135

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен168Да де,ама я убеди някой на 80 и нагоре да санира.Той ти казва,че утре може да ритне попа и не му пука.Освен това ЕС ще се разпадне,ако няма и икономическо равенство и ще е поне на две класи.Бедни ЕС и богат ЕС с два вида Евро,както източната и западната марка на времето.

134

Анонимен

преди 11 години

Плевня ... ми ако немам пари кво прайм ? Задължително теглим кредитче от вишеизбраната банка и плащаме с тех на вишеизбраната фирма и плащаме цел живот така ли *** ?Плевня...ти нема ли а се мааш *** ? Че големи простотии зе да ръсиш.

133

до 155

преди 11 години

Учасвал съм в строителството по Черноморието и там живея!Морския пясък е само един от проблемите на *** майстори!

132

Анонимен

преди 11 години

Тоя иска да каже:"Или ще го ду.ате, или ще ви го на.неме." По-добре да каже с каква норма на печалбата ще работят тия фирми, които ще санират? А за икономика хич да не говори, защото нищо не разбира. С пътища и саниране щял да оправи България. На България й трябват нови работещи заводи. Селското стопанство без напоителни ситеми не може да се оправи.Тоя изобщо се опитва да пее старата песен на нов глас.

131

Анонимен

преди 11 години

Плевня бе...съвсем полуде. Начи ако не си плАтим за саниране и на изфърлят от къщи ли кво стана, че не вечераааме ? Нема не искам ли кво ? То чуека свикнАл с комунизъма - квот кай партията...

130

до ДА

преди 11 години

Не ще те накарат да доплатиш за стандартните реконструкции и мазилка +2000 лева нещо такова беше за 2-стаен

129

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

В ПАНЕЛКИТЕ ХОРАТА ПОНЕ НЯМАТ ТАЙНИ ПОМЕЖДУ СИ.....ВИНАГИ МОЖЕШ ДА СЛУШАШ ТЕЛЕВИЗИЯ...ДА КАЖЕШ ЛЕКА НОЩ НА СЪСЕДИТЕ И ДА ГЛЕДАШПОРНО СЪС ЗВУК ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА.....

128

до 163

преди 11 години

За подобни питания се обръщайте към жената на куклата на конци на снимката по-горе.

127

Анонимен

преди 11 години

До ДАКойто санира му се издава паспорт,ама за цялата сградфа.Ако нямаш паспорт,санираш на ново!Няма как едни да теглят кредити а други да не теглят!

126

osata

преди 11 години

Еееее, и кво стана сега, как Сийке? Оня с магистралите се кротна, поне временно, защото разбра, че не ядем асфалт.Сега пък се появи избраника му с друга мания - саниране!Ама май и той ще вдигне кръвно! Преди това обаче вдигнаха нашето.

125

Анонимен

преди 11 години

И другият проблем е безконтолното избиване на стени в панелните сгради и преустрояването, което води и до конструктивни нарушения и също проблеми във връзките между отделните панели.

124

ДА

преди 11 години

Ами аз като съм си я санирал-ще ми върнат ли сега парите,дето съм ги похарчил?!

123

СЪД

преди 11 години

А може ли 3 милиона Българи да осъдят г-н Президента за тези му меко казано нелепи изказвания които могат да намалят цената на панелките на имотния пазар!

122

баровец работодател

преди 11 години

Оти ми цъкате минуси бе !! Тая каща ми я направиха комунистите,когато ме накараха да ви ограбя с приватизацията на Мариците бе !!!

121

Анонимен

преди 11 години

"Проблемът е във връзката между отделните панели - тя е посредством заварки."Супер си!

120

призив

преди 11 години

Айде бе, герберастите, санирайте си панелките, че роско,боко и цецо да приберат по още некое милионче!

119

Анонимен

преди 11 години

Самият панел като отделен панел е нещо изключително здраво, то със сигурност има живот няколко столетия. То представлява оплетка от арматуртно желязо и отгоре залят бетон. То на практика е вечно.Проблемът е във връзката между отделните панели - тя е посредством заварки. Ако са добре замазани фугите и не влиза кислород, няма как да има окисляване, т.е. ръжда, и тия заварки спокойно могат да изкарат 300 години например. Където не са добре уплътнени фугите, може и да кородират. Само че заварките са много, така че даже и някоя да кородира, останалите държат.При земетресение панелите са много

118

Анонимен

преди 11 години

"Новото строителство е бомба със закъснител - справка изгорелите западняци на Черноморието ни!"Спокойно! Морският пясък на прощава на никого! Употребата му е над 90% по Черноморието!

117

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 147Ми не знам ама как се хвърли на врата на служебния премиер, беше толкова невъздържана и превъзбудена:)))

116

Анонимен

преди 11 години

Три милиона оставали на палатки...Роска, както сте я подкарали след известно време наистина България ще наброява само толкова...Или накратко искаш да кажеш, че целокупния бг народ ще е на улицата? Виж , на тези герберски обещания вярвам...Способни сте на това.