34

до 30

преди 12 години

Че те вагоните на "книга" са си чисто нови... Източиха БДЖ-то с мръсни сделки, пробутаха им бракувани вагони, а сега работещите са виновни за далаверите и го отнасят!!!! И на никого няма да бъде потърсена отговорност за разграбването на държавата и пладнешкия обир, дето продължава да тече вече 21 години.

33

mi4o

преди 12 години

Ако на някого не му е известно жп транспорта е един от най-екологичните видове транспорт. Екологичният,социалният и общественият ефект е в пъти по-голям от този на автотранспорта. След години, когато заради повишаването на вредните емисии във въздуха, чиито основен и голям замърсител е автотранспорта, ни накарат да си купуваме квоти за замърсяването.....вместо да продаваме и да печелим, тогава вече ще я втасаме...и на всички пенсиите и данъците ще отидат за това.

32

Анонимен

преди 12 години

Всеки си купи по три бараки от Европа, никой вече не ползва влакове, после защо закривали 150 линии, АМИ ЩОТО ВЛАКОВЕТЕ СА ПРАЗНИ ЗАТОВА.

31

svoboden

преди 12 години

И дай Боже по-грамотни българи от тебе.

30

Sameca

преди 12 години

До 20:Като те гледам за пет реда имаш 20 правописни грешки и още 20 пропуснати букви. Направо много си добре и ти и твоите приятели!!!

29

Анонимен

преди 12 години

до 9 Абе ненормалник за всичко ти виновен Борисов а твоите добри приятели гърците дето бяха голяма работа 10 години и караха 20 години на версия сега 5 поколения ще им връщат борчовете!Комунистите са свикнали само да крадът и харчат чужди пари но идва винаги ден за разплата!Какво стана с Кремиковци и много други соц гиганти където наляха и окрадоха милиярди народна пара !По добре оздравителна и непопулярна своевременна операция отколкото мъка безкрай!Стига са се наливали средства в каца без дъно

28

svoboden

преди 12 години

Не са всичките, драги. Не са всички като теб с коли, за да се движат по новите магистрали. Едва ли служителите са виновни за състоянието на вагоните. Въпросът не е до чистене и поддръжка, а до неколкократно превишаване на експлоатационния срок. Просто трябва да бъдат изхвърлени и подменени. Едно държавно предприятие комай остана и него не могат оправи другарите управници.

27

Петя

преди 12 години

В тая наша държава е пълно с ненорални хора - влаковете ни не струват, не може да се качи човек в тях - стари и мизерни. Академията ни пълна с мумифицирана бкп върхушка с пенсии 2400 лв., болниците ни мизерни - а ние не искаме промяна. Да, болезнено е. Да, промяната е трудна. Обаче какво - да се самозатрием в мизерия ли?!?!

26

до самец

преди 12 години

Ей ***.,,,,,,,,,,,я не ми се бий в гърдите ,че даваш дежурство по 24 часа..Тва ли ти е най голямото достойнство.Те и пазачите по порталите на заводите го дават.Сигурно си гърмял три пъти с ''калашник''обаче си омушкал 3 тона ракия.Тарикат непоръбен.Да си полицай е начин на живот ,а да си военен е дълг.Разбра ли 24 часовия...

25

ссс

преди 12 години

Като отидем в някой държава в Западна Европа и всички викат леле кви хубави влакове,и както влезеш в тоалетната мирише на 15 вида сапуни вътре и прочие......Да ама техните БДЖ-та изкарват пари...а нащо само гълта пари...Ако искаме да имаме европейско БДЖ,просто трябва да има съкращения и малко по малко то да почне да работи на печалба.ТОгава ще има хубави мутриси и добре платен персонал....Иначе просто летаргията ще продължи

24

Ташунко

преди 12 години

Ами като има съкращения ще остане повече дизел за крадене за другите, а другото положително от стачките е , че по това време няма да се запалват локомотивите и вагоните. Сами се съкращаваха като изчезнаха и сума вагони. То не може и да пребарваш и после да търсиш още и още.

23

Анонимен

преди 12 години

не е прав никой не еправ не им вярвайте , ще оставят толкова много българи на улицата , ще продължаваме да плащаме на *** смтките кое е по правилна а *** ниедни долу бойко и цялата му страхлива пасмина

22

svetlio

преди 12 години

Незнам какво точно пише в конституцията,но мисля че всяко едно населено място(дори и с 1 човек)трябва да има достъп до транспорт.Има населени места в които автобус не е ступвал с години.Това ли е демокрация...?Вярвам че такова нещо на запад го няма.Дури и губещи,линиите трябва да стоят,та дори и субсидирани от държавата.После защо селата обезлюдявали...?!

21

Анонимен

преди 12 години

kradaha praha pari v DDS sega horata vinovni ,kostov prodade vagonite e kak da ima pari ,razhishteniata i krajbite sa v miliardi ,bynt hora ne na kapitalizma komynizma oligarhiata mafiata i predatelite ychete se ot garcite za primer.

20

истината

преди 12 години

ЗА ГУБЕЩИТЕ И ЗЛЕ УПРАВЛЯВАНИ БДЖ ПАРИ НЕ ДАВАМ.НЕ МИ ПУКА КОЛКО ЩЕ СЪКРАТЯТ ОТ ТЯХ---ДА СИ МИСЛЯТ.....РАБОТА ИМА---ДА СИ НАМЕРЯТ А НЕ ДА ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ИМ ПОМАГА.АМА ЛОШОТО Е ЧЕ МНОГО СА МЪРЗЕЛИВИТЕ....

19

жаго

преди 12 години

къде бяха досега да стачкуват, че вкаковете са клоаки и никой нормален човек не се качва в тях, а само гледат как да краднат нафта и да свият билетите от продажба .... боли го някой дедовия, че няма да вървят влакове. Те сами се докараха до гнусното си положение. Предполагам всички свестни хора са избягали отдавна от БДЖ

18

до 13

преди 12 години

Ти ако си зле, аз съм добре!И всички мои приятели сме добре!Защото не сме на държявната хранилка и не чакаме ББ или който и да е министръпредс. да ни сипе в копанята та да плюскаме!Човек сам се грижи за себе си! Иначе, ако чака на държавата да му сипе не е човек , биологична единица!Лузър, който търси вината в другите! Изапочва да проповядва Маркизма!Правлво е да сезакрие БДЖ! Или да се приватизира!Откъде накъде ще плащам данъци за да се издържа тази фалирала компания!?!?

17

аз

преди 12 години

Премиер в случая е като Управител на Бар...........като бара се стопанисва добре,нещата вървят и персонала получава заплати и са доволни....Ама като управителя не е добър и бара не върви ще го затворят след няколко месеца.....Само ,че при нас това се е трупало 20 години....и са се сабрали планини от пари,заради лошо управление.......Кой ги е натрупал тия 500 млн .лв задължения? Да не са натрупани по времето на Боко? Кой е бил преди него на власт?

16

Sameca

преди 12 години

До 2Когато започнах в армията през 1993 г. тя беше около 130 000, а сега е едва 35 000 с администрацията или ти може би не живееш в тази Държава и не знаеш за тези съкращения през тези години - *** *** и какво толкова плюете военните и полицаите сигурно аз и някой полицай сме ти виновни, че си станал бачкатор някъде за 300 лв. Ами ела и ти стани военен или полицай за по 24 часа в денонощието бе *** комплексиран!!!

15

2

преди 12 години

И да протестират,ще останат на работа с мизерни заплати,които години няма да могат да бъдат вдигнати и най накрая сами ще напуснат........Не трябва да си професор да си го разбрал