33

ИЛИЯН

преди 12 години

ЩЕ БЬДЕ ПО-ДОБРЕ ВМЕСТО ХОРАТА ДА НАПУСКАТ БЬЛГАРИЯ ТОВА ДА НАПРАВИ НИСКООБРАЗОВАНИЯ НИ МИНИСТЬР-ПРЕДСЕДАТЕЛ И ТАКА ХОРАТА ДА СЕ УСПОКОЯТ

32

Анонимен

преди 12 години

Вече не може да спрем нищо и да се единни.. Абе като имате възможност, образование бягайте.То се е видяло че тук няма нищо да се подобри.И да му се защо мамка му строят тези магистрали, след като след 20 години няма да има кой да ги използва.Из аз честно казано мислих да остана ама вече съм 50/50.Най-вероятно ще си завърша образованието тук и ако наистина не си намеря работа ще замина за известно време за чужбина.Ако там си намеря работа и ми хареса живота ще замина да живея там.Може само да се връщам 2-3 пъти в годината.Просто тук е на власт глупостта, младите и умни хора работят за 4-500 лева заплата.

31

Копирано

преди 12 години

Виц от нета:"На един министър не му издържали нервите и казал на премиера:- Ти си голяма тиква!Премиерът се ядосал, привикал върховния съдия и му наредил:- На този искам да му дадете поне 20 години!Умувал съдията, как да изпълни поръчката, като за обида законът предвижда най-много година. Накрая отсъдил:- 1 година за обида на длъжностно лице и 19 години за издаване на държавна тайна..."

30

Анонимен

преди 12 години

Вижте снимката-Тато е възкръснал!

29

Анонимен

преди 12 години

Боце е типичен комунист, останалите са ментета!

28

bg

преди 12 години

Народа го е казал "Боко Тиквата"

27

iv4e

преди 12 години

Не живея в България от 10 годишна и съм радостна от този факт. Защо . . Ами защото причините са хиляди и една от тях е тази,че никога ама НИКОГА няма да видиш българин да мине покрай теб ти да му се усмихнеш,а той да ти отвърне. В БГ всеки гледа да те мине.

26

пенчо

преди 12 години

ей тоя на снимката е.а мамата на ***.те затова реват и гледат като наакано дете майка си.айде дагодух

25

ПУТКО МАФАНИ

преди 12 години

Бокоооо , Боко.Ти си по-голема .......и от първото ми име.

24

mikko

преди 12 години

В България за да живееш добре трябва да се занимаваш с незаконни работи само това е решението, а то кфо е бачкаш като ненормалник получаваш някфи 700 лева дето не ти стигат само да си покриеш разходите за ток,вода,наем, бензин... бачкаш като роб и накрая алчния ти шеф винаги ще намери за какво да те глоби щото и той е гладен... абе ужас... А на вън нещата са къде къде по добре. Бачкаш си честно по позволените 8 часа никой не те задържа повече... плащат си ти хората. Ако имаш дете получаваш стабилните детски. В България 30 лева детски и кфо можеш да направиш с тях... Ми тя една карта за градския транспорт е 20 лева хаха смешна работа.

23

Калин

преди 12 години

боко .. най добрия .. масажист !!

22

Анонимен

преди 12 години

Боко=Чавес=Кастро...

21

Анонимен

преди 12 години

аз се чудех защо толкова много Илияна Раева защитава Тиквата.То било заради съчетанията с ленти на Бойко.Тя го е тренирала.:):):):):):):):):):):):)

20

до 23

преди 12 години

Аз пък напуснах България заради ниския стандарт на живот, както и заради простия народ. Тук,където съм,хората са много интелигентни, никога няма да се случи някой да ти подвикне,повиши тон или да ти свирне. Винаги съм искала да живея сред такива хора. Да ви кажа честно никога не съм се чувствала добре или пък на място в България.

19

ученик

преди 12 години

В момента съм 11 клас и се подготвям доста здраво за IELTS. Мисля да кандидатствам в Шотландия, понеже там, както знаете образованието е безплатно... Най-изгодно ми е там и няма да се налага да работя. Защо ще напусна България? Защото не виждам какви шансове за реализация имам тук, защото искам да сменя обстановката и да започна на чисто там.. .. И знаете ли какво? Няма да ми е мъчно за нищо.. Единственото нещо, за което ще ми е мъчно е семейството ми и малкото приятели, които имам тук.. Истината е, че до сега не съм успял да постигна кой знае какво социално развитие тук..

18

Анонимен

преди 12 години

И аз ще я напусна тази България, тук няма бъдеще. Образованието не струва, хората гледат от твърде ограничена и селска гледна точка.

17

PHANTOM MENACE

преди 12 години

Бойко, вземи си лентите и напусни това място, и без това всички видяхме, че не можеш и не струваш нищо!

16

бъдещ емигрант на 15

преди 12 години

Махам се, нито образованието си струва, нито "реализацията" след това, нито увеличаващите се данъци, с които вече и аз трябва да се занимавам. Омръзна ми от повърхностни хора, които гледат да те прекарат през най-кривия макарон, само и само да ти изсмучат силите до последната капка, омръзна ми от чалга и простаци, омръзна ми от некадърни шофьори, гледащи да ти минат отгоре, омръзна ми да ме прецакват заради малцинствата

15

Анонимен

преди 12 години

Ей, редакторите, махнете го тоя нерез бе, писна ми да му гледам противняшката физиономия бойкова борисова.За да не се обърка някой,името на *** е Бойко Борисов.

14

ПРОСТ БЪЛГАРИН

преди 12 години

УУУУУУУУУ ВЪН ЗАПАДНИТЕ МЕКЕРЕТА .НИШТЕМ ШИСТОФ Г*З БЕ - ДОБРУДЖА Е НАЙ ДОБРАТА ЗЕМЯ ЛУД ЛИ СИ ИЛИ *** ДА Я ТРОВИШ - ПРОДАЖНИК ВЪН ВСИЧКИ НЕНАЯДЕНИ НАРОДНИ ДУШМАНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ . НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ ЩОТО - ФСИЧКИ СТЕ МЕКЕРЕТА ДОЛНИ ТВА Е МОЕТО ПРОСТАШКО МНЕНИЕ И ПАК : УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ