнема гласове от ГЕРБ.

142

Анонимен

преди 11 години

До Василев Какви хапчета пиеш напоследък?

141

Анонимен

преди 11 години

Не бе другарю към совиетски бандитостан да ни теглят . Там във момента въвеждат на ново родообщинният строи .Олигарси назначени от баш башията и крепостни селяни .Ако много работиш и не си във постоянен алкохолен делириум може вместо парично възнаграждение медал да ти сложат ГЕРОИ НА СОЦ.ТРУДА .Въведено вече със закон .

140

Анонимен

преди 11 години

За Цветанов спечелването на тези избори е от изключителна важност, тъй като за момента само имунитета му го спасява от съд. Наглеца щял да си помислел след изборите. Очевидно е, че ГЕРБ е спасителен пояс за него, загуби ли- отива в съда, спечели ли- най-нагло ще снеме всички обвинения от себе си и ще продължи да безчинства.

139

Правило на манафите

преди 11 години

Мана* на мана*а око не вади,но да запуши дупка винаги е готов да помогне :)

138

тъпчо

преди 11 години

Само шест дни до изборите....12.05. Последния работен ден на червените драскачи.....Между другото онзи ник "Сртанджата original" де го скрихте бре?? Май чичко Кутев ви издърпа ушите дето си признахте, че не сте християни :))) И то баш на Великден!!:))))) ***!

137

Анонимен

преди 11 години

Аз съм за налагане на пълна забрана за внос на стоки от азиатски дупки като Турция. През целия си живот не съм си взел една турска стока, която да не била е пълен ***. Купувам си яке за 170лв. без да забележа че е направено там и ципа му пада на втория ден. Купувам турска машинка за бръснене - РАЗВАЛЯ СЕ ЗА 1 СЕДМИЦА!

136

Анонимен

преди 11 години

Василев е гов*едото СТРАНДЖАТА, но той е сбъркан !

135

Анонимен

преди 11 години

Анонимен За какво им е 1 милион армия? Няма съседна държава, която да им харесва. Всички са им криви и им пречат. Каква карта си бяха направили скоро- половината България и Гърция вътре. Искат да ни превземат чрез продажни политици. За военни действия забрави, това е посегателство срещу ЕС. Няма как да влезнат в ЕС, все повече се ислямизират. Цялото им военно ръководство със светски убеждения е в затвора.

134

Анонимен

преди 11 години

Тия и двамата на снимката са *** от най-долните и анти-българи!

133

Анонимен

преди 11 години

Би трябвало да пожелае успех на Цецо, след като "ГЕРБ е негов", но явно Тиквата иска да се дистанцира от Шестака и ще разчита пак на харизмата си, за да отидат овцете да гласуват за Боко (уж за ГЕРБ).

132

Анонимен

преди 11 години

Боику си е просто селско момченце. Имаше възможност да приключи със комунистите и не го направи. Много лесно беше Ердоган да свие обръчите на турската прокуратура ,да събери предостатъчно доказателства от тъи наречените изселници .Едно бързо дело и всички комунистически престъпници на съд във съседна ТУРЦИЯ. Не е късно да се накажат виновниците за ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС иначе вината пада върху целият ни народ .Или невинни виновни ще станем ние поредната подлост от страна на комунистическите безро

131

Анонимен

преди 11 години

Като го" избраха" за премиер,ББ кацна първо в Турция- направете извод,народе.Сега,когато пак ще го "избират",отново е кацнал на рамото му да реве за "подкрепа",но това е може би една много мечешка услуга и ако народа не проумее,отново всички пътища ще минават през Истанбул.За каква Еврапа говорим? От нас трудно става европейци ,май,като управниците ни от 20 години все към шалварите ни теглят!

130

Анонимен

преди 11 години

ПСИХОПАТА СТРАНДЖАТА пак "блести" с куманоиди .Из*род, но като *** !

129

Анонимен

преди 11 години

Боко Тиквата явно е спазарил вече България с турците...

128

Анонимен

преди 11 години

А на Цецо пожелал ли е успех, нали партията уж беше негова, по думите на Боко?

127

Анонимен

преди 11 години

Сен сан авер, аркадаш Бокоолу! Завалия шериф ага Цецо пазванатин, аджамия, чок шмекер, - кауш илди! Бол заптие будала Цецо золумджия - резил! Съсоолу шейтан шашма чок еи! *** шашкън , Доган ефенди хаймана хаирсъз Хазна пара йок, зандан килия илдиИзмекяри гербероолу, ибрик нерде?