34

Анонимен

преди 12 години

Борисов гневен на археолозите: Знам,знааам ви номерата!Искате да ме рекетиратееее, както аз съм го правил предиииии с другииии!

33

tankist

преди 12 години

господ да ни пази от бойко борисов, а на него му пожелавам по скоро да се срешне със винету във вечните ловни полета.

32

12345

преди 12 години

Ай сложи си колана пък тогава говори

31

No Name

преди 12 години

до охххххххххххххххххххАми вие си го избрахте ! Сега и с ватенки ще работим и култ към личността ще издигнем...абе изобщо все едно гледам някакъв фарс от средата на 50-те по времето на Червенков. Някой проход няма ли да се прави,че и бригадири да ни мобилизира?... Баси...Само навън- зад граница е спасението иначе волю-неволю ставаме част от целия тоя Circus of stupidity.

30

ДО 12

преди 12 години

АЛАНКОЛУ, аз за планета-фолк не съм чувал, както и никой не е чувал за тунела под босфора да са вземани пари от европейския съюз !!! Европари се дават за проекти с ясни срокове на изпълнение !!! ВСИЧКИ ЗНАЯТ : ЕВРОПА ДАВА 80 ЕВРА БЪЛГАРИЯ 20 !!! Само червените *** не го разбраха и им спряха ЦЯЛОТО ФИНАНСИРАНЕ за да не крадът както си знаят,да се мотат и да вдигат цената на всеки проект !!!

29

ibg

преди 12 години

Сериала не се ли правеше преди сабитията, да няма някои врачка, каде пише сценария ? :) Джаро Борисов :)

28

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Простакът си е ***, отвсякъде погледнато.. :DИ на магистралата, и в Мин. съвет , и в пожарната , и в ИПОН , и в парламента , и Потомствен ***, избраник на потомствени червени простаци ::))

27

до 16

преди 12 години

а ти гражданино да не би случайно баба ти и дядо ти да не са носили ватенки и да не би случайно да нямаме калорифери и сега

26

Дани

преди 12 години

Нали искат да работатят, сега ще работят. Без да мъркат ще търкат.

25

Анонимен

преди 12 години

Кухата лейка пак се изака:))))) Да не повярваш, че толкова *** човек управлява държава:))))

24

възмутен

преди 12 години

До 16 - Ние сме виновни! Ние сами си съсипваме държавата и живота си с меланхолията и бездействието си! Това което човек сам си направи, никой друг не може да го стори! Щом мълчим значи ни харесва!

23

до 12

преди 12 години

А другият факт е, че тая магистрала за разлика от тунела на турците, я строим с пари от Европа и ако се забави връщаме европейските пари и губим стотици милиони.

22

ХАДЖИЯТА

преди 12 години

Това да не е....като Цецо да копа трупове?!?!?!?

21

Анонимен

преди 12 години

Он си мисли, че сади компиро

20

Анонимен

преди 12 години

Винету пак се изказа! Всъщност, не, дължа извинение на вожда Винету, който според романа е бил наистина достоен и умен човек!

19

възмутен

преди 12 години

До 6 - Ето една новина, която поне аз не виждам тук в Днесбг - Семерджиев не можел повече да удържа цените на тока. По неговите думи хората в другите страни не се отоплявали на ток и цените им били къде къде по-високи от нашите. Аз пък да ви кажа не мога да удържам вече гнева си от случващото се в тази скапана държава в момента, от глупостта и некадърността на управляващите, от нарастващата безработица, от мизерията, от наглото и арогантно отношение към нас, от насаждането на интриги и омраза...

18

БГ

преди 12 години

ДО 1Ти нали си обиколил цяла европа и знаеш техни процедури...Там хора строят мостове и небостъргачи за 2-3 години ти ще ми обясняваш че не могло да се случи.Борисов е прав.Утре на мен като ми е студено ще кажа че не ми се ходи на работа.

17

BG

преди 12 години

Писна ми от тикви!!! Тоя праща младите висшисти да гледат овце, обаче няма против и напук да отрови природата с шистов газ, иска да асфалтира единственото, заради което си струва да се наричаме българи - славното минало... НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ДА СЕ ПРЪЖДОСВА!!!

16

Анонимен

преди 12 години

една голяма военна палатка им разпънете вътре печки и да копаят на воля

15

za nego - mavzolei

преди 12 години

Bashticata nash se gruiji za vsichko, da stavame i liagame s nego,edinstven i nepovtorim,purvi atlet, futbolist,knijoivnik, literaturoved,muzikoved,futbolsit,finansist,rukovoditel i kavoto i se setite..Kak shtehme da jiveim bez toz Borec za Dobur jIvot?Ne vijdam nachin.Sega pomoognal na arjholozite, utre na babite i dedovcite-pensioneri, to ot teh mnogo ne ostana,na lekarite i pacientiite no nai veche na monopolite.Nali mu plashtat da si skubiat ot nas i da mu davat.Eh, bashtice, mavzolei trebva