25

Amenhotep

преди 13 години

Да живее БДС! Не на Фонетиката!

24

Един съвет

преди 13 години

Има една притча на Христос за блудния син. Тя казва за силата на покаянието. Има и картина на Рембранд, която е в съзнанието ми, изобразяваща притчата. Христос казва така така. Ако имаш 100 овце е една се загуби и се завърне, коя ще ти е най-мила? Този министър не знае що е покаяние! Същият е и патрона му Борисов. С Бог и Кръстителя се заиграха.

23

Калин

преди 13 години

Ваклинова се чуства пренебрегната, при таз годишните разкопки .. цялото дрънчене е една суета :)

22

Иво

преди 13 години

идкаш = искаш. БДС клавиатура

21

дасасдасд

преди 13 години

Почва да става кат в Македония ... Хари Потър Македониян , Бекъм - Македониян , Божидар Димитров - макеееееееедониян

20

ивайло

преди 13 години

*** верващ

19

Иво

преди 13 години

С цената на унищожаването им. Ти за Исус Христос доказателства идкаш ли?

18

адас

преди 13 години

Тъпан ... по костите най - малкото може да се определи от кой ВЕК са ! Ама са иска АКЪЛ ! Да не излезе скелета на някоиа мутра само :)

17

внн

преди 13 години

Предполагам забелязвате че кръгът на ш**аняците постепено се стеснява от този божи дар по българските земи ,първо беше ш**ан народ,след това ш**ани археолози,по -след това ш**ани анонимни археолози,на прав път си божи даре ,само дето трябва да стигнеш до финала на умозаключенията си , и не търси вече в тълковния речник ,,там не пише че единствения ш**аняк си ТИ....

16

Иво

преди 13 години

А с какво ще сравнявате костите бре атеисти черевни? СЪвсем правилно го каза на неверниците

15

Анонимен

преди 13 години

Този ли ще ми казва "ш**аняк" ? Ти ли бе ? фурнаджийска лопато ? Че и консули назначава ...

14

Историк

преди 13 години

Димитров, ако си мъж ще си подадеш оставката ВЕДНАГА! Но залягам 1:100 че ти *** властолюбец и г*золизец като всяко комунистическо изчадие ченге!Годспод да те съди. Не си мисли че си голям историк.Добре че други ти пишат книжленцата.***

13

sacks

преди 13 години

в всяка европейска държава след такъв гаф се подава оставка.А може и на цялото правителство.Все пак той е министър в правителство избрано от този Ш**ан народ.ББ какволи мисли???че ще му се размине???

12

Иво

преди 13 години

Amenhotep - и на мен ми направи впечатление това, очаквах да има най-много гласували за - "А този, който ни нарича така, представител на чий народ е?"

11

Карандаш

преди 13 години

Човека има право на мнение ! И е прав ,защото всеги ден ,седмица ,месец и години на ред ,за последните 20такива ,не успяхме да докажем ,че сме нещо друго освен ш**аняци долни ! А говното и в целофан да го загърнеш си остава *** ! И все пак това е силата на демокрацията , човекът си казва мнението ,не е задължително всички да са съгласни с него !

10

agagag

преди 13 години

Туризъм ша праим.. ае тикво като дойдат експерти от чужбина ? Ще се излагаме като кифладжи ли бе ? Оправете ПЪРВО това което имаме щото ПЕРПЕРИКОН е един *** ! Старосел също .... ТО НЕ СТАВА ДА СЛОЖИЛ БАРИЕРА И ДА СЪБИРАШ 2 ЛЕВА ПАРКИНГ И 3 ВХОД ! ТАКА ТУРИЗЪМ НЕ СЕ ПРАВИ ! "Мъ те турсистите са прости , шъ доидат с чувалите" .....

9

Почакайте

преди 13 години

Мощите сами ще си покажат дали са свети мощи. На тях не им е нужно някой да ги обявява за мощи или немощи. Като дадат благоврение, изцеление ще се види какви са. Но това си зависи от светеца и дали наистина са свети мощи. Така че почакайте. Ако пък правителството е използвало Йоан Кръстител да се прави на богопомазано, Йоана ще им покаже колко не са прави. И страшно и горко ще бъде и ще бъде скърцане със зъби, плач и ридание кабинетно страшно.

8

Amenhotep

преди 13 години

Най-интересното е, че след като другаря министър каза на плебеите че са ***, 61 % от тях с радост се признаха за *** и погорно се наредиха за постригване (виж анкетата)! НАРОДЕ!!!

7

Plamen

преди 13 години

Ne samo sh**ani ami i zlobari! Nikakvo izvinenie za nikoi!

6

Анонимен

преди 13 години

Един човек каза истината и всички скочиха срещу него ! *** сме и според един сръбски виц и то сме ш**ани всички у главите , щото до края на деветия месец българите спели с жените си !