26

vanko

преди 11 години

ВЪПРОС:1. ЕЛЕКТРОМЕРА ЩЕ ОТЧИТА ЛИ КОЛКО Е ПОДАВАНОТО ОТ МРЕЖАТА НАПРЕЖЕНИЕ ?2. ЕЛЕКТРОМЕРА ЩЕ ОТЧИТА ЛИ ПРИ ПОДАВАНО НАПРЕЖЕНИЕ ПОД 220 ВОЛТА ?3. ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРАВИ ПРОВЕРКА НА ЕЛЕКТРОМЕРА В ИЗБРАНА ОТ КЛИЕНТА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА МЕТРОЛОГИЧЕН И ТЕХНИЧЕСКИ НАДЗОР ? /така както е с водомерите/4. КОГА ЩЕ НИ БЪДЕ ПРЕДОСТАВЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ЗА ДОСТАВЧИК НА ТОК ? 5. КАК ЩЕ СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С СМЕТКИТЕ ЗА ТОК НА *** ?6. ЩЕ СЕ ПРЕМАХНЕ ЛИ ГРАФАТА НЕВЪЗСТАНОВЯЕМИ РАЗХОДИ ?ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ! МАФИЯ !!! МАФИЯ !!! МАФИЯ !!! МАФИЯ

25

Анонимен

преди 11 години

всеки си поддържа хората и боко същоно не е вечен

24

Анонимен

преди 11 години

КИМ ЧЕН БОЙКО КАЗА - ВСИЧКО Е ТОЧНО - ЩЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО ГОРИВО ЗА БРОНИРАНИЯ ДЖИП

23

Анонимен

преди 11 години

Човек трябва да е пълен *** като Тиквата, за да продължава да вярва, че няко от преди 12 години му е виновен. ГЕРБ има парламент, президент и съд, кой е виновен, че пазарите на горива, електроенергия, комуникации са изцяло монополизирани ? Като са знаели, че е така какво са направили, за да не е така ? Отговорът е - НИЩО! Защото се гушат точно от тези монополи. Долу ГЕРБ ! Долу комунистите, а ЕРП-тата вън, ако трябва с ***, но вън !

22

Анонимен

преди 11 години

BOKO SE N-A-S-R-A

21

456

преди 11 години

До КостовНямаше да перете пешкира ако си бяхте свършили работата!! Ама вие дойдохте само да лапате!!И ония не бяха стока ама по алчни от вас не сме видели!!НАРОДЪТ

20

шаш

преди 11 години

И КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ НОВОТО ЦЕНООБРАЗУВАНЕ?ДКЕВР ЩЕ БЪДАТ ЛИ СЪДЕНИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ И ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ?ЩЕ ИМАМЕ ЛИ ПРАВО НА ИЗБОР, КАТО СЕ НАРОЯТ ОЩЕ ЕРП-та?На тази дандания, края не й се вижда/Сигурно е едно - че Бойко няма да пипне червената енергийна мафия!

19

Анонимен

преди 11 години

Ако случайно не си спомняте, преди изборите 2009 Борисов обеща да развали договорите с монополите и д апрати виновните на съд.

18

456

преди 11 години

ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ!! Само това определение приляга на нашия мил управник Бате Бойко!! Срам за България ,че я управлява ***!!

17

Буда каза:

преди 11 години

Въобще не се интересувам вече от тях, те са обезумели от ярост, защото усещат, че наближават изборите и ГЕРБ продължава да бъде първа политическа сила. Сега всички се обединяват, защото ги е страх, че пак ще ги победим, каза Борисов.''Аз само искам да му видя физиономията след като ГЕРБ загуби изборите!

16

Shark

преди 11 години

Бойко, пак грешен отговор! Ще опиташ пак след 4 години... ако все още някой те помни!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Забележете, че който надигне глас срещу Бойко автоматично му се приписва вина за каквото и да е, миналия път беше Сидеров, сега е Костов, а Станишев както винаги е абониран.

14

Гражданка

преди 11 години

Предлагам физик да стане министър на енергетиката. Нека такъв човек да обясни на правителството как се пренася тока и по какви закони преминава тока по жиците и това, че никой не го носи и пренася.

13

Анонимен

преди 11 години

Тиквени фенери ще си правим в скоро време!А топлофикация София...? Ако й съберете енергията, която е начислила за един месец на абонатитеди, ще излезе, че сме на северния полюс от една година!

12

Тошко

преди 11 години

Без да се възстанови собствеността върху средата за пренос (мрежи ниско напрежение) на държавата, не може да има свободен пазар на ел. енергия. Без осигуряване на достъп до крайния клиент на всички европейски фирми които искат да търгуват с ел. енергия, няма да паднат цените. Най-вероятно ще се олигополизира пазара (ЧЕЗ ще може да продава ток на клиентите на другите ЕРП и те на ЧЕЗ) но цената на тока няма да падне. Само ако на пазара се появят нови играчи, които чрез гъвкава ценова политика да могат да се преборят за клиентите на трите ЕРП, цените ще паднат.

11

От 1

преди 11 години

Буда,вече няма да са само пенсйонери,ние ще подкрепим нашите майки,бащи и познати пенсйонери.Екипирам се с мото екипировка и да ги видим торбите с л**на този път?!?!Миналия път успяха пред парламента,ама този път усещам как ще хванете бонуса!!!

10

Анонимен

преди 11 години

най-евтин ток-Буда думка по кратуната Странджата0.1 ст/квч

9

Анонимен

преди 11 години

Точ Добреш е голям *** , надяша се трите монопола да бъдат така добри , че да допуснат друга конкуренция на баницата , свирк. ли ще им прави , абе *** , на ли ЕС иска да ни налага огромни глоби , за това че няма достъп други фирми на пазара , а той щял да види , дали договорите позволяват това , ами нещастнико , договорите ако противоречат на европейските закони , значи са невалидни бе малумникоооооооооо.

8

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХААААА-НАЙ -ПОСЛЕ СИ ГО КАЗА--БОКО,БОКО --НАЛИ ПОЛУЧАВАШ ОТ ТАМ,ПЪЛНИШ ГУШКАТА..КАК НИ ИЗЛЪГА И ВЗЕ ВЛАСТА..ПАК ЛИ МИСЛИШ ДА СИ НА ВЪРХА...ПОГЛЕДНИ ОТ ВИСОКОТО МИЗЕРИЯТА ДО КОЯТО ДОКАРА БЪЛГАРИТЕ И СИ ПОМИСЛИ..СТИГА СИ СЕ ДЪРВИЛ--НЕКАДЪРНИК И ***!!!

7

капо

преди 11 години

Както се очакваше. Виновен е пак Станишев...