38

антифес

преди 11 години

герб се били възмутили ха ха , да ама излъчват турските сериали нали .да не ми минават с тия ибрикчиите на мутрата , трябва да се започне ПОДПИСКА срещу излъчването на анадолските сериали по български телевизии !!!

37

Анонимен

преди 11 години

За кой ли път ДПС показва, че е антибългарска партия. Трябва да се забрани. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Който не се чувства и не иска да бъде българин да върви където си иска, но да напуска родината ни. Без *** и турци по-лесно ще се оправим.

36

Анонимен

преди 11 години

Еми те са некви турци.За тях тва си е направо позорна дата.Некъф гнусен *** и армията му са разбили великата отоманска армия съставена от крадени български,македонски,сръбски и гръцки деца..Е,от тия на снимката един няма с българско име.Всичките са с некви арабско-турски.Та те още България не могат да признаят тия *** та камо ли действията на някакъв "терорист и престъпник" срещу официалната османска власт.Интересно в цял Кърджали 320 души ли живеят за да се взима под внимание мнението им?

35

Плюйте

преди 11 години

още по Волен и го наричайте *** :)

34

Анонимен

преди 11 години

AKO И ТОВА ГО ПРЕГЛЪТНЕМ ----СЛЕДВАЩАОТО ИСКАНЕ НА ДПС ЩЕ Е ОТЦЕПВАНЕ НА РАЙОНА НЕЩО ЗА КОЕТО ТУРЦИЯ РАБОТИ ОТДАВНА

33

имигрант

преди 11 години

Значи, не съм запознат в детайли с биографията на въпросния Васил Делов.Всъщност, не го познавам. Но се постарах да намеря малко факти за него в Уикипедия.Той е участвал не само във войната в която изгонва турците от Кърджали.Той е участвал също така и в сръбско-българската война. А също и в Първата Световна Война, в която Османската империя е съюзник на България.Така че мисля че в най-добрия случай съветниците от ДПС постъпват глупаво.Мисля че дължат обяснение защо гласуват така!

32

Дудук

преди 11 години

Не се поддавайте! КЪРДЖАЛИ Е ГРАД С ПРЕДИМНО ЕТНИЧЕСКО БЪЛГАРСКО НАД 50% НАСЕЛЕНИЕ. Турците са много в околните близки села, затова общината се води повече с турци. САМИЯТ ГРАД Е ПРЕДИМНО НАСЕЛЕН С БЪЛГАРИ и то горди българи, наследници на прогонените тракийски бежанци.

31

Анонимен

преди 11 години

НОВА ГАВРА!

30

Анонимен

преди 11 години

да се махат у анадолата !

29

Анонимен

преди 11 години

Нали всички партийци се бият гърдите, че ще внасят закон за забраната на ДПС? Няма да го направят, защото всички са си необходими.

28

Бай Иван

преди 11 години

това е един "хубав" повод на следващите избори да отидат да гласуват повече хора, колкото по-висок е процента на изборната активност толкова по-малко депутати

27

Бе

преди 11 години

какви турци са тия бетурци билибсп и герб били по-малко от депесарите в общинатагати и излъгациятаохлюви смотании трите партии са в един отбор да таковам тяхната таковънка

26

Анонимен

преди 11 години

няма закони в тази държава ! плюя ви на измислената демокрация ! скапани родопродажници и ***

25

Анонимен

преди 11 години

вече и на децата им е ясно че родопите са държава в държавата и кърджали е столицата . там бг и европейски закони на практика не важат . а тия нашите задрямали политици вместо да слугинстват на сащ , да си погледнат собствената държава.

24

Русе

преди 11 години

И след 100 години генерал Васил Делов - освободителят на Кърджали ще остана в историята като такъв.А тези 320 души още утре ще бъдат там където им е мястото..Никои в нищото!

23

Анонимен

преди 11 години

Това са общински съветници, не са граждани.

22

Анонимен

преди 11 години

Братя българи, до кога?

21

Анонимен

преди 11 години

И да дават и да не дават не мисля, че има голямо значение. Освободителите на България не са се борили, за да получават ордени или почетни гражданства от някакви си депутати - особено ако тези депутати са турци. Борили са се за свободата.Пък и вижте какви хора получават вече ордена "Стара Планина". То да те е срам да си го вземеш, ако ти го връчат.

20

Анонимен

преди 11 години

ЧЕ ТО КЪРДЖАЛИ БЪЛГАРСКИ ГРАД ЛИ Е ?

19

Анонимен

преди 11 години

Мръсни турци! Раждат се в тая страна,хранят се в нея,работят в нея и пак я мразят! Това са хора с чуждо самосъзнание! Къде се намират? Срамота!