47

Amenhotep

преди 14 години

ЗА ДА ИМА МИР - АХМЕТ ДОГАН В СИБИР!

46

DRS

преди 14 години

Абе момче само аз и *** знаем кой е баща ти...

45

Димитър

преди 14 години

Смешното плямпало от Банкя, не може да стъпи по интелект и на малкия пръст на Ахмед Доган, който освен всичко друго е и дипломиран философ, а не някакъв мафиот-физкултурник

44

Анонимен

преди 14 години

39казал си една голяма простотия червен фес.

43

Анонимен

преди 14 години

stiga si markal ! shtom ne e bilo napraveno nishto za teb, shtom se chuvstvash oshteten ela da napravq neshto za teb, da ti otvorq zadrasteniya kanal; promotsiya ot men!

42

до 40

преди 14 години

най-големите ***, крадци, мутри, мошеници и мафиоти в България, гласуваха за главния мутрата Бойко Борисов. Така че коментарът е повече от излишен. Честните и трудолюбиви хора, гласуват за Доган.

41

1234

преди 14 години

Само твърдата ръка може да управи безхаберието..а Доган като го гледам ми прелича,че е от левия бряг !

40

Анонимен

преди 14 години

Турци и циганиномера -аз съм българин но ще гласувам за дпс не минава.Ние българите добре знаем кой и ЗАЩО гласува за *** партия дпс.Ибрикчиите като слави са единици.

39

Казах!

преди 14 години

каквото и да говорите, умни мъже като Доган не се раждат често. Виж такива мутропростаци празнодумци като Бойко - дал Господ

38

Анонимен

преди 14 години

Усети, че никога повече няма да е във управлението, и се маха. Че дано да го оставят на мира. За толкова години не направи нищо за тия които го избираха. Само плещене за възродителни процеси и тотално крадене - за върхушката на ДПС. Сега вече ще може да се напива до безсъзнание, без да има нужда да стои трезвен, че да излезе на митинг в Делиормана.

37

////

преди 14 години

ГЕРБ е не по- малка изцепка от БСП, НДСВ и СДС. Същите *** са. Най- голяма вреда на България беше нанесена по времето на Виденов и Костов, а тогава ДПС беше безгласна буква. Т.е най- големите злини си ги направихме ние. Но сега ББ и ВС се заиграват с етноса, понеже българина е комплексиран на тема национална гордост.И да, очаквам една камара минусчета :)))

36

DRS

преди 14 години

Ами,като сте *** как няма да гласувате за ДПС *** такива.ПРОДАЖНИЦИ!

35

Анонимен

преди 14 години

доган подгрява присъстващите на конференцията.Предварително по джамии е наредено да гласуват за него.А това са постановки за ес.Така фесът ще бъде възвеличан още повече за да се връзват разни иванчовци и да викат колко добър политик е мазния фес.

34

ДО 32

преди 14 години

Аз също ще гласувам на следващите избори за ДПС, дори да го няма Доган. Отвратен съм от българските политици.

33

ДС

преди 14 години

Толкова ли не разбрахте слепци, че 20 години в България управлява ДС. Генералите в сянка, управялват и в момента, а марионетката Бойко е само за зрелището, колкото да има някой да мърда в светлините на прожекторите.

32

////

преди 14 години

Българин съм, но на следващите избори ще гласувам за ДПС. Нашите парти са далеч по- скапани, освен това мисля, че досега ДПС не е подвел електората си. Също важно е да се отбележи, че Ахмед Доган беше лидер на партията близо 20 години. Никоя др. партия не устоя толкова дълго само с един лидер и да остане цяла. Аз също смятам, че Доган беше до голяма степен омаскарен и отнесе всичката помия на правителствата Сакскобургготски и Станишев. А дефакто най- виновни са Симчо и Сергейчо.

31

DRS

преди 14 години

От както ги знам ДПС нищо добро не са направили за България и българите!Действат против България,крайно време е някой от *** да бъде осъден.Виждал съм палатите на доган и в тях са хвърлени милиони той сигурно не ги е зимвал от държавата,а те сами са идвали при него....

30

KmetNaSelo

преди 14 години

i da go nqma Ahmet pak 6te glasuvame za DPS

29

дръзновен

преди 14 години

Ха кои кабинет бил успешен,та нали майаката на всички партии прие мандата от детето си...

28

дръзновен

преди 14 години

А това дете е рожба на ДС,не на този агент...на кого ще се разбере..