71

Анонимен

преди 13 години

Бе неква шашма заплитат. Но като всичко герберско не е изпипана понее са профани.

70

Анонимен

преди 13 години

Нищо не мога да разбера в тази каша. Трайков уж беше да изграждане на централата, Бойко и Дянков уж не беше, изобщо част от правителството беше срещу руските проекти. Аз едно знам - без енергетика не може, без Южен Поток без Бургас Александропулос не може, хората война водят заради петрола на Либия, енергоресурсите на земята са на привършване, ние се превим на интересни - не щем Бургас Александропулос, не щем Южен Поток, не щем атомна централа, искаме бананова република. Това, което стана в Япония след земетресението с атомната централа за това събитие има и други тълкования, конспиративни теории и прочее, че е след намеса на човешки фактор, а не само след природен катаклизъм.

69

виновен е пожарникар

преди 13 години

От тук нататък, Станишев спокойно може да твърди, че за всичко е виновен пожарникаря!

68

Nobody

преди 13 години

Аз си мисля, че държава управлявате, вие на мач играете...

67

Народа

преди 13 години

Бойко , ако не можеш да поемеш поне веднъж отговорността за ставащото трябва да си подадеш оставката...

66

Анонимен

преди 13 години

Червен картон за цялото управление на Герп

65

Batman

преди 13 години

Сега пожарникаря ще уволни министъра си по поръчка на Валентин Златев - син на кмета на Правец. Е, това ако не е комунизъм в действие!!!

64

гяволо

преди 13 години

Ще ги спука бат Бойко с последни предупреждения .Добре че правителството не са всички пожарникари .Ошантавиха ни. Махайте се бе Бойко махайте се . Бактисахме от шашми.

63

но комент

преди 13 години

Да вземат 1 милион и 800 хиляди българи да гласуват за една тиква, дето не знае къде се намира, и какво ще плещи след пет минути!Не на тиквата, на тях как да простя?за първи път през живота си се срамувам, че съм българин-до там ме докарахте, маскари гербави!

62

продължение на 60

преди 13 години

"Това, което ще се случи е, че най-вероятно Валентин Златев и Лукойл до няколко седмици ще уволнят министър Трайчо Трайков. И ако някой не е наясно кой управлява държавата, значи ние не живеем в нея. Много се надявам формалният министър-председател на България - Бойко Борисов, да намери сили и да разбере, че най-после има човек в правителството, който защитава националния интерес, а не корпоративни и лични интереси."Мария Капон в афера.бг

61

Анонимен

преди 13 години

След поредния колосален фал, поне двама министри трябва да се махнат!

60

Край

преди 13 години

То трайчо ясно ами оня Николайчо Младенов са как ще се гъне. Трайчо е корав ама Николайчо направо ще се изметне с плонж в поза мост. Николайчо безкостния ще му е прякора.

59

предвиждане

преди 13 години

Стана така, както ПРЕДВИЖДАХМЕ!Имало е СПОРАЗУМЕНИЕ, инструктаж, но ТРАЙКОВ не е предупреден.А Защо?Прави се ВСИЧКО, за да се унижи Трайков и той САМ да си подаде оставката!Четох в афера.бг за някаква среща между Премиер, вице и Златев в ОТСЪСТВИЕ на Трайков, но не вярвах да е истина."Това, което ще се случи е, че най-вероятно Валентин Златев и Лукойл до няколко седмици ще уволнят министър Трайчо Трайков. И ако някой не е наясно кой управлява държавата, значи ние не живеем в нея".

58

revlio

преди 13 години

на бойко времето му изтече да заминава с шлепа за сибир и да взема и останалите комунисти да се прибират всички в родината им русия

57

Глас Народен

преди 13 години

На мен ми отне около 30 секунди да разбера какво точно означава "парафирам", на двама министри в европейска държава им е отнело близо час спор. Жалка картинка.

56

ИВО

преди 13 години

БОЙКО ТИ ДОЙДЕ С ГОЛЯМ ХЪС И СПЕЧЕЛИ ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ СИ ПРИМИЕР НО ИМА ХОРА ХОРА КОИТО ТИ ПОДЛИВАТ ВОДА ,СПОМНИ СИ КАК БЕ ПРЕДАДЕН ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОТ КОЙ ОТ БЪЛГАРИН ВЕРЕН ЧОВЕК ИМАШ МНОГО ВЪЛЦИ ОКОЛО ТЕБ КОИТО МЪТЯТ ВОДАТА И ТЕ ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ С ЧЕТЕРИ ОЧИ ПОМНИ СПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА НАПРАВИ ТАКА ЧЕ НАРОДА ДА Е ДОБРЕ И ТОЙ ЩЕ ТЕ НОСИ НА РЪЦЕ!!!!!!

55

Анонимен

преди 13 години

Трайчо дето си не Трае и ще изгърми на финала

54

здраво мислещ

преди 13 години

Борисов Дянков ще те вкара в политическия гроб .Лека полека отстранява кадърните около теб .

53

и

преди 13 години

сега какво - и тоя ли в един и същи ден ще го уволним и до вечерта ще го възстановим ? тоя филм сме го гледали вечеабе по цял свят на министрите дето сгазят лука тутакси им искат оставките, само ние играем футбол, раздаваме картон след картон...

52

кракра

преди 13 години

за кво, бе, 40? не ми казвай, че разбираш българския език дето го говори този лизард биби рапона..