58

РУМЕН221

преди 11 години

ЩОМ НИ ОТКАЗВАТ ЧОВЕЩИНА!1. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ и максимална социална помощ РАВНИ НА "ПРАГА НА БЕДНОСТ" (312 ЛВ.)2. МИН. РАБОТНА ЗАПЛАТА (за работник без образование, но с квалификация) - РАВНА НА "СОЦИАЛНИЯ МИН." (581 ЛВ.)3. МАКС. ЗАПЛАТА за държавна длъжност да е 10 ПЪТИ МИН., без таван за осигуровките!4. ПРОГРЕСИВНИ ДАНЪЦИ на граждани и фирми, С НЕОБЛАГАЕМ МИН.!5. ОТМЯНА НА ВАЛУТНИЯ БОРД И СТРОЕЖ НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ!!!- СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ

57

Да

преди 11 години

До Анонимен (55)Е, на теб ли да вярвам? Че ти може да кажеш, че изнясяме и 200 милиона барела нефт. Ти си вярвай на каквото искаш, но за жалост не е това истината. Помисли малко само, ако имахме толкова злато, че по времето на бай Тодор нямаше да взимаме заеми, само от износа на злато щяхме да живеем.

56

Veselin

преди 11 години

До 62 така е Сидеров не е добре, иска благото на народа си :) кой нормален политик го прави :)

55

Париж

преди 11 години

Преди като обиждаха Сидеров ми беше някакси болно, но вече ми е ясен тоя клоун !Лъже патриот е със сигурност !

54

Анонимен

преди 11 години

Уго Чавес направи от Венецуела държава от третия свят, въпреки че имат петрол колкото сигурно целия близък изток, правете сметка някакъв екземпляр като Боблен Лидеров, какво ще направи от бедна държава като България. Мился че република КОНГО ще ни се вижда като обетованата земя тогава :)

53

Анонимен

преди 11 години

gospodin. SIDEROF vsi4ki ste bita karta , razberete 4e bylgarina iska parlament za NARODA a ne za MAFIJATA ot 23g. na sam. zatova vsi4ki pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vyn ot PARLAMENTA.

52

Анонимен

преди 11 години

Ние имаме злато, номер59!

51

Българин

преди 11 години

Сидеров е толкова ненормален, колкото беше и Чавес! Сидеров бил националист. А защо развява руското знаме този палаш?

50

Veselin

преди 11 години

До 57, добре ами Кипър какво прозиводство имат :) ? Там минималната е над 800 евро :)

49

Анонимен

преди 11 години

Волене те хората имат петрол а ние имаме едни съдрани *** .

48

Veselin

преди 11 години

Заблуда и лъжа, че българите сме мързеливи,че не работим, или че не заслужаваме по човешки заплати, досега всички българи, които познавам се скъсват от работа и са отговорни, друг е въпроса има ли работа .

47

Да

преди 11 години

До VeselinДобре де, а ти мислиш ли трезво? Ок, прави 1000 лв. минималната заплата, от това следва на всички държавни служители да им увеличат и тяхните заплати, знаеш ли колко народ е на държавна служба и реално не произвежда нищо? Значи всички работещи в частният сектор, трябва да произвеждат 2 пъти повече да могат да продадат 2 пъти повече да има пари и за държавните служители и за тях за това увеличение на заплатите. Държавния сектор в България е най-подтискащото нещо за България.

46

Veselin

преди 11 години

Хората сме се првърнали или са на превърнали в роботи, живем да си плащаме сметките, да си купим храна, да погледаме малко телевизия, лично време почти никакво не остава, в това ли се е превърнал модерният живот ! Ушким има машини които увеличават в пъти производството а хората нямат работа, нещо в цялата система здравата куца .

45

Анонимен

преди 11 години

до 47 а ти вярваш ли на официалните статистически данни за изнесените тонове злато? щото аз вярвам повече на друга информация...

44

Veselin

преди 11 години

Ванга е казала, че можем да сме Швейцария на Балканите, и съм убеден че може да стане, населението ни е колкото един голям град а имаме толкова много богатства. Както се казва върху вода ходим, жадни седим :)

43

ТОВА Е !!!

преди 11 години

Днеска четох от програмата на АТАКА, как щели да привлечат всички БГ работници от ИТ бранша обратно в БГ и как щяли да ги накарат да работят в ДЪРЖАВНИ компаний, а с парите които те изкарвали (щото нали са високо-квалифицирани и ще изкарват много) да плащали на другите за соцялните им нужди. Направо като го прочетох това и НЕ МОЖАХ ДА СПРА ДА СЕ СМЕЯ. Като знам само как аз и мойте колеги ще се залетим да работим за ДЪРЖАВНИ БГ компаний създадени от правителство на АТАКА направо ....

42

niki

преди 11 години

Определено има нещо сбъркано в здравеопазването. Сигурно са спрели хапчетата на Сидеров по аптеките. :-)

41

Veselin

преди 11 години

На досегашните партии политиката им е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

40

Анонимен

преди 11 години

Да ,Волен е прав за много неща,които казва.На мен ми се ще вече да каже точно и ясно как ще ги направи да се случат.Искаме ясни послания.Как всички тези хубави неща ще се случат Г-н Сидеров.А иначе съм склонен да гласувам за вас.....все още го мисля...

39

Veselin

преди 11 години

До 46, да възможно е но за какъв процент от хората едва 6-7 % да взимат тия пари 70-80% са с доходи от 310 до 500лв и има още някакъв процент които взимат над 100 000