91

Аз

преди 12 години

СРАМОТАААААААА!

90

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Той ще живее вечно в сърцата на поколенията

89

4akai malko

преди 12 години

stranjata znae si4ko....stranjata za prezident...ole ole

88

Учебник есен 2013

преди 12 години

Герб в завода за отпадъци в Цалапица.Бойко Борисов -щастливо омъжен за Валентин Златев.Дянков- главен готвач в пицария.Цецка Цачева- главно лице в реклама за Жилет.Искра Федосиева-главно лице в реклама за Slim Fast.Цветан Цветанов-управител на фитнес салон.Йорданка Фандъкова-чистачка в приют за бездомни кучета.Росен Плевнелиев-някъде извън слънчевата система.

87

Анонимен

преди 12 години

Тато Смърф вече се обръща в гроба. Най после някой го задмина по простотия!

86

емир

преди 12 години

А до година като загуби изборите да печатат нови учебници...

85

Жалкар

преди 12 години

Смешно ли ви е ??????

84

до 89

преди 12 години

С теб съм с две ръце! Бойко е новия Левски! С ГЕРБ вървим само напред!

83

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

84Видяхме ги отличниците какво могат... - бившият бразилски президент беше с 4-ти клас и направи от страната си 5 икономика в света...А в интерес на истината Бойко е завършил средното си образование /то беше показателно при социализма/ със златен медал...

82

НОВ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТ

преди 12 години

ВЛЯЗАЛ ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ В УЧЕБНИЦИТЕ ТОВА ОЗНАЧАВА - КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТА. НОВИЯ УМРАЗЕН ДИКТАТОР НА БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО БОРИСОВ. НА 100% МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БАНАНОВА РЕПУБЛИКА С ДИКТАТОР БОЙКО БОРИСОВ СИЛНО НАЛОЖЕН И УПРАВЛЯВАН ОТ САЩ. ИЗВОДИ: ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ТЕЖКО И НАКРАЯ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО КРЪВОПРОЛИТИЯ. КРАЯТ НА БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ СА ЗАЛЯТИ С КРЪВ И БРАТОУБИЙСТВЕНИ ВОЙНИ.

81

Петя

преди 12 години

ДА ВИ ПЛЮЯ НА ТЪПИЗМИТЕ!АМИ И БОЙКО И СТАНИШКО, И ДОГАН, И ВСИЧКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ***, СА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА И ЩЕ СЕ ИЗУЧАВАТ, КОЛКОТО И ДА РИТАТЕ И СЕ ВЪРГАЛЯТЕ ПО ФОРУМИТЕ.

80

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Искам да вдигна със собствените си ръце паметник на този човек този идол Б.Борисов-- човека който изправи българският народ на крака -направи хората щастливи--и ако може и аз да имам по малък паметник до неговия

79

ТОТАЛНА ДИКТАТУРА

преди 12 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

78

до 89

преди 12 години

Прочетох ти поста. Повърнах. Няколко пъти.

77

Анонимен

преди 12 години

ХА-ХА-ХА!

76

Някой ако знае ?

преди 12 години

От около година търся информация за ПОНЕ едно състезание в което г-н Борисов е участвал. Без значение дали е победил или паднал. Само да е участвал.

75

Prodavam_perforator

преди 12 години

Поредната гавра с историята. Има един период от 30-40 години, който не влиза в учебниците по история умишлено. Но след като вкараха плакат на дпс в учебник по история - сега и тиквун вкараха.

74

Анонимен

преди 12 години

Селянин

73

анонимен

преди 12 години

в тази *** държава нищо не може да ме изненада.като се започне от *** номера на бойко борисов, та се завърши с *** номера на един *** кмет от неговата партия в с. алеко константиново общ. пазарджик ,васил методиев. всичко е до болка познато......ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА НИ РОДИНА !!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 12 години

Не иска ли да сменим и името на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!