20

брадваро

преди 13 години

ората били сълзи на бого:))разправяли егитяните

19

НЛО

преди 13 години

ВСЕКИ РАБОТИ ЗА НЯКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ.НОВ СВЕТАВЕН РЕД ИСКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ НО НЯМА ДА ГИ ОГРЕЕ.ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА КАЖЕ ЗА КАСЕТЪЧНИТЕ БОМБИ В ЮГОСЛАВИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ЕВРОПА ИМА ГМО.

18

1234

преди 13 години

Боко , визата на Петков я отнеха с твоя и на Цветанов помощ - не се пени толкова , защото цяла България вижда как лижете *** на Американския посланик , а той си позволява да си вре носа там където не му е работа. Да си оправят работите в Америка защо се бърка тук ? - Вие негови марионетки ли сте? Ега си и държавата!

17

Nobody

преди 13 години

"Според него това говори лошо за държавата..."Абе, Бойче, Р.Петк. ли е държавата, бре?!? *** казвайте ги тея работи.....

16

У.

преди 13 години

И в САЩ има фонтани и улични кошчета за ***. Ако Р. П. почне да пикае и в тях, кой ще чисти по него?

15

ха

преди 13 години

Всички знаем,че лъжеца от Банкя е шпионин на ЦРУ,а посланичето му е оперативен ръководител.Така ситуацията с отнемането на визата вече става много по-ясна.

14

Пич

преди 13 години

Абе, форумни ***, вие Петков ли защитавате бе, за него ли плачете ? За "Пикаещия в шадравани", за "Запалката" ли ? Този народ не заслужава абсолютно нищо, просто трябва да ви оставят да се влачите по корем и това е. Докато не ви дойде акъла в празните глави. Червени мизерници.

13

Анонимен

преди 13 години

Ако Хамериканците ,прочетат доклада за ББ и ти самия виза нямада видиш.Аман от *** на задните части на великите ти приятелчета.

12

........

преди 13 години

В партийната централа на РЗС се получиха сведения, че в качеството си на председател на ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов е предизвикал тежка катастрофа между София и с. Шума, при което личният му автомобил е излязъл от пътя и е паднал в дълбоко дере. Пострадали хора за щастие няма, с изключение на самия Цветанов, който е преминал преглед във ВМА. Колата му обаче е била напълно изпотрошена и за сметка на държавата е извикана тежка верижна техника на Гражданска защита, за да я извади от дерето. Въпреки задължителната при ПТП алкохолна проба на водача, Цветанов категорично е отказал да я даде. В протокола за ПТП е вписано, че алкохолната проба на водача е отрицателна, а причина за инцидента не е изпускане на управлението в пияно състояние, а внезапно излязло на пътното платно куче. Така съставеният фалшив протокол е бил използван от Цветанов пред застрахователна компания, за да получи обезщетение за напълно неизползваемия автомобил, т. е. освен злоупотреба с власт, налице са документна и застрахователна измама. За случая е бил информиран тогавашния директор на ОДП на МВР-София Цветан Сичанов, който е използвал служебното си положение, за да въздейства на полицаите от КАТ да впишат в протокола неверни обстоятелства. Вероятно от благодарност този началник понастоящем е депутат от ГЕРБ.Предвид изложеното, Политическият съвет и народните представители от РЗС считат, че вицепремиерът Цветан Цветанов дължи публично обяснение дали е участвал в подобен пътен инцидент и използвал ли е служебното си положение, за да се впишат в протокола за ПТП неверни обстоятелства, да се извади безплатно автомобилът му с техника на Гражданска защита, както и да се измами застрахователната компания?

11

:-)

преди 13 години

Пише се : БЛА БЛА bla-blaВ Москва може да казват и блЯ блЯ :-))))

10

МАТ

преди 13 години

А ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВОЕННО АПАРАТУРА СВОЙ- ЧУЖД В МИРНО ВРЕМЕ.ТОВА СЪС СРС НА МВР Е НИЩО ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МНО.КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПЪРВАНОВ С ФОНДАЦИЯТА И ТЕЖКОЪОРЪЖЕНИТЕ РЕЙДЖЪРИ.

9

Анонимен

преди 13 години

абе Тиквата няма ли една снимка на която да не си пипа тиквата или носа или ухото

8

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ АМЕРИКА! ЗА ТОВА ИМ ТОЧАТ КАРТИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН! АХАХХАХААХАХАААААААААААААААААААААААААХ

7

Анонимен

преди 13 години

Бойко поръча да му вземат визата заедно с Цуци

6

kokic

преди 13 години

Пак празни прикаски и пиар....бля, бля...

5

Салахадин

преди 13 години

Абе Цецка още ли държи бизнеса с винетките?

4

gost1

преди 13 години

сега отново ще се обеснява кой крив и кой прав...! insconsultbg

3

Наблюдател

преди 13 години

Боко, стига ни занимава с мнението на твойте американски началници.

2

Т

преди 13 години

Нека фуленето започне сега!

1

леле

преди 13 години

Говорило лошо за България? Че нали вие поръчахте отнемането на визата!