17

Анонимен

преди 12 години

Мръсната долна анадолска пасмина винаги е имала апетити към земите ни и към българите, но е по-добре да си гледат кюрдите и да не повтарят като папагали за нашите *** какво щяло да стане след 30 години! Те тва го повтарят вече повече от 650г че ще се затрием ама още сме тук. Долна *** пасмина, но така е като не ви изгонихме всички още след 1878!

16

aydogan

преди 12 години

Дано , дано да стане Ali ,всички турци трябва да се обединим и да си върнем земите на дведите ни АА.

15

homer simpson

преди 12 години

евала на американците за едно нешто...отрепаха расизма, в европа сме далече за съжаление.

14

БЪЛГАРИН

преди 12 години

На тези дето ги е страх да не станем провинция на Турция мога да кажа само едно:Ако ще да паднем на колене и да се молим на Турция да ни вземе, те няма да ни щат!!! Да не са луди - държава като Турция в която минималната работна заплата е в пъти по-голяма от тази в България, да си сложат такъв тежък финансов камък на шията! Едно време Турция беше зле, наистина. Сега са много по-напред от нас. А ние се мъчим да догоним ... румънците.

13

Антитурчин

преди 12 години

Бултюрк няма право да издига кандидат-президент.Точка по въпроса.

12

Демократ

преди 12 години

По добре да гласувам за турчин ,отколкото за някое руско ***!!

11

БЪЛГАРИН

преди 12 години

До: номер 1Естествено, че вкарват провокативни статии тук. Кандидатът за президент бил турчин. Дрън-дрън. Ако беше турчин, нямаше да има право да се кандидатира.Ако се кандидатира, значи има българско гражданство, следователно е българин.Барак Хюсеин Обама е президент на САЩ, а баща му - също Барак Хюсеин Обама Старши, е кениец. Но президентът е американец. И се бие мъжки срещу Ал Кайда и тероризма!!! Браво!!!

10

Осман

преди 12 години

Дупихте се на лудия фашист Волен Сидеров...ето докъде ви докара!!

9

Анонимен

преди 12 години

"Най-големия купон ще е президент на България да се казва Асан Мехмедов" . Всички така си мислят и се подсмиват, ама и никой не си вярваше преди, че американците могат да си изберат африканец със звучното име Барак О-Бама. А ако си мислите, че ние сме по-малко *** и асимилиран народ - много ви здраве. Никой българин няма да гласува ако не на следващите, то на по-следващите избори. И тогава ще се чудят "Ама как се случи. Ама тия с парите чак пък толкова ли били нагли"

8

...

преди 12 години

ХЕЙ, АЛИ, МАЙ ДЕЛИ СИ ТИ!!!

7

Tyrym

преди 12 години

Ами така е като най-безочливо изгонихте толкова хора.А и какво лошо има нали всички са равноправни или тия с турските имена са малко по неравноправни.

6

Ali

преди 12 години

Има време , ние ще си работим , *** ще помагат и има няма до 20 години ще имаме автономни Източни Родопи и Делиорман :)

5

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛИХМЕ ДА СИ СЪЗДАДАТ ПАРТИЯ ДПС , И ЗАПОЧНАХА ДА СЕ КАЧВАТ НА ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!! КОЙТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯ КАТО ТУРЧИН-БЕГОМ КЪМ АНАДОЛА!!!!! ТУК ДА ЖИВЕЯТ САМО БЪЛГАРИ С НЕ ХРИСТИЯНСКА ВЯРА!!!!!

4

...

преди 12 години

Не ми пука дали е с турско име или не.Да ли е мюсюлманин или християнин.Достатъчно е да е БЪЛГАРИН.

3

село

преди 12 години

ей най после им лъсна дупето.президент и после турска провинция.ами така е като нама български политици на място ще ни управляват турските .

2

БЪЛГАРКА

преди 12 години

Щом като живеят в Турция да берат грижа за тамошния президент, а Българския президент ще избират БЪЛГАРСКИТЕ граждани, които живеят в Родината! Стига екскурзиантите да ни определят съдбата!

1

Анонимен

преди 12 години

стига провокативни статии тук. имам чувството, че нарочно се вкарват в сайта.