88

до макетата

преди 11 години

A ЗАЩО като мразите България, хиляди македонски българи взимат българско гражданство?ЕС няма да видите, ама поне и по паспорти сте си БЪЛГАРИ!

87

:)

преди 11 години

Пак ли с тия ни занимавате бре! ха ха ха

86

Психоглог

преди 11 години

Наближава времето, когато най-накрая ще ударим един звучен шамар на разглезеното хлапе! Македонците са затънали дълбоко, но продължават да рият! Трудно им е да приемат факта, че без нас нямат бъдеще, но ще се наложи ;)

85

Анонимен

преди 11 години

усещам как Албания ще ни стане съседка

84

Анонимен

преди 11 години

Тоя е некой дрът комунист с потекло.Защо мисля така?Ами защото съчетава в себе си историческа неграмотност,некомпетентност,наглост, съчетани с високо самочувствие без покритие.А комунизма(социализъм)=фашизъм(националсоциализъм),първите се ръководят от класовата дискриминация и унищожение на определени социални слоеве,вторите от расова дискриминация и унищожение на определени етноси и раси.Този комунист сега предполагам демократ си мисли,че сме по времето на Тито и Югославия съществува още.

83

някой

преди 11 години

Ей, Makedonec, пиши на кирилица бре, нали уж Кирил и Методий са измислили македонската азбука! Защо се срамиш от нея, юроде (както би казал един друг "македонец")? :)

82

коко

преди 11 години

На тия мъжествени армейци верно униформите са им нещо средно между опълченска куртка, гръцка мъжка танцьорска поличка и женска шопска носия.

81

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=NwTne3FsK-c

80

Тракийски

преди 11 години

Само остава да се запознаете с историята на България за да знаете тва всичко дето е в Македония какво е и откъде е дошло . А да и между другото ...Кво ше направите ко не се извиним ...Докато албанците ви надуват гайдата ....Много смешна нация сте . Никога не съм претендирал , че сте българи . Прекалено *** сте за да сте българи.

79

преди 11 години

гледайте насам скъпи съседи, ама докато се плашите взаимно с България, може албанците да ни станат съседи, и тогава да не тръгнете да бягате в България ;)

78

Съвсем нов

преди 11 години

Що се отнася до самия Слободан Чашуле, един от хилядите сърбияши - сърбизирани българи, продукт на сръбската система и пропаганда, син на АБФК както казваме по нашенски, сиреч на югославски комунист сърбияш от българско потекло, изменил на родовата си памет заради властови и други светски облаги, в пълния смисъл на думата родоотстъпник, изменник. Ако Ванче Михайлов беше жив, щеше веднага да разпореди да бъде декаптиран за да не пръска семето на сръбско-македонския плевел.

77

учуден

преди 11 години

Македонците са извезстни с това,че докато не се ос*рат мъжкато до челото не спират.Да плюят по България,държавата,която пое риска да ги признае първа пред целия свят,държавата която им подарява танкове,която ги подкрепя безприкословно за ЕС???Е това вече е наглост.Бързам да кажа на висок глас,че въобще не съм националист.Просто съм възмутен от държанието на тези комплексари,които гледат всячески да се изпокарат с всичките си съседни държави.Ами да се карат,проблема си е техен!

76

бай иван

преди 11 години

македонците ще се извинят ли за случката с нашия посланник

75

Ванче - то

преди 11 години

Ех братя македонци!Оплели сте се във втрешните си проблеми и противоречия и се чудите къде да се почешете Каза ви се съвсем ясно: ще видите ЕС през крив макарон ако продължавате така.На вас трябва да се говори ясно: ще дойде време и пок ще потърсите майка Родина България.Не плюйте в кладенеца от който ще пиете . Вашия велик превтеча Александър Македонски е умрял от малария. Така пише . Ама май е умрял от диария, която смърди и днес.

74

Анонимен

преди 11 години

MAKEDONEC-o, радвай се на измислената си държава, докато още я има.

73

BG

преди 11 години

Значи да се извини България че разстреляла някакви комунистически *** ?!?! Тия, да не са слънчасали - че България ТРЯБВА ПОСМЪРТНО ДА НАГРАДИ тия хора !!!Е... сръбското комунистическо ....

72

Анонимен

преди 11 години

Човек ко секодневно ги менува своите ставови и своите политички гледаа и крано некоректно да дебатира околу овие работи, се вели во соопштението на ВМРО-Народна Партиа. Слободан Чашуле, велат од партиата, го држи рекордот на македонската политичка сцена како човек ко има променето намногу партии. Рекордер е како човек ко има променето намногу политички ставови.

71

BAY PANDEL

преди 11 години

BABA BE6E OT KRIVA PALANKA ,A DQDO MI OT BURSA . BALGARIQ E VREMENA TERITORIQ.

70

Анонимен

преди 11 години

Факт е, че по времето на българското администриране(да си го отбележат макетата) на окупацията на Македония са извършени доста престъпления. Друг факт е, че окупацията е била от немски войски, а голяма част от престъпленията са извършени от едни македонци спрямо други. Същото е било и с партизаните в България - има доста жертви и от про-комунистите и от про-фашистите, но и едните и другите са били все българи.А проблема е в репресиите на всички които се самоопределят за българи в БЮРМ.

69

Анонимен

преди 11 години

Яя, че тези имали цели 7 човека в армията, работата е сериозна. Кой ли от тях е екипажът на танка???