62

но комент

преди 14 години

бащите и майките ни работиха като роби цял живот , господин посланик.И сега умират пред очите ни от глад и мизерия, вие искате от нас още на ромите да даваме.защото слушахме и продължаваме да слушаме такива като вас, затова сме на това положение.

61

Анонимен

преди 14 години

Ей-френски *** нещастен. Оправете си първо вашите араби, *** и *** и после давайте акъл.

60

Дедка

преди 14 години

Те шанс имат, но им е по-лесно така. Повечето са прави и здрави, но никога няма да идат да мъкнат торбите цимент по строежите. А в същото време познавам млади момчета, българчета на по 16-17 години, които си заработват паричките с такъв тежък труд и не им пречи! Само *** все разправя, че нямало било работа, а като го питат "Ти търси ли?" и той отговаря "Ами не..." и гледа тъпо като муле. Това са едни мързеливи ***. КОлкото по-скоро им спрем кранчето, толкова по-бързо ще се отучат.. но уви

59

Св Дух

преди 14 години

Излиза френския национален отбор по футбол и ОООООООООООООООООоо,11 *** !!!!! Сега може и 11 ***........ Тъпите французи бъкани с араби и *** , да гушнат и малко *** ...Подарявам им ги :)))))))))))))))

58

Анонимен

преди 14 години

НЕ СЪМ ПОДОЗИРАЛ ЧЕ ФРЕНСКИ ДИПЛОМАТ МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ***. ТОЙ Е ПО-*** ДОРИ ОТ "НУБИЕЦА" ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО.

57

TF

преди 14 години

ООН,ЕС,Китай,Кастро,опозицията им ги плюят и може да се стигне до Хага,тоя е тръгнал уроци да ни дава.Борисов да изгони всичките франсета от БГ и без това не инвестират а експлоатират по бедните.Навън

56

Ivan Grozni

преди 14 години

Чел си но не си дочел... толераст си то се вижда... Барака Обама е с арабски произход повече отколкото образнао казано негърски...

55

Анонимен

преди 14 години

Брей, французите толкова добре се справят с ***, като ги депортират, че даже съвети ни дават на нас

54

Български Дипломат

преди 14 години

Расизмът възниква във Франция през 18 век. Усъвършенстван в Англия.Англия и Франция имат най-много роби до 19 векЦиганите във Франция,Италия и Англия нямат право на адресна регистрация.Да не стане работата като София Лорен и мечките..... нямате мечки във Франция, ни давате акъл как да се грижим за наще 5-6 хиляди????

53

Анонимен

преди 14 години

С какво се гордеете..... България прилича на Индия, с огромни контрасти, *** гета, много просяци,и крадци. Всичко най лошо. И храната е лоша !

52

Кукуригу

преди 14 години

Тоз пък си повярва, особено след "случая Борилски". Не че преди него не си е вярвал. B-)

51

но комент

преди 14 години

Целия български народ живее в условия на хуманитарна криза , господин посланик!Колко пенсионери в българия живеят с около и под 200 лева /сто евро/ на месец?С около 3-4 евро на ден, че и с по-малко?С тиа пари тия хора трябва да се хранят и да се топлят най малко , на европейски цени.Е колко още да отделим от залъка на тия хора, дето цял живот работеха, та да подобрим условията на ромите?

50

Анонимен

преди 14 години

ИНТЕРЕСЕН Е ВЪПРОСА ЗАЩО *** СА ПРЕДПОЧЕЛИ ДА ОТИДАТ ВЪВ ФРАНЦИЯ????????????? ТЯ ИМ СЕ Е ВИДЯЛА НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛНА И НАЙ-БЛИЗКА ДО СЪРЦЕТО?!

49

Дедка

преди 14 години

Ромите никога няма да се интегрират, защото не искат! По-лесно им е да мрънкат постоянно и ние да ги изхранваме. Истината е, че трябва да се въведат по-строги правила, и то за ВСИЧКИ. И като влезе *** в затвора, вместо само да го храним (пак ние, данъкоплатците), да ходи да копае в мините, за да си заработи храната и леглото, които ползва в затвора и да изкупи вината си за кражбите и глупостите, които е правил, ама мечти... те и затворниците имали права, те и ромите имали - по-големи от нашите

48

брей

преди 14 години

А така , затворете АЕЦ-а /реалния сектор/, а после давайте акъл. Още едно министерство/лапачи/ да плюска нашите пари и да си живее живота!!! Тоя път за "доброто" на ромите.

47

K.U.R.state

преди 14 години

Да им подариме всичките *** на тия франсета !!!! да си им птавят министерства,гета и всичко . Тоя *** да не ни дава акъл,аман от *** раздаващи съвети.....Га чужд *** и сто к.....ци са малко !!!! Айде , о'ревоар .....

46

sis

преди 14 години

А Вие Г-н Посланник си назначете Ром за министър и си дръжте всички *** във Франция и си ги интегрирайте колкото щете. Ние се отказваме.

45

Анонимен

преди 14 години

защо тоя не каже колко милиарда взима ФР за *** и колко хиляди на БГ.Цялото правителство на сарко начело с него ще станат съседи на Карадич

44

Уйо

преди 14 години

Съгласен съм на идеята за ромско министерство само, ако се занимава с поголовна кастрация, масови екзекуции и унищожаване на бърлогите на черните хъряци.

43

Чикатильо

преди 14 години

Кога французите стават импотентни? - Когато си прехапят езика.