25

Анонимен

преди 13 години

Гласуване по съвест у нас означава който даде повече за него

24

Анонимен

преди 13 години

И ДА ГИ Е КУПИЛ БОЙКО Е ПРАВИЛНО.ВАЖНОТО Е БСП ДА ИЗЧЕЗНЕ...НЕЗАВИСИМО С КАКВИ СРЕДСТВА.СРЕЩУ МАФИЯТА ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО.БРАВО НА БОЙКО.

23

Маквикар

преди 13 години

Мръсната пяна на Атака изплува. Тези трима мършояди са ортодоксални комунисти- депесари и Сидеров трябваше да ги изхвърли много по- рано от партията си.

22

Б.Расате

преди 13 години

Както казва Расате за АТАКА и Волен : "Със стари к*рви нов бардак не се прави!"

21

Николов

преди 13 години

Трима се правят на нормални ! Да им вярваме ли ? Къде бяха до сега? Към Волен - Да се пие редовно хапчетата, че и други ще го напуснат. Да даде хапче и на No3 .

20

OoOoO

преди 13 години

Кораба потъва и мишките се изнасят.Сега като мишките на Янка,ще се заобичат с Премиера Картоф-Слънце и Гроб пак са си мнозинство.За колко ли пари си продават *** тия мишоци?Янка и Болен ше хапнат бахура,Милиционера всичко им отмъкна...

19

american boy

преди 13 години

Волен е недоволен. Ако е голям българин националист защо никога досега не е направил нищо по македонския въпрос, а само си подритват топката и си пускат пасове с Доган! Мекерета!

18

Анонимен

преди 13 години

Бойко май е кихнал по някой лев !? Или имало и хора с съвест в тази партийка . Да ви кажа честно писна ми от тези политически игри , споразумения зад гърба на народа и така на татък . Дали волен играел с ДПС , дали Бойко има нещо общо с тях , не ме интересува вече !! Иска ми се най-накрая да има депутати с съвест на който да им пука за народа , не да се интересуват от това какво ще кажат чуждите им партньори !Правят ни на маймуни , каквито знам , че не сме ....

17

Proctoglivenol

преди 13 години

Не,не е възможно хората найстина да им е писнало от ***,със сигурно Бойко Борисов ги е купил.Само така ще да е.Ай излезте от филма бе хора....Като не ви отърва,почвате с конспирациите.

16

Избирател

преди 13 години

Няма страшно, на следващите избори ще изберем повече депутати от АТАКА!

15

АТАКА

преди 13 години

Клуб на гейовете!!!

14

Анонимен

преди 13 години

ЧУДЕСНООО.ОЩЕ ТРИМА ПРИ ГЕРБ.САМО ГЕРБ.

13

Евала

преди 13 години

Евала на бате Волен, така трябва да се процедира с турците и *** !

12

вип

преди 13 години

"...че напускат парламентарната група на Атака още в началото на март, когато излезе информацията за подписване на гаранция в размер на 150 хиляди евро, с което подкрепят верността си към партия Атака...Някой били ми обяснил как да го разбирам това?..На мен ми звучи като изнудване..! Благодаря,предварително

11

до 3

преди 13 години

А форума кога ще се изчисти от тъпани кът тебе?

10

Действителността!

преди 13 години

Всяка съвест си има точка на топене!Измерва се с ...числа!

9

АТАКА

преди 13 години

ПРЕОТСТЪПВАМЕ ГИ НА ГЕРБ! :)))))))

8

gotin

преди 13 години

Бате Бойко вече работи по въпроса за подсигуряване на мнозинството. Има опит след като допринесе за разпадането на РЗС. Явно много пари са се завъртяли за да се отлъчат тези тримцата. Вероятно няма да са само те. Бате Бойко държи каналите с финанси. Това е урок за тези, които се обявяват против комунистическия вожд. Така ли трябва да изглежда една демократична държава? Ние се върнахме с 30 години назав във времето - в момента сме свидетели на най-големия комунизъм в историята на страната ни.

7

ГЕРБер

преди 13 години

Споко, народе!Ще дойдат при нас!Нищо реално не се променя!;)

6

Фитилчо

преди 13 години

Ренегати!