46

Анонимен

преди 12 години

Войната срещу православието на балканите влиза в последната си фаза, а имено военен конфликт чиято чел е да заличи православните страни и да възстанови Османско-турската империя. Това го виждаха всички по умни люде през последните 30 г. само нашите политици не виждаха какво става. А сега... кой ми *** в гащите, Ако Турция струпа войски край одрин и ни постави ултиматум или ни пуснете или ще минем на сила какво ще правим ние. Мислите ли, че ЕС и НАТО ще си мръднат пръста. Гърция е пред гражданска война, Сърбия е разпокъсана и навряна в ъгала, Ние сме превърнати от първостепенна воена сила в някакво подобие на държава. За Македонците не ми се говори изобщо. Румъния вече е с териториални претенции към нас и не и пука от ЕС договорите. Исляма се шири в БГ на спокойствие. Какво ни е бъдещето е ясно на всеки който може да мисли само не и на политиците ни. Къде ни е армията ни бе господа държавници, къде ние военната промишленост, къде са корабите и самолетите каде са танковете. Само с пушки и автомати не става. Сега да видим какво ще каже ЕС или ще си мълчи и ще седи на посрания си ***. Да видим сега Расусен и Барозу какво ще кажат.

45

do 20

преди 12 години

S kavo she im pomognesh xaxa xa xa xaxa!!!

44

хаха

преди 12 години

на фесчето само ще му драсна една българска поговорка - *** глава затрива

43

Анонимен

преди 12 години

Засяга ни пряко, защото засяга нашите съседи.Също когато османците са завземали Балканите, всяка държава е мислела за другите - "те не ме засягат".

42

..

преди 12 години

Мисля,че сърбите имат някакъв военен договор с русия.

41

Анонимен

преди 12 години

Рано или късно Турция с тоя растеж на население с повече от един милион на година ще стъпи на Балканите това вече е неизбежно. През 2006 са се увеличавали с един милион. Миналата година с милион и 400 хиляди след като Ердоган им каза да правят най малко по три деца. Икономическият растеж също си казва думата.

40

Анонимен

преди 12 години

Въобще не чакайте на НАТО.НАТО винаги са против християните - справака Кипър.Какво направи НАТО тогава?

39

Един Българин

преди 12 години

Не бива да се поддаваме на провокации, но не бива и да допускаме да ни завладеят отново диваците! Трябва ни обединение, а не разделение. Първите стъпки трябва да бъдат дипломатически. Кюрдите заслужават държава и то в почти цяла източна Турция. 34, ти какво предлагаш като дойдат *** да си свалим гащите и да им се надупим или да си дадем доброволно жените може би?!! Аз лично няма да го направя а си мисля, че има достатъчно БЪЛГАРИ останали в БЪЛГАРИЯ!

38

КОЛОБЪР

преди 12 години

Тоя ***, забрави, че е българин.Навремето хановете са избивали предателите и сме били Велики.Никакъв Европейски съюз за тия шебеци!

37

аа

преди 12 години

и според мен тази статия е провокативна...даже да е истина не мисля че премиера е толкова глупав да каже такова нещо и защо не го направиха преди 12 год. тогава се преначертаваха границите... пак някаква статия която да ни провокира и да се псуваме цял ден. Колко сме глупави не е истина ....

36

Анонимен

преди 12 години

Турски доброволци очастваха във войната в Сърбия.В Турция официално се набираха доброволци.Щом и по телевизията казваха.Когато хванаха един сръбски "главорез" наскоро, в Турция настана голямо веселие.Централните новини започнаха именно с тази вест.Македония и Турция традиционно в последните 10 г. са в добри отношения, но македонците трябва много добре да запомнят това изказване, защото то реално отразява принципите на турската политика - т.е. "който не е мохамеданин е враг".

35

минаващ-заминаващ

преди 12 години

Нас това не ни засяга пряко. Да му мислят македонците и сърбите. Те и без това нас не ни имат за близък народ, а за враг. Сега ще видят кой е врагът.

34

:)

преди 12 години

Крайно време е и Турция да се разкрие малко стига са били пасивни , те Евреите само това чакат да им налеят и на тях.

33

Килъра

преди 12 години

Ахахахаха НАТО нямало да пзоволи вие болнби ли сте бе? В Кипър си направиха десанта и овлякоха няколко хиляди жени от Кипър и НАТО им каза да ги върнат, но турците не го направиха!Да не мислите, че ги е страх-ясно име че САЩ са с тях, друг е въпроса, че ние трябваше да сме си с Русия, а сега ще видите как след няколко годинини ще си носите последиците от *** си мислене! Видяхме ги НАТО в Южнас Осетия, Северна КОрея, Кипър и т.н. нищо не направиха освен да задълбочат проблема!

32

Анонимен

преди 12 години

Турският Премиер като управляващ Република Турция наследничка на Османската Империя и главно действащо лице в НАТО има пълното право да има отношение към политиката на Балканите.

31

Реджеп Таип Ердоган

преди 12 години

Смятам след 20-30 години отново да съм Министър-Председател.... само че не на Турция а на новата Османска Империя.... включваща като за начало "провинциите" Македония и ***.... Благодаря за вниманието!

30

rusnak

преди 12 години

Много е приятно, че в статията, пък и в коментарите, липсва нещо за Русия, но това е добре, за лъснатия и изненадващ руски ботуш..

29

Анонимен

преди 12 години

Айдеее пак имперски мераци.Ама американците са виновни,че безотговорно ги въоръжават.Какво им дреме,нали са далече от тях.

28

ДО 2

преди 12 години

С кое? С Миг-овете, които сами падат или с фрегатата Дръзки, която за месец може да стигне до анадола. ХАХАХ. Хората вече започнаха производство на собствени самолети, дане гоорим за армията им и средствата, които се заделят за нея. Ако решат само с далекообхватните ракети докато са се събудили македонците са си заминали. Не че искам да кажа нещо хубаво е да си патриот ама хайде да си говорим истини. Индианци с лъкове срещу конкизтадори с огнестрлно оръжие все едно...

27

тъп и прост

преди 12 години

до 27В България все още има хора който сме били в казармата !Защо изобщо я премахнаха , защо унищожиха армията - напълно ?????!!!!