22

......?????

преди 11 години

на тези хора няма ли кой да им пише изказванията?Толкова безработни висшисти има

21

NAT

преди 11 години

Кога и да пукенш, мутро проста, нагла, крадлива, надменна - все ще е късно!

20

Анонимен

преди 11 години

Премиерът признава, че е страшно да слезеш от властта, особено в България. "Не си правя илюзии, никой няма да бъде пощаден, смята той. Какво съвпадение, защото и аз така смятам и всеки трябва да си плати грешките.

19

Анонимен

преди 11 години

Бе хората отвън виждат! А американците има за какво да идват тук - шистов газ!

18

123

преди 11 години

Бокоооо,Бокооо,много си зле =.Май вече и сам не си вярваш.Истината няма скриване,колкото и да се мъчиш да ни затваряш устите.По-добре започни да си строиш килията,че скоро там отиваш.Аи нашето търпенир има граници.Или си отиваш скоро сам или ще ти помогнем.

17

Анонимен

преди 11 години

Да ти имам проблемите смешнички.Ква готина мацка беше забърсал не е истина просто.Имам предвид Цветелина Бориславова.И двамата имате доста пара да се бяхте събрали и да си направите 2-3 дечица.И да си живеете супер.Виж ква мадама е.А сега какво ?Лош управник ли си, добър ли си?Помислите ти чисти ли са? Един Господ знае.Защо му е на човек целия свят когато загуби душата си?А един мъж без жена която обича е една скъсана на две душа.И това е то.

16

!

преди 11 години

Комунистическото квичене продължава.Доброто управление на Борисов също. Значи всичко е наред.

15

АБЕ , ТЪПАЦИ..

преди 11 години

..БОЙКО НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТЪПИТЕ ВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТРИГИ И СЕЛСКИ КЛЕВЕТИ ---ДА ВИ СЪДИ... ЗА ДА ВИ ПРАВИ КЕФ , ЧЕ ВИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ , СТРАШНО СЕ КЕФИ ,КОГАТО Й СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!!!ПРОСТАКА ---ПО ПРИРОДА Е СУЕТЕН, КАТО ГАРГА...!ПРОСТАКА --"УМИРА" ,ЗА ...ДА НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ---ЗАЩОТО НЯМА ДРУГО С КАКВО...!!!

14

aibou

преди 11 години

Шефа на ЦРУ,на гости на тиквата,за какво е бил тука тоя шеф,явно нищо не е вършел освен да ходи по кафета и ресторанти........хахаха Боко,заради тебе ще го уволнят човека,те другите не са като вас,когато отидат някъде само да ядът и пият.

13

Ха Буй

преди 11 години

До #2: Не драги, това е раят на съвременните крадци! И още нещо, нали знаеш какво са казали хората преди много години? Е, нека ти напомня: "Пази боже от приятели, от враговете сам ще се опазя!"

12

Анонимен

преди 11 години

Боцето пак се наака! Сериозни отговори дава!:))))

11

GOGO

преди 11 години

След 23 години още комунистите са ви виновни. Да живее капитализма и неговите уродливи постижения.

10

ГЕРБавия

преди 11 години

Мутрата комунист Бойко Борисов е 100% мафиот, престъпник, ИПОНец - перач на пари, наркотрафикант, слуга на Златев-Лукойл и топ-червената мафия. Не случайно този "антикомунист" е бил член на БКП, охрана на Тодор Живков, а бащата на Бойко е бил не само комунист, но и шеф в МВР !!!!!! Истински син на Партията, затова много хора са сигурни, че и сега БОЙКО Борисов е действащ агент на ДС !!!!! Питайте Бриго Аспарухов, който го предлага на царя-крадец Симеон !!!!

9

Анонимен

преди 11 години

"Изявлението му, което пуснаха от посолството на САЩ, заедно го съчинихме ?!?! И това ако не е скандал? Супер Боко съченява изявленията на ЦРУ... Някой трябва да се прегледа... ама първо май трябва да подаде оставка.

8

Любопитен

преди 11 години

От доста време се опитвам да намеря поне едно състезание по карате в което г-н Борисов е участвал. Поне едно. Не знам какво става - секретни ли са били неговите състезания ?

7

venci

преди 11 години

Ako naistina e kontroliral drogata,to tova obiasniava maniata po magistralite

6

Чуденко

преди 11 години

Е още малко и сценарий за Листопад ще напише с житието си! Браво Бойко ти си също като нас обикновените хорица! Още мъничко и ще се слееш с "матряла"!

5

Анонимен

преди 11 години

- Со керес бе Манга тука с ***?- Не докел табел?! Аутобан че гила тука!

4

Ъъъ, моля ?

преди 11 години

Боко, спокойно бе мен. Още малко. Когато няма да си на власт, ще се направи едно сериозно разследване и нещата ще си дойдат по местата.

3

Охх

преди 11 години

Ако знаете колко реда сълзи съм пуснал в момента ... и някой друг ред сополи.