139

Анонимен

преди 13 години

Ти така и не разбра ли, че обвиненията за Октопода отпаднаха!? Душичка! Продължана менталната агония:)

138

да комент

преди 13 години

В нашата община четири от седемте съветника са хора на БСП.А ти какво очакваш да има в тази сбирщина (ГЕРБ) ?

137

Анонимен

преди 13 години

Абе за Лотар Матеус каква уста отвори ББ, а за Цвъчко мълчи... Странно

136

Анонимен

преди 13 години

А ти кой искаш да е мъж на годината - Откривателя на Сомалийския залив? А може би апартаментния Хари Потър!?

135

Анонимен

преди 13 години

"Ревящия пред тв камера"

134

Довиждане

преди 13 години

Довиждане бат Бойко - разбраха ви всички, че сте банда крадливи мафиоти. Скоро избори и Алексей като дойде на власт ГЕРБ ще плати прескъпо кражбите и далаверете с които обраха милиардни от народа. Скоро Алексей ще е премиер и тогава ще разберете как действа полиция и съд!

133

Анонимен

преди 13 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИЩО АМА НА НИЩО НАПИСАНО В ТОЯ САЙТ В КОЙТО СЕ ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ,МАФИОТИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ОТ БАНДАТА НА СТАНИШЕВ И ДОГАН.ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО И ПЛАТЕНО С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ---САМО И САМО БОЙКО ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ И ДА ОСТАВИ НА МИРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.САЙТА Е НА МАФИЯТА.СЕГА ЩЕ МЕ БЛОКИРАТ И ЩЕ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА МИ ЗА ДА НЕ ГО ВИДЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА....САМО ГЕРБ И НИКОГА БСП НА ВЛАСТ.....

132

но комент

преди 13 години

А за връзката Герб-Дпс-че то обществена тайна.Гербаджийския началник в нашата община всеки месец се отчита на Депсарите.Без да се крие даже.Той си е техен човек от преди, и те го пратиха в Герб.Тия работи кой не ги знае?

131

Спокойно

преди 13 години

Няма да те баннат Инд. Този сайт не е на Алексей Петров. Той няма участие и в "Дарик". Не си измисляй глупости. Не искам да си притеснен.

130

ПЕНЕ

преди 13 години

Е повече наистина не мога да издържам с тоя слабоумник Боко !"Моите колеги ДОКТОРИ ! " Нещо не го разбрах , тоя кога стана "доктор" по нещо друго , освен по Комунистически науки за ПОЖАРНАТА ?

129

IND

преди 13 години

До 136Мнението ми не е извън темата. Новината е "Борисов мълчи за Цветанов и Октопода" - Алексей Петров е подсъдим именно по делото за Октопода...

128

Анонимен

преди 13 години

Алексей Петров бил предложен от Сашо Диков ,Яне Янев, Явор Дачков , Патрашкова всички дето са на хранилката на Алексей Петров за мъж на годината. Боже как дадохме мафията да ни манипулира така .... Смях....и сълзи ...

127

1111

преди 13 години

БОЙКО, БОЙКО... НА ТАЗИ СНИМКА СЯКАШ СИ ОТИВАШ...ЩЕ ДОЙДЕ И ТОЗИ ДЕН...

126

Анонимен

преди 13 години

ПОДАЙ ОСТАВКА БОЙКО ОСТАВИ ШИБАНИЯТ НАРОД В КАЛТА, ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО ИМ Е ДА СИ ИЗБИРАТ КОМУНИСТИ И ТУРЦИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ДА ИМ Е ГАДНО И ДА СЕ КЕФЯТ НЕ СИ СЪСИПВАИ ЗДРАВЕТО С НЕБЛАГОДАРЕН ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ

125

съвет

преди 13 години

Ей я се хванете да поработите малко,защото ще ви спрат нета и тогава трябва да давате акъл в кварталната кръчма а там сигурно отдавна сте омръзнали.

124

ВИНЕТУ

преди 13 години

мълчи Бойко, какво като вожда Цецо си е вдигнал 6 вигвама. Могъл - вдигнал. Тойе могъщ вожд , а знаеш ли Бойко как е индианското име на вожда Цецо, ми не знаеш откъде ще знаеш , аз ще ти го кажа , неговото индианско име е "Седящия пред тв камера"

123

Анонимен

преди 13 години

Миличкият! В кой клас си? сигурно не знаеш буквичките или не можеш да четеш!? Ами то пише в нея за ББ и ЦЦ:)Душичка мамина необразована! Ще се научиш душко!

122

Анонимен

преди 13 години

ХА ХА ХА !!! наистина тук трябва да се каже "КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"

121

IND

преди 13 години

=======Алексей Петров предложен за Мъж на годината18.10.2010, 10:56 Алексей Петров е бил сред предложените за отличието Мъж на годината 2010, връчвано от Дарик радио.======Не знаех, че трактора освен "ЛевИнс" притежава и Дарик. Нема такъв мафиот - сигурно притежава и още няколко медии за които тепърва ще разберем (с риск да ме баннат - едната от тях подозирам, че е именно този сайт).

120

Не съм за ГЕРБ, но

преди 13 години

Премиерът е притиснат отвсякъде. От незнанията, от биографията си, от протести, от искания, от предстоящи избори, от собственото си материално състояние и това на приятелката му и т.н. Сега и от Цветанов. На негово място бих си взел дърмите и да ме няма.