51

Анонимен

преди 13 години

Пуделите Боко и Болен на сиджимка от US посланика.

50

Honorik

преди 13 години

Koi znae kolko pari 6te ni struva tazi sdelka.

49

Анонимен

преди 13 години

Може да купите и употребявани презервативи!Така може да повишите раждаемостта!

48

Димитровград

преди 13 години

Аз предлагам за Българските ВВС да се закупят употребявани летящи чинии от извънземните. Тогава офицерските мозъци от ВВС ще цъфнат и ще вържат

47

Анонимен

преди 13 години

"Борисов: Интересът на държавата е над всичко"TOWA E TO!"- Очевидно Борисов говори за Съединените Щати.

46

rs 8

преди 13 години

ееех rs 4/5 спомени спомени :) опъваше ли здраво чуканчетата

45

ivan

преди 13 години

Ще купуваме стари самолети за поне 1 млрд. Но това е ОК. А заради онази машина, която никой не може да докаже, че е излишна и струва 1/10 от цената на самолетите, искат да вкарат в затвора Цонев?! Да не говорим, че е безумие парите да се изкарват от страната... За техническите пердимства на Грипен, та дори на еврофайтер-а, няма да говоря изобщо. Що ли обаче журналята си мълчат...?! И другите партии също?!

44

Петков

преди 13 години

Надявам се, че имаше предвид С-400, а не СС400.

43

Джери

преди 13 години

Абе тия тотално изперкаха.Какви самолети,какви 5 лева?Мизерията на българите е достигнала до такава степен,че се самоизяждаме едни други,а са ще харчиме и за некакви трошляци ,излишни ***.Е, като са им изтребвали музейни експонати ,да ги купуват.Така и немат керосин за тренировачни полети-гние авиопарка във Враждебна.Но, това ще е стъпка към присъединяването за проекта ПРО.Да гниете у кофите,мизерници долни.

42

Menn

преди 13 години

Няма какво да се мъчим, по-добре да ни ги донесат нарязани, така и така са втора ръка. А дано не се случи.

41

Анонимен

преди 13 години

"Борисов: Интересът на държавата е над всичко"TOWA E TO!

40

Авиоспец

преди 13 години

И престанете с този Грипен - помислете колко държави го имат на въоръжение. За мен лично най-добрият европейски вариант е многоцелевият Еврофайтър или последните модификации на МиГ-29 с разширени възможности за удар по земни цели. И пак порчертавам армията ни е въоръжена с втора ръка техника, болшинството от хората карат втора ръка автомобили, почти навсякъде ни имат за втора ръка хора , не е ли време да сменим името на тази територия с нещо по-актуално?

39

Хорнет 1

преди 13 години

Лош избор! Грипен са по-добър избор! Еврофайтъра е много скъп. Но Грипен предлагат добра оферта ...

38

nn

преди 13 години

Яко!Ще ги подредим и ще си направим вонен музей!И без това няма да имаме пари да ги тунинговаме и подкараме.След 300 години ще са единствените и тогава ще ги продадем на двойна цена :)

37

P.djuf

преди 13 години

Подменяме МиГ 29, произведени през 80те, с Ф-16 произведени през 80-те.Сменям старата си кола "Трабант"86та с "Вартбург"88ма.

36

Анонимен

преди 13 години

Про,ф-16 и ГЕРБ - вън от България!

35

****

преди 13 години

На нас не ни трябват самолети,а няколко комплекса СС400,това ни стига за нашата отбрана,една ракета от тези следи до 50 цели едновременно независими една от друга,за какво са ни тези ръждясали корита които ще се разпаднат след няколко години,а и ще искат постояно подръжка за което ще наливаме пари само на вятъра.

34

Анонимен

преди 13 години

Мога само да кажа, че вследствие на ползотворното сътрудниество между САЩ и България сегашния ни елит има най-лошия дъх, а американците най-чистите ***. Хахахахахаха

33

rs 4/5

преди 13 години

sram me e 4e glasuvah za tia tupomeri!

32

боян

преди 13 години

КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПОДОБНИ ВЪПРОСИ ДА СЕ ОБСЪЖДАТ НА РЕФЕРЕНДУМ?!?ЗАЩО ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ПОДОБНИ БЕЗУМНИ ПОКУПКИ, БЕЗ НИКОЙ ДА НИ ПИТА?!?!?!?!?РЕФЕРЕНДУМ!!!!!!!!!!!!!!